Top

Om babyer og lange bryster

19.04.2013
Skabt af Cathrine

Jeg drømmer hver evigt eneste nat, og det er altid så levende, at jeg kan blive i tvivl om det er virkelighed eller drøm. Ofte vågner jeg med et lettelsens suk. Som fx da jeg drømte om 3. verdenskrigs’ udbrud i sidste uge. Det regnede med bomber ned over København. Skrækkeligt. Da jeg vågnede rullede jeg mig ind til min kæreste og holdt om ham. Mine drømme er fuldstændig så detaljerede som min hverdag, og jeg husker altid minimum en drøm fra nattens mulm og mørke. Og så kan jeg i hverdagen blive i tvivl – “var det noget jeg drømte eller sagde hun også det i virkeligheden?”. Og jeg må tit konstatere; “nååårh nej, det må have været en drøm”.
Nogle gange sker drømmene som en kavalkade på et enkelt tema. Og pt. kører graviditetstemaet på fuld hammer på den indre biograf.
Som fx i nat. Jeg havde været sammen med en fyr – en kikset type som jeg husker fra folkeskolen. Men han var ikke så detaljeret, i hvem han var, han var nemlig ikke så vigtig i fortællingen. Og hvis det ikke er vigtigt, er det sjældent særligt detaljeret i drømmen. Men han havde sagt, han var på p-piller (wtf?!), så jeg skulle ikke være bekymret for at blive gravid. LØGN! For jeg blev gravid. Stort gravid. Med 9 babyer! Og det var som om “virkeligheden” først ramte mig, da jeg skulle føde. Lige pludselig. Der kom sådan nogle små lange babyer ud, der lignede mest af alt små E.T.’s. Helt rynkede og lidt væmmelige. Men jeg var jo ikke forberedt, for jeg troede jo, at ham fyren var på p-piller. Så jeg havde ingen bleer, dragter. Jeg lagde dem alle på rad og række i et håndklæde. Og pludselig fødte jeg én til. Den var blevet helt lilla, fordi den havde ligget så længe. Men så krammede jeg den hårdt ind til brystet og pakkede den ind i pels. Jo i pels. Og så kom der liv i den lille ven. Jeg ville lægge ham ned på håndklædet til de andre. Og så opdagede jeg, at de ikke havde håndklæde over sig, så de frøs. Og så skreg de lidt sådan lidt cikadeagtigt. Men allerede nu var de blevet noget større. Og så skulle de have mad. Og det var meget bizart. For mine bryster var blevet sygt lange, så babyerne bare kunne ligge i skødet, mens de fik mad. Oven på min mave som efter imploderingen efter graviditeten var helt gooey og slasket – jeg så Krop Umulig forleden med en meget overvægtig mand, som havde fået den VILDESTE slappe ud, der dækkede kønsdele und alles. Det var også sådan jeg så ud. Så babyerne lå der oven på maveskindet og fik mad. Og så grinede de. Da gik det op for mig, at jeg kun havde fået drenge. NI DRENGE! Og så bandede jeg; “jeg har lavet ni babyer og ikke én eneste pige, er det blevet til! Jeg orker bare ikke at lave flere!”. Og så vågnede jeg.
Den var ikke ligeså sjov, som dengang jeg drømte, jeg var gravid og cyklede på min røde trehjulede ned i Matas. Nøgen. Dog med et lille tørklæde ca. 20×150 cm rundt om den højgravide mave. Jeg skulle nemlig have noget hårfarve. Åbenbart. Farver ALDRIG hår. Og da jeg trådte ind ad døren, udbrød ekspedienten; “MEN DU ER JO NØGEN”. Mit svar var: “Nej jeg har da taget tørklæde på”.
… Og så var der også den hvor jeg var gravid, fødte en 8-årige pige. Det var igen en utrolig mærkelig ammesituation, hvor hun selv stod op. Hm…

26 kommentarer

 1. Ida W. siger:

  Fantastisk underholdende! – og hvor er jeg glad for at høre, at jeg ikke er den eneste med MEGET livagtige drømme 😉

 2. Nina siger:

  haha jeg kender det kun alt for godt! Jeg har også haft gravid tema i mine drømme. Jeg har en lille bog “Fortune Telling book of dreams”, den siger om
  At føde:
  “A dream of giving birth indicates good news on the way.”
  Om nøgenhed:
  “If you discover yourself naked in a dream and try to cover up, you have acted on inappropriate desires and wish to repent. ”
  🙂

 3. Gülsah siger:

  hahahahah! hvor godt!
  Det ligesom mig, jeg har også meget detaljerede og syrede drømme, tror mange af dem ville gøre sig godt som science fiction film! Og jeg kan godt drømme videre på drømme jeg har drømt før, det lidt sjovt!
  Dejligt at høre at man ikke er den eneste:)

 4. Frida Sofia siger:

  Hahaha 🙂 Det fik mig lige til at grine. Meget 🙂

 5. Julie siger:

  Det lyder fuldstændigt som mig! Jeg drømmer endda i animation nogle gange (??) Har også ind imellem haft graviditetsdrømme. Engang drømte jeg, at jeg var gravid og var helt panikslagen over det. Da jeg så skulle føde, kom der smørrebrød ud. Så blev jeg lettet og vi spiste dem til frokost (lækkert!)

 6. Caroline siger:

  Ej, hvor ærgeligt at læse det her indlæg, når man er til forelæsning. Måtte virkelig holde mit grin inde, da du skrev om din nøgne cykeltur ned i Matas! 🙂

 7. Haha. Det er da nogle rimelig bizarre drømme du har gang i der. Utroligt at du er så god til at huske dem.
  Ofte glemmer jeg mine drømme ligeså snart jeg er vågnet, mens andre sidder fast. Dog drømmer jeg mere om mænd i diverse situationer – og det kan skam også være ret så skræmmende til tider 🙂

 8. Ida siger:

  Ahahahaha 🙂 Hvor er det fantastisk!

 9. Hahahahaha, elsker lidt det her indlæg og morer mig kosteligt her i min bachelorskrivning. Jeg drømmer også nogle meget livagtige drømme – hver nat. Til gengæld er mine drømme da vanvittigt kedelige sammenlignet med dine. Sikke en kreativ fantasi du har!

 10. kijo siger:

  Haha.. Det lyder som de drømme jeg havde da jeg var gravid.. Især det der med at få Alien babyer og mange på en gang 😉

 11. Johanne siger:

  Hahaha hvor sjovt, jeg drømmer også altid de for vildeste drømme, dog ikke med tema. Du skal nok lade være med at se Riget med Lillebror i nærmeste fremtid så 😛

 12. Malene Østergaard siger:

  Hahahahah, ååååh gud hvor er det sjovt 😀 Love it. Det er så underligt, at man kan drømme sådan nogle mærkelige ting. Selvom du drømmer nogle lidt hæslige ting engang imellem, så er det fedt, at du kan huske dem. Jeg kan sjældent huske mere end nogle få glimt 🙁

 13. Yasser siger:

  Jeg grinte. Højt og i lang tid. Tak for det.

 14. Camilla siger:

  Åhh Cathrine du drømmer de mærkeligste drømme 😉 Og jeg sidder seriøst og griner af den sidste – jeg har tørklæde på – haha så er man jo ikke nøgen! Det er ligesom mænd, der ikke tager sokkerne af – hallo I er hverken nøgne eller sexede med strømper på!!
  Da jeg var gravid drømte jeg, at jeg fødte en hund, hold kæft hvor jeg skuffet! Der gik jeg, og glædede mig til at få en lille baby, og så fik jeg en hund – og det var en grim hund! Øv!! Et par dage efter drømmen, talte jeg med en veninde, der også var gravid. Hun havde drømt at hun fødte en kat, en kat hun ikke kunne beholde, fordi de ikke måtte holde dyr, der hvor de boede. Det var altså mærkeligt!!
  Kh Camilla

 15. Cecilie siger:

  Velkommen i klubben! Når jeg vågner, kan jeg nogle gange lede under dynen efter de babyer, som jeg har født i løbet af natten. Og ellers drømmer jeg, at mine babyer er så små, at de smelter i min håndflade! Ens underbevidsthed er for vild!

 16. Gitte siger:

  Hahahahahaha! Dagens underholdende indslag! 😉

 17. Maja siger:

  Hahah hvor er det sjovt 😀 den seneste drøm jeg har haft er hvor jeg drømmer jeg lige pludseligt er blevet til vampyr (sådan overnight agtigt) men ikke en af de der onde vampyre – der er nemlig blevet opfundet syntetisk blod jeg kan leve af. Nå men det er da meget godt tænker jeg, så kan jeg bare leve som jeg plejer og ingen behøver finde ud af at jeg er blevet til en vampyr. Men lige pludselig er der en masse piger der i sygeste Mean Girls stil overfaldet mig og mobber mig med at jeg er vampyr og råber “STAKE HER, STAKE HER” (ja lige pludselig var det på engelsk) og så vågner jeg op. Totalt mærkeligt :p

 18. Tanja siger:

  Super fedt indlæg – jeg drømmer også ALTID! Og den drøm du har haft i nat er da for genial!
  En drøm jeg tydelig husker som også omhandlede babyer, var engang jeg drømte at min mor var blevet gravid. Jeg blev så sur på hende, at hun var blevet gravid i dén alder! Nå men så fødte hun og det var to tvillingedrenge og jeg skulle passe dem. Det ene øje blik står jeg med dem ude i køkkenet – det næste øjeblik er vi nede på gadehjørnet og der er de to babyer blevet forvandlet til høns og jeg løber rundt i en cirkel for at prøve at fange dem, for jeg kan jo ikke bare komme hjem uden mine mors nye babyer.
  Jeg har før tænkt at jeg burde føre en drømmedagbog, hvor man skriver sine drømme ned lige så snart man vågner. Tror det kunne være meget interessant 🙂

 19. Stine siger:

  Hvor er det bare sjovt! 😀
  Jeg drømte engang at jeg var i lære hos Batman.. som Batman!
  Skulle rapelle ned fra en svalegang og så havde jeg åbenbart bestået min Batman eksamen 🙂

 20. Louise siger:

  Helt ude af kontekst, I know… Jeg googlede helt tilfældigt polterabend og så kom der noget frem med din blog, men kun et ganske kort indlæg, hvor man ser din søster og en motorcykel. Forneden har du skrevet, at man dagen efter kan høre alt om denne polterabend og jeg ved ikke, om det er mig, der er dum, men jeg kan simpelthen ikke finde det indlæg. Er det ikke til at finde frem længere? Leder efter lidt inspiration 🙂

 21. Ann-Sophie siger:

  ..det er da i meget godt i tråd med den konflikt, du fortæller meget om på tiden 😀 Med job vs. ens øvrige ambitioner for livet. Dine små sidebemærkninger om veninder, der flytter i hus, bliver mere satte.. men med det sagt, så gør dine drømme da deres til for at hyle dig ud af den mht. graviditet, haha! Men du tager det da ret cool at dømme udfra din reaktion (i drømmene) 😀
  PS. Kan kun udtale mig på baggrund af et barn, men til trods for, at min bryster voksede 3-4 størrelser under graviditet og amning (yikes!) så er de altså helt tilbage til deres almindelige facon, nu her efterfølgende. Totalt overshare, men lange bryster var også en bekymring hos mig inden 😉 Til gengæld kan jeg stadig vende en halv omgang i mit eget maveskind, selvom jeg skjuler det godt 😉 Igen totalt overshare, haha.

 22. Marie siger:

  Hahaha. Åh Cathrine, du er fantastisk. Hurra for dine drømme og din evne til at fortælle – jeg kunne ikke undgå at højt, så alle folk gloede på mig i det overfyldte tog jeg tilfældigvis befandt mig i. Ikke desto mindre gjorde det lige min dag lidt bedre, så tak skal du have. God weekend til dig! 🙂

 23. Rikke aa siger:

  Hahaha! Det er total som jeg! Jeg drømmer mindst én drøm pr. nat, meget detaljeret og meget skørt. Jeg snakker, synger, griner, sparker, bider tænder og går også i søvne… Der er utrolig meget aktivitet dér

 24. natasa siger:

  HAHAHAHAHAHAHAHA, TAK CATHRINE! det er altid dejligt med crazy drømme. tak fordi du får en til at føle at det er helt normalt at have sådanne drømme:)
  x

 25. Benedikte siger:

  Hahahaha, det er fandme det sjoveste blogindlæg, jeg nogensinde har læst! Er heldigvis ikke nået til graviditetsdrømmene endnu (er også kun 19, så gudskelov). Dog har jeg for tiden absurd mange drømme, hvor jeg er nøgen. Og ofte kommer jeg nøgen i skole. Jeg drømte for noget tid siden, at jeg sad nede på gulvet og lavede “gruppearbejde” alene (ja.. well) og så langsomt tog jeg mit tøj af tøjstykke efter tøjstykke. Til sidst sad jeg kun tilbage i g-streng, og så kom min historielærer gående bag mig. Aaah jeg var lettet, da jeg vågnede! Sidder også tit på forreste række i mine drømme, og når jeg så rejser mig, har jeg intet andet på end t-shirt, så dem bagved kan se.. alt.
  Håber, du kan grine af dine drømme bagefter, for jeg sidder og griner ret højlydt for mig selv lige nu!

 26. lærke siger:

  Jeg drømmer også jævnligt om fødsler og graviditet. Og i drømmene føder jeg også for det meste store børn, sådan nogle ucharmerende 4-5 årige unger med tøj på. Og det er tit sådan noget med ikke at kunne passe dem, eller ikke at opdage at jeg er gravid, før jeg skal føde. Og så ærgrer jeg mig over ikke at have nydt graviditeten 😉
  Det hele føles SÅ ægte, og jeg tænker tit på, om den følelse man har som gravid i en drøm, mon er det “rigtige” følelse. Altså, ved kroppen hvordan det føles at have den der mave, eller er det noget den finder på?
  Og hvad betyder det om ens liv, at man drømmer at man føder alien-agtige børn?

Send en besked