Top

#onwednesdayswewearpink

01.11.2017
Skabt af Cathrine

Good morning pink ladies
Det slog mig lige this second, at de originale pink damer jo kommer fra min barndomsyndlingsfilm Grease. Frenchy, Rizzo, Marty, Jan og til slut også Sandy på Rydell high school. Det er jo den originale bande. Damnit den jakke er fin – den kunne jeg ærligt talt godt bruge. Jeg har lige tjekket lidt op, og der findes et hav af billige kopier i let brandbare materialer, haha… Ikke helt det samme, men så ved jeg da, hvad jeg skal være til fastelavn, hvis ellers jeg bliver inviteret til fest. En pink lady <3
Apropos fester og sjov den kommende tid – har I set denne her nederdel (reklamelink)? Er den ikke ret julefrokost perfekt? Jeg har faktisk en drøm, at når jeg en dag er gravid, og hvis jeg er det henover julen/nytår med mave på, så skal jeg have en kropsnær pailletkjole. Min ene chance i livet for at ligne en diskokugle. It’s a dream, haha! Life goals – og heldigvis den opnåelige slags. Altså, i hvert fald kjolen, så skal maven selvfølgelig lige følge med.


Men pink onsdag, anno 2017. Jeg er ret vild med de lidt mere støvede nuancer i den lille collage denne gang, jeg tror det er efteråret, der kryber ind. Den jakke er for flot. Jeg så forleden, at mine grå bukser fra Acne, som jeg fik så mange spørgsmål på sidste år, de er kommet i en vældig pæn sandfarvet variant. Den er altså rykket op på ønskelisten <3 Jeg gik med dem hveranden dag sidste vinter, for de var bare så gode og rare og lune med en masse uld i. Og så de fine sneakers og jakken til. Det er da gode ting, synes jeg og vældig fint sammen.
Jeg har en laaang dag i dag, jeg skal nå at planlægge lidt til i morgen, så jeg kan holde fuldstændig fri. Gerne også lidt til fredag, så jeg ikke har nogen hængepartier. Lidt over frokost mødes jeg med Julie til et par billeder og så skal jeg interviewe Dua Lipa i eftermiddag, til middag hos H&M i forbindelse med Erdem-kollektionen og så tilbage til Dua Lipa-koncert.
Jeg har fået de sidste tre sprøjter i går til ÆU i morgen, og jeg kan godt mærke hele systemet knoklet, så jeg tror, jeg lige tager en time på øjet og så står op igen, klar til dagen.
Glædelig onsdag, pink ladies!

reklamelinks: sneakers ADIDAS // trousers ACNE STUDIOS // shirt WEEKDAY // puffer WEEKDAY


It hit me this morning, the original pink ladies are not from Mean Girls but from my childhood favourite movie Grease. Jan, Rizzo, Marty, Frenchy and in the end Sandy too. The original pink gang and damnit that jacket is so cute. I found a lot of cheap copies online, all made in bad flammable materials. Not quite the same but now I have my costume for Halloween figured out – better early than never, I guess.
Speaking of parties, have you seen this little happy looking skirt? It’s like it’s smiling at you. Perfect for the upcoming Christmas parties. I’ve always had a dream if I ever got pregnant and would be so during Christmas/New year’s I would wear a slim fitting sequin dress. My one chance in life to resemble a regular disco ball. Goals!
But with pink anno 2017 in mind the collage hits every like-button in my system. The dusty nuances of both the jacket and skirts. And the trousers, which I have from last years collection in a grey version – they were my favourite trousers, wearing them every other day. They contain a lot of wool and a so warm and comfortable. The beige ones are on top of my wishlist now.
So I have a long day ahead of me. I feel like I need to plan a bit ahead not knowing how everything’s going to turn out tomorrow.  I want to be completely off work tomorrow and Friday only writing and working if I feel like it, not having to. I’m meeting up with Julie for a few pictures after lunch. This afternoon I have to interview Dua Lipa. Then I have a dinner with H&M celebrating the Erdem-collection. And then back to Dua Lipa and her concert.
AT the moment though I feel the last three injections I had yesterday working in my body. So super tired I might have to start with a nap to be able to pull through today.
Beautiful Wednesday to you guys, Pink Ladies <3

4 kommentarer

 1. Mette siger:

  Jeg elsker alle dine indlæg og din skønne måde at være på 😍
  Held og lykke i morgen, jeg vil tænke på jer og krydse fingre.
  Du vil se så knald godt ud i pailletkjole og mave, jeg håber sådan det går i opfyldelse for dig. Du vil være den smukkeste diskokugle ❤️ en diskokugle som dig kan nu også sagtens passe på alle andre tider af året, det er jeg helt sikker på ☺️❤️
  Knus og pøj pøj fra en der også har kæmpet og endelig oplever en vellykket graviditet, men bestemt ikke har figur til at være en diskokugle 😂🤗

  1. Cathrine siger:

   Tusinde mange mange mange tak, Mette, du er kær! Jeg tager imod alle krydsede fingre <3 KH

 2. Emma siger:

  Ej den skjorte/kjole der. Den er bare fin 🙂 😍

  1. Cathrine siger:

   Ja er den ikke? Det synes jeg også 😍 KH

Send en besked