Top

#onwednesdayswewearpink

01.03.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Der er håb <3 Det er årets første forårsdag, det er (næsten) lyst, når jeg tager fra arbejde klokken 18.15 – og fuglene er begyndt at snacke fra mit vindue.

Og derfor! Lyserød <3 Jeg har lige købt et par lyserøde sneakers! JA! Nej, jeg skal spare, men jeg har faktisk også bare lige lidt ondt af mig selv, fordi jeg føler mig som en oppustet, ucharmerende nålepude. Nårh. Så jeg har købt et par sneakers. De flotteste lyserøde sneakers i en helt ny model, end jeg har ejet før, mage til dem på collagen.

Og hvad tid er det? Det er da onsdag! Denne her slags onsdag. Tid til et lyserødt outfit. Et svedigt lyserødt joggingsæt, som kigger mig durk i øjnene, når jeg kigger på min wishlist på Asos. Og nu er det på udsalg, så jeg overvejer det mere ægte nu. Men. Hvor meget joggingtøj kan man egentlig bruge? I morgen skal jeg under den store (eller faktisk fire små og et venflon) sprøjte og til næste mere alvorlige og spændende trin i behandling. Og der har jeg nemlig planlagt at have et nyt, rart og blødt joggingsæt på, som jeg lige har sørget for at nå at vaske, og det matcher sjovt nok mine lyserøde sneakers. Måske jeg har nok joggingtøj?

Det her bliver jo mig på plejehjem, i yndig babyblå slåbrok med “kalvekrøs” på kraven, #styleisageless #goldengirls, ikke?

Sneakers  – Nike // Coat – Ganni // Socks – Asos // Joggers + hoodie – Asos (on sale)

onwednesdayswewearpink

8 kommentarer

 1. Mie siger:

  Åhhh, det er vel nok pænt! Og endnu nogle flotte sneakers!!
  Knus til dig og god dag!

 2. S siger:

  Jeg var selv igennem første ægudtagning i sidste uge. Selve udtagningen var ok, men dagene efter har været slemme. Det gør så pikkehamrende ondt, jeg kan hverken sidde, stå eller gå, og det stikker og jager og smerter bare. Har ikke kunne arbejde og har foretaget mig et minimum af ting. Her på 7. dagen er det liiiidt bedre. Det ville jeg godt have været forberedt på. Jeg er selv læge og synes ligesom, at jeg havde gode forudsætninger for at vide, hvad det her handler om. Jeg blev klogere 🙂 Tak for dine meget fine og ærlige indlæg omkring dette emne. Held og lykke med i morgen, ønsker Jer det bedste! <3

 3. Maja siger:

  Hvordan går det med byggeprojektet, kan du godt overskue det oveni baby-projekt?

 4. Amanda siger:

  Så du havde købt skoene i lyserød, og jeg har gået og savlet lidt over dem. Er de gode at gå i? 🙂

 5. Karoline siger:

  Sender dig mange gode tanker i morgen <3

 6. Sabina siger:

  Hvis nogen skal eje det jogginsæt, så er det da dig! Du vil være såååå fin i det at det næsten ikke kan forsvares ikke at gøre det 🙂

 7. Amanda siger:

  Mange tanker til dig og Adam i dag!

 8. Bettina siger:

  Min eneste reference til Marie Keys fine tekstunivers udspringer af et indlæg du skrev for fire år siden om Uden Forsvar.
  Så da jeg sad og redigerede hendes lyserøde! pressebillede i dag, kunne jeg ikke undgå at tænke på dig og dine ord om at passe på den halvgamle kærlighed! 🙂
  “At tro på at det har jeg har er helt rigtigt, også selv om andre stiller spørgsmål”.
  Virtuelle krammere og gode tanker.

Send en besked