Top

Om brugskunst og smarte toilettasker

12.02.2015
Skabt af Cathrine

Jeg elsker, at I kan være nøjagtig ligeså begejstrede som mig for pæne sko. Og jeg glæder mig mega meget til at vise jer dem in action. Måske allerde i weekenden?

Jeg fik en rigtig kær veninde forbi til mad i går aftes, og jeg tænkte egentlig, at jeg ville have fin tid til overs til at få lavet der her indlæg færdigt. Men så skulle vi vende verdenssituationen; børn. Mænd. Veninder. Kan man slå op med dem? Vi fik vendt min lige-ved-og-næsten-karriere som realitystjerne. Spist god mad. Talt om vores mere eller mindre fornuftige udsalgskøb. Og så bad hun mig om at tage papegøjerne på.

Og jeg blev helt forelsket i hendes forelskelse. Hvordan hun begejstret hvinede. Mente, at skoen passede min svang så fint. Hvordan mine tæer var perfekte til skoen, fordi pegetåen var kortere end storetåen. Mine ankler der så så rigtige ud. Ahmen altså. Vi lagde så hårdt an på den sko, som om den skulle overbevises om, at den altså skulle blive her.

Hun er også den slags veninde, hvor man fint kan tale om penge og tings værdi for en selv kontra faktisk pris. Hun mente jo, at folk rask væk giver 5K for en keramikdims eller maleri til væggen. Her fik jeg et kunstværk for pengene, som havde den indbyggede fordel, at det faktisk også kunne bruges. Brugskunst! Sgu da! Det havde Monsieur Christian Louboutin, den lille skaldede mand, nok ikke forestillet sig sine sko omtalt, haha! (brugskunst er så pisselækkert provinsagtigt – alle blomsterhandlere i Fredensborg har også lige et lille udvalg af brugskunst. Små engle. Nuttede krukker med “snyde”-patina, der kopierer græsk fortidselegance. En piletfletsbamse. Figurer på pinde til at stikke i potteplantejorden (hvad’ er det?? Og hvorfor husker jeg at have haft flere i 90’erne?)).

Og så lige til et tip. For I bad mig engang sige til, når min hammersmarte toilettaske var back in stock. Det er den endelig igen!

Liberty toilettaske, smart toilettaske, rockpaperdresses, cathrine nissen

Jeg fik den af min mor i fødselsdagsgave forrige år, og den er seriøst GENIAL. Den har to store rum og et lille af slagsen, den kan åbnes og hænges i en krog, så den altid er overskuelig. Den har lidt Madam Mim-funktionen, der gør, at den kan proppes til randen og stadig have plads til et par ting til. Den undebrodermig sej, og jeg er så, så glad for min. Og så er den tilmed rigtig yndig – og i sådan noget smudsafvisende stof.

Den findes lige nu i fire stoffer, og der har ikke været nye varianter i et par år efterhånden. Men jeg synes nu også, at de er ganske fine.

FIND DEM HER: 1 // 2 // 3 // 4 (adlinks) Modellerne er udgået men find de nye HER eller HER

Liberty toilettaske, smart toilettaske, rockpaperdresses, cathrine nissenNok om materialistiske glæder! Jeg vil tage ud i verden, på min lille cykel og håbe på sol og en god kaffe, når jeg møder ind på arbejde.

Hav en rigtig dejlig dag, det skal I love mig!

 

12 kommentarer

 1. Ann Mølgaard siger:

  Mmm. Er du klar over, hvor godt dine indlæg smager med den første kop morgenkaffe? Jeg håber altid på et friskt indlæg når jeg skal have min morgenkaffe.
  Jeg elsker dine nye sko! Og jeg ville ønske at jeg kunne gå i hæle uden at blive 2 meter, og kunne sidde ved borde, hvor benene stadig kunne være der. Men i ÅR, Cathrine! I ÅR skal jeg genfinde de smukke loafers og lækre flade sko. Du har sågar næsten fået mig overbevist om at købe et par sneakers. Store sager!
  Jeg elsker entusiasmen din veninde kom med, og din beskrivelse af den! Længe leve brugskunst på den ikke-faux-græske måde! God dag!

  1. J. siger:

   Helt enig. Det er ualmindeligt hyggeligt og rart med et indlæg til morgenkaffen 😉

 2. Lika siger:

  Hej C.
  De er rigtig fine. Jeg har en nææsten magen til som er i en lidt mere neutral/kedelig om man vil version fra Dermalogica (se billede her. http://www.beautiq.com.au/dermalogica-briefcase-travel-cosmetic-bag_Dermalogica_1ubu4ds.html ) men indholdet er stortset det samme. Samme type rum. dog er der også nogle små rum nederst til hårelastikker og den slags. 🙂 Jeg er super glad for min. Der er også en nr. 2 lidt mindre version som hører med til pakken, til make up. den bruger jeg dog ikke nær så meget. men hvor er det dog smart 🙂 Jeg tror ikke man kan få den mere, men så er det jo godt at du har links til hvor man kan få noget lignende 🙂

 3. Lisbeth siger:

  Men hvorfor hedder alt det fra blomsterhandleren brugskunst, når det ikke kan bruges til noget? Så er der da temmelig noget mere både brug og kunst i papegøjerne 😉
  Nogle gange synes jeg folk er lidt for negative om den materialistiske glæde og hele lykke-kan-ikke-købes-for-penge-mantraet. Måske ikke ægte lykke, men penge kan købe pæne ting, og pæne ting gør dig glad, så hvad er der så galt i at drømme om flere penge og pæne ting? :b

 4. Emma siger:

  Hvad er det for en smart spraydåse til benene du har i din toilettaske? 🙂

 5. Siri Nielsen siger:

  Hvornår får vi så lov til at se de omtalte sko på fødderne, så vi også kan hvine med? 😀
  Gode forårsfornemmelser herfra..

 6. Laura siger:

  Ej jeg er altså så fristet af den toilettaske! Ville egentlig have sat den på min ønskeseddel til jul, men der var den jo udsolgt. Og din variant med det mønster er altså bare SÅ fint! Elsker i øvrigt at den er i sådan noget let-at-tørre-af-materiale. Har godt nok allerede en hænge-toilettaske, men det er slet ikke i nærheden af at være så fin som den her!

 7. Line Høj siger:

  Jeg har netop købt en! Den er lidt dyr, men det er jo en investering, ikke? Vi skal på ferie i næste måned, og jeg glæder mig allerede til at bruge den. Jeg ville bruge dit adlink, men det virkede ikke. Er de tidsbegrænsede? Anyway, jeg glæder mig til at få min nye toilettaske hjem! 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åh du er sød, pyt :-* Tak for tanken! Nej det burde de ikke være, men det kan være de har flyttet dem på deres site, så duer det ikke 🙂 GLÆD dig, du bliver så glad for den! KH

  2. Cathrine Nissen siger:

   Åh du er sød, pyt :-* Tak for tanken! Nej det burde de ikke være, men det kan være de har flyttet dem på deres site, så duer det ikke 🙂 GLÆD dig, du bliver så glad for den! KH

 8. Caroline siger:

  Hvor kan jeg købe denne fine toilettaske?
  Linket virker ikke desværre.
  😊

  1. Cathrine siger:

   Nu er der opdaterede links, Caroline 🙂

Send en besked