Top

#onwednesdayswewearpink

04.10.2017
Skabt af Cathrine

Var I bange for, at jeg havde skippet pink onsdag all together efter sidste uges snak? No my dear friends – det sker ikke foreløbigt. Jeg er bare ikke helt på toppen i denne uge, så alt går såååå sløvt. Jeg har et par møder. Og så hjem og lade op og så lidt computertid.
MEN selvfølgelig skulle der lige en lille pink plakat ud. Især nu det er den 30. af sin slags. En form for lyserødt jubilæum, yup yup yup! Tredive små lyserøde outfits ligger der lige nu i “drømmeoutfits”-kategorien. Det ser noget så fint ud, når jeg lader øjet vandre ned over dem. Dog fornemmer jeg, at farven er lidt på vej ud igen? Som om den high farven har haft i 2017 – det er en knækket kurve? For der er faktisk ikke så meget at støve op. Det er lidt sjovt, for jeg gik i sidste uge og pønsede på et indlæg, hvor lyserød skulle få lov at være en basisfarve. Lyserød er nemlig en af de farver, der i mine øjne er lettest at matche med andre (udover måske grå). Lyserød og grøn – smuuukt. Lyserød og den der karrygule – wowza. Lyserød og blå sammen; fy fan! Så flot. Måske jeg stadig skal lave det indlæg.
Jeg håber ikke, at lyserød bare var en sæsonflue, for det er en genial couleur i mine øjne. Nu må vi se. Og os ægte #onwednesdays-fans, vi kommer til at holde sammen alligevel, ikke? Jeg ELSKER, når I tagger mig og sender mig videoer på insta. Det er så hyggeligt. Vi må holde farven varm indtil næste gang, den er smart. Ikke noget med lemmingeffekt her. Vi holder stand!
Outfittet her består af min drømmevinterjakke (reklamelink). Jeg er helt tosset med den – en gul puffer-jakke med helt ægte fjer i (en tilføjelse til denne drømmebunke). Så den faktisk er varm men uden at koste en formue. Og så mere af det der teddy-tamtam, som jeg er ret vild med denne sæson (I så det jo også diskret i mandags). Hættetrøjen findes i øvrigt også i en mindre hood-version uden hætten på her (reklamelink).
Glædelig pink onsdag!

jacket & OTHER STORIES // hairband GINA TRICOT // sweatshirt WEEKDAY // jeans SELECTED FEMME // sneakers REZET STORE

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, pink onsdag, #Onwednesdayswewearpink

3 kommentarer

 1. Kamille siger:

  Der er jo en grund til det bliver kaldt millennium pink – jeg spår sgu den holder indtil næste årtusindeskifte 😉 Hit med det indlæg!

  1. Cathrine siger:

   Haha, det er jo faktisk nærmest logik for perlehøns – selvfølgelig gør den det! KH

 2. Camilla siger:

  Bliv ved, bliv ved! Der er ingen grund til at lade sig diktere af modetendenser. Lyserød holder! Karrygul holder! Og for filan hvor er den skøn, den der jakke! Hvis jeg havde mange penge – jeg har dog allerede købt (en rigeligt dyr) vinterjakke…
  Og så må jeg bare sige, at jeg blev så glad, da jeg kom ind på din side, over at der var SÅ mange indlæg! Hurra (jeg har åbenbart ikke tjekket ind siden tidlig onsdag).

Send en besked