Top

#onwednesdayswewearpink

03.05.2017
Skabt af Cathrine

INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ugen starter først officielt onsdag. Det er faktisk blevet min nye yndlingsdag – det er vippedag; vi er halvvejs igennem ugen. Jeg føler allerede så småt weekenden kilde i tæerne. Og så er det den dag, hvor jeg tænker lidt ekstra over mit tøj og trækker i det pink. Gør noget ekstra ud af mig selv.

Jeg har faktisk bemærket, at jeg er blevet meget glad for mandag også, som ellers er så udskældt. Det har været så mega godt for mig at starte op selv. Det helt rigtige tidspunkt. Jeg har så meget arbejdsglæde, glæde ved at tage hånd om bloggen og andre små sjove projekter, at jeg søndag aften glæder mig til at vågne til en mandag, hvor jeg starter op igen. Det kan næsten kilde i maven med tanke for de mails, der kan tikke ind. Nye projekter, idéer. Det hele er så spændende. Så… Egentlig er alle dage yndlingsdage – men onsdag er ekstra fin. Og nu hvor onsdag er blevet den store scanningsdag tredje uge i streg og endnu engang med kedeligt resultat, hvor jeg har grædt hele morgenen og været lidt tvær, så hjælper det ekstra at prøve at lokke sindet lysere med pink og lidt parfume og lidt selvomsorg. If it works, do it!

Jeg har drømt om et par Mayflys i evige tider, sneakerne på billedet. De er altså bare så pæne! Og ventilerende for sure tæer, tænker jeg, ha! Og da jeg var færdig med collagen, opdagede jeg, at de havde Mayfly’en med lyserød ruskind i også. Av den er pæn! De er kommet på den ønskeliste, min familie har bedt om. Og så fandt jeg i øvrigt også mine nye beigefarvede sneakers med leoprint på, som I har bedt om link til – de er HER.

GOD onsdag!

Skjorte – By Malene Birger // Nederdel – House of Holland // Sneakers – Nike // Taske – & Other Stories // Nøglering – Wirth (-25 % rabat hos Moodings resten af dagen med koden birthday25) Pink onsdag, rockpaperdresses, cathrine Wichmand

14 kommentarer

 1. Katrine siger:

  Dejligt med lidt lyserød glæde! Jeg har brugt de sidste mange uger på at knokle på en ph.d.-ansøgningen. Var helt høj og glad indeni, da jeg trykkede upload. En time efter deadline opdager jeg så, at jeg har glemt at vedhæfte et dokument. Det lyder måske ikke af meget, men nok til at de store fonde ikke gider læse ens ansøgning. Så jeg har også grædt lidt, for vil det bare SÅ gerne. Selvfølgelig intet imod det, du går igennem! Jeg krydser fingre for dig, og for, at ham som screener ph.d. ansøgningerne i første omgang, viser barmhjertighed. Håber resten af din onsdag bliver lidt mere lyserød og dejlig 🙂 Klem

 2. Sofie siger:

  Søde, rockpaperdress, jeg håber ikke der kan ske noget ved jeg lige deler det her link: https://louisebruun.dk/blogs/news/102714374-kvinder-hormoner-og-fertilitet-temadag-29-5
  Det kan jo sagtens være, at det bareikke er noget for dig, eller at jeg bare er skide irriterende og virker bedrevidende (det er ikke meningen med mine 21 år og lange udsigter til børn (og afbetalt studiegæld)). HVIS det nu er noget, så har du i hvert fald fået tippet, selvom jeg er 100 på du allerede er blevet overdynget (har ikke læst noget om det er forbudt område at dele tips i hvert fald). ALT det bedste. Kram.

  1. Tina siger:

   Heh – det tip var jeg akkurat ved at skrive 🙂 Jeg har nemlig lige købt dem 👍🏾

 3. J siger:

  Jeg sender dig et kæmpe virtuelt kram! Oven i hatten vil jeg sige du skal skynde dig og købe Mayfly. Jeg købte dem i lyserød og jeg ELSKER dem! De er fantastiske at gå i.

 4. Sophie Smitt Sindrup siger:

  Hvilken størrelse har I Mayfly i? Er nike små i størrelsen? Jeg ligger mellem 38 og 39 normalt og er lidt i tvivl. I Nike Air Max Thea modellen skulle jeg bruge 40..

  1. Signe siger:

   Jeg bruger normalt 38, og i Mayfly skulle jeg op i en 38,5, så de er nok lidt små i størrelserne. Hvis du ligger mellem 38 og 39, så er 39 nok et bedre valg 🙂

 5. Ane siger:

  Har det helt på samme møde som dig, ang onsdag – det er altid er go dag! Personligt bliver jeg så træt, når folk siger mandag er en dårlig dag, det gør den automatiks til en møg dag og giver dårlig energi! Jeg synes mandag er en fin dag, man starter frisk på en helt ny uge -)

 6. Laura siger:

  Ej du skulle have haft et endnu større kram her til aften! Er virkelig ked af at høre om dagens dårlige nyheder. Jeg hepper og krydser fingre alt hvad jeg kan fra sidelinjen. Og tak for stadig at sprede glæde og inspiration på trods af at du kæmper din egen personlige kamp lige nu.

 7. B siger:

  Kære Cathrine, jeg har også været igennem fertilitetsmøllen. Og vi var igennem ICSI og så kan du regne ud, hvor problemet lå. Hormonerne fuckede med min krop og den kunne ikke finde ud af, at jeg var gravid (jeg kunne dog godt danne slimhinde, men problemet kom senere). Vi løste det og har en datter i dag. Jeg prøver bare at sige, at din krop godt kan blive forvirret af hormoner. Kan se du har prøvet akupunktur, kender godt til doktor Mao og har stor tillid til hende. Min erfaring er bare, at fertilitetslægerne ved en masse om processen – men der er en masse udenom, som man selv skal tage hånd om og ansvar for, og som kan være afgørende ift at få kroppen i balance og klar til graviditet, da det jo er en kunstig proces som ikke alle kroppe (inkl min) “er med på”. Håber sådan at det snart lysner!

 8. Julie siger:

  Et totalt off-topic spørgsmål – den selvbruner, du bruger, er det “A hint of summer” fra Rudolph Care? Den ser så fin ud på dig!

  1. Cathrine siger:

   YES! Har lige købt den og tester 🙂 KH

   1. Julie siger:

    Tak! Leder selv efter en der ikke giver orange pletter over det hele. Glæder mig til høre mere til det ☺️

Send en besked