Top

#onwednesdayswewearpink

27.09.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Godmorgen venner,
Har I sovet godt? Det har jeg, sådan rimeligt. Udover at skulle op midt op natten for toilettet. Jeg tænker, at jeg ikke er så gammel endnu, at det skulle være en nødvendighed. Men sådan har det været de sidste uger. Lidt træls, men jeg sover til gengæld lige godt bagefter.
Mormor her har glædet sig til PINK ONSDAG! Altså, jeg har kørt det siden januar – hver uge, næsten. Burde jeg snart finde på noget andet? Red Thursday? Eller Mustard Monday? Eller holder pink/lyserød stadig? Jeg hørte Smart The Podcast i går – der talte Frede og Sidsel om, at gul blive næste sæsons lyserød. Og der kan man sige, jeg allerede er med på bølgen. Det er også en mega lækker farve.
Indtil jeg har truffet en ny beslutning om pink onsdags-skæbne, så fortsætter den – så glædelig onsdag!
Min skal bruges på at mødes med Alona og skyde lidt billeder. Julie og jeg arbejder stadig sammen, men jeg tænker, at det er inspirerende at have en ekstra ombord i ny og næ. Og så er Julie jo også til tider på ferie og i skole fra 09-15.00, så det glæder jeg mig til. Så et lille møde og SÅ dagens absolutte højdepunkt: Jeg skal til reception for Majas nye bog – og jeg har set hendes instastory. SYGT meget kage. EJ, jeg glæder mig!
Og så har jeg lige en lægetid og noget fertilitetsyoga. Sådan en endnu en gott och blandat-dag. Glædelig, glædelig pink onsdag – vi ses senere!

reklamelinks: skirt + blouse LOVECHILD 1979 // lips TOO FACED “Melted” // boots & OTHER STORIES // bag LEOWULFF

on wednesdays we wear pink, Pink onsdag, rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand
Happy Wednesday peeps!
I’ve been doing pink Wednesdays since January and I got to thinking whether to continue – you know, there are other colors in the world (though not as pretty or fun). Should I evolve the concept into a Mustard Monday? Maybe? I’ve hear that yellow is the it-color of next season. But does it have the umpf as pink’s got? I doubt it!
As long as I don’t have a plan, I am going to continue. And this Pink Wednesday I’ll spent on meeting up with Alona Vibe, an amazing photographer helping me with some outfit pictures. I have a reception for Maja’s new cake book – and I just saw her fridge on her instastory. It’s a craze! She hasn’t eaten in days it seems, she doesn’t have any space left in that cake crazed fridge. So I’m going to dig in! Other than that, a meeting, a doctor’s appointment and fertility yoga tonight. A Gott och blandat kind of day.

18 kommentarer

 1. Anna siger:

  Mustard Monday! Heeelt sikkert.. også ret efterårs-farve! Ville være for fedt, hvis du tog den udfordring op, for den farve er ikke helt nem, synes jeg? Indtil da er pink onsdag stadig holdbart 😉

  1. Cathrine siger:

   Synes faktisk at mustard er skidegod med lyserød – de er nærmest skabt til hinanden 😍 KH

 2. Anna siger:

  Jeg kan berolige dig med, at jeg også af og til skal op og tisse om natten og jeg er endda “kun” 23… God onsdag ☀️ Det er så dejligt at tjekke ind her og blive i godt humør.

  1. Cathrine siger:

   Hahaha, godt – det er ikke en alderdomsting, endnu! Meeen, jeg kunne godt undvære natterenderi, hvis det nu var 😅 KH

 3. Caroline siger:

  Det er så rigtigt og sjovt, at du lige skriver om det i dag 😀 . Læste for nogle måneder siden en artikel med titlen “Millennial pink move over – mustard yellow is here!” og en uge inden jeg så den artikel, havde jeg købt en gul kjole, som jeg er så glad for. Jeg ELSKER alt pink og havde faktisk aldrig troet, at jeg vill eje noget gult tøj…. I går skrev jeg om det på min blog, hvor jeg har min gule kjole på i New York faktisk på Carrie Bradshaws gade lige her 😀 http://silverstories.dk/2017/09/26/channelling-my-inner-carrie-bradshaw/ Jeg er ikke færdig med lyserød, det bliver jeg nok aldrig, men gul er også fint 😀

  1. Cathrine siger:

   Ejjj et fint outfit, wauw, du er fin Caroline! Og hvor er det skægt – så er jeg ikke så original, som jeg selv tænker, haha! Det er sjovt, hvordan vi ubevidst påvirkes af andre. Den er også FLOT! KH

 4. Katrine siger:

  Pink onsdag er en keeper, helt sikkert 🙂 Til gengæld kunne man overveje, at indføre blå mandag og black friday 😉 – selvom du ikke går i sort…

  1. Cathrine siger:

   Black Friday gider jeg kun med udsalg 😂 Men Monday Blues – måske? 💁🏼 KH

   1. Lika siger:

    Åh monday blues gad jeg godt – jeg elsker blå 🙂

 5. Camilla N siger:

  Håber ikke det udelukkende er en aldersting det med nattetisningen, for jeg gør det selv nærmest hver nat, og nogle gange to gange på én nat, og det er virkelig irriterende de nætter, hvor jeg er ved at falde over noget i vores gang 😀 haha.
  Glæde onsdag – også kaldet ‘vippedag’ for os ikke-selvstændige arbejdende 😉

  1. Cathrine siger:

   Neeeej det er irriterende! Hvad er der med os? 😅
   Vippedag er det bedste! KH

   1. Camilla N siger:

    Jeg VED det virkelig ikke! Er så misundelig på folk, der ikke døjer med ‘nattisningsvanen’ 😀 Måske det en dag går væk for os, jeg krydser fingre!
    Jaaaa – så er der ikke lang til at man kan mærke lille-fredag!

    1. Rosa siger:

     Jeg har læst en forskningsartikel om, at nattetisseri er forbundet med hvor meget salt man indtager. Jo mere salt, des mere tis. Måske prøv og eksperimenter med det?

     1. Cathrine siger:

      Jeg spiser faktisk virkelig lidt salt, da jeg ikke bryder mig så meget om for salt mad, hm… Måske det er en fase 😂 KH

 6. Sara siger:

  Du må endelig ikke aflive pink onsdag – selvom jeg ikke selv er et farve-dyr, synes jeg simpelthen det er så fantastisk en tradition som man bliver helt glad i låget af midt på ugen. 😄🌸

 7. Stine siger:

  Altså, jeg har nattetisset ca. hver nat siden min 28-års fødselsdag… Troede egentlig bare, det var aldersbetinget 😀 On a completely different note: HVOR er den flotte grå strik (?) fra, som du nu har vist på flere insta stories – senest fra den story med LGFB-boksen? Den ser simpelthen så lækker ud, fra hvad jeg lige kan se på de 20 cm under dit ansigt 😉

 8. Charlotte siger:

  Godmorgen Cathrine 😊 Jeg måtte simpelthen dele med dig, at nogen hos Bestseller vist læser med på bloggen: Jeg fik deres nyhedsbrev i går, som havde overskriften “”On Wednesdays we wear pink” 😂 Der var ingen reference til dig eller bloggen, men lur mig: Det har de ikke selv fundet på. Måske der er potentiale for en reelt onsdagssamarbejde med dem 😉 Hav en dejlig torsdag.

  1. Charlotte siger:

   Jeg har gemt den og videresender gerne, hvis det er 😉

Send en besked