Top

Okay mor, så er der ønsker #1

14.12.2016
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Min mor har rykket mig igen, igen, igen hertil morgen – jeg skal sende hende julegaveønsker. Og jeg er jo dybt priviligeret og skideheldig, når jeg siger, at jeg ikke ønsker mig noget. Men… Når jeg lige tænker mig om, så er det faktisk også helt løgn.  Adam ønskede sig forrige jul, 2014, ingenting og opfordrede i stedet for alle til at donere beløbene til Mødrehjælpen. Og så sad jeg dér og ønske mig lyserøde cremer og nylonstrømper. Få mig lige – og alle andre den aften rundt om træet – til at se elendige ud, haha! Ej, det var så fint, og jeg blev da også lidt rørt over, at han for det første frasagde sig alle gaver, dernæst havde valgt Mødrehjælpen, som jeg holder meget af – arbejdede der nogle måneder, før jeg kom på Talentholdet for mange år siden, så organisationen står mit hjerte nær. Det er sgu da rørende.

Jeg støtter gerne Mødrehjælpen selv i løbet af året – men når vi sidder den 24. december, rundt om træet, helt forstoppede, så er jeg altså bare godt gammeldags, barnagtigt materialistisk. Jeg kan sgu godt lide at åbne gaver. Altså! Og jeg er derfor ved at udbygge min ønskeliste, så min mor ikke mister tålmodigheden med mig. SÅ, her er lidt. Den der striksweater kigger jeg på HVER dag i vinduet hos Ganni. Men kors – den er sgu lidt dyr, hva’? Den er på listen. Then we’ll see. Adam har også lige sendt sine ønsker – han er altså også gået materialistisk til den i år – sokker, arbejdsskjorter, sokker. Er det ikke lidt tidligt at gå “far-ønsker” på den? Haha!

 1. Jule-Eiffel til træet fra Urban Outfitters
 2. Cover til iPhone 7 fra Zero Gravity
 3. Hvid striktrøje fra Ganni
 4. Lightbox fra Urban Outfitters
 5. Acai Facial Oil fra Rudolph Care
 6. Notesbøger fra StudioSarah
 7. Lyserøde sneakers fra Adidas
 8. Green Kitchen Travels af David Frenkiel & Luise Vindahl

jul_oensker1

16 kommentarer

 1. Julie siger:

  Årrrrrrrhhh, den sweater er også øverst på min liste.
  Velkommen tilbage, du har været savnet!

  1. Cathrine siger:

   Den er SÅÅÅ flot altså! Og tak Julie <3 kH

 2. Camilla siger:

  Gode ønsker! Jeg har også en hvid sweater fra Klitmøller Collective på i år. Velkommen tilbage, du var savnet! Nu kan man igen smile lidt af skærmen, når man sidder og små-sover til de sene forelæsninger 🙂

  1. Cathrine siger:

   Det lyder FLOT, har du mon et link til den? 😀 Og tak Camilla <3 KH

 3. Stine siger:

  Den sweater dér, manner hvor er den dog lækker!
  Og så rart at du er tilbage i fuldt vigør forresten!

  1. Cathrine siger:

   Jeg DRØMMER om den! KH

 4. Sofie R siger:

  Åh, min kæreste ønsker sig også altid sokker og vin. Han får et slips i år, super romantisk og eftertænksom gave… eller hvordan var det nu? Det er altid lidt svært, især når det er ens 5. jul som kærester. Synes din liste ser utrolig fornuftig ud 🙂 god inspiration!

  1. Cathrine siger:

   Den har jeg også været på 😀 De mænd! Og nu på, hvad 10. år? Eller sådan noget? Det er SVÆRT 😀 KH

 5. Nata siger:

  Noget helt andet 😀
  Fik du nogen vacciner inden jeres bryllupsrejse? Og surfede i omkring Sanur eller omkring Canggu? Noget du kan anbefale omkring det?:-)
  Og velkommen tilbage!! Så dejligt!!

  1. Cathrine siger:

   Nope – ingen vaccinationer 🙂 Kun nogle Lactocare-piller i baggagen 😉 Vi surfede ved Canggu. Du kan ikke rigtig surfe ved Sanur. Men Canggu er SKØNT! KH

 6. Julie siger:

  Årh jeg er så vild med billedet aller øverst på bloggen, hvor der også står “Rockpaperdresses”. Det er så Carrie agtigt – hvilket jeg også synes, at det tidligere billede var. Elsker elsker elsker det. God jul <3

  1. Cathrine siger:

   Jaa det er dejligt billede. Det er jeg også glad for! Og tak! <3 KH

 7. Karoline siger:

  Hvor er det dejligt at du er tilbage! Jeg var sådan lidt pinligt småfornærmet over at bloggen lukkede ned 🙂 Hvis sokker og den slags bliver for kedeligt, så kommer jeg lige med en idé til hvad mændene kunne blive glade for. Meyers har en masse forskellige madevents med forskellige temaer som man kan give gavekort til. Og så kan man jo tage sammen til det for at få en hyggelig dag eller aften. Personligt sender jeg min mand til hotdogkursus, hvor alt skal laves fra bunden. Derudover får han skægpleje (olie, shampoo, børste etc), så han kan passe lidt bedre på det 🙂

  1. Cathrine siger:

   Haha, det er sgu i orden! Det tager jeg med 😀
   Det er sjovt, for det var PRÆCIS Meyers-kurser, han nævnte forleden, han ønskede sig, da jeg første trykkede ham lidt på maven. Skægpleje er også en god idé En luksusting man måske ikke selv putter penge i 🙂 KH

 8. Mette siger:

  Neeeejjjjjjj, hvor er de sneakers fine!!

 9. Cathrine siger:

  Jaaaa, er de ikke YNDIGE? 😀 KH

Send en besked