Top

#onwednesdayswewearpink

22.11.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

translation below

En lille rundtenom med glimmer på? Ja tak! Hvad bedre på en regnvejrsdag? Det skulle da lige være en kop varm kakao on the side. Det kunne jeg også sagtens køre. Det må være fordelen ved et hjemmekontor – jeg kan jo bare lave det! Faktisk har jeg kigget godt og grundigt efter et kontor det sidste stykke tid, og jeg håber, håber, håber på, at det er lykkedes nu. I så fald er det pr 1. december, så det er lige om lidt.
Jeg glæder mig helt ved tanken, for jeg tror virkelig, det vil kunne hjælpe mig med at være på arbejde, når jeg er på arbejde og også give mig fornemmelsen af fri, når jeg har fri. At jeg ikke altid sidder i køkkenet ved spisebordet, om vi har romantic dinner eller jeg arbejder. Så dejligt at få tingene adskilt lidt, tror jeg. Og jeg er også ved at finde mig en revisor – der kommer styr på arbejdslivet, og det er altså fedt. At have gået det til i godt et halvt år nu, så jeg kan se, hvad der er brug for. Hvad jeg skal kan og hvor jeg skal have en hånd. Man skal bruge sine kræfter på det, man er bedst til, og hvis man kan, så udlecitere resten!
Og med alt det her #girlboss eller bare #bossboss, uden at markere køn, så har jeg også jakkesæt på hjernen. Som det fine ternede fra sidste uge eller 80’er-versionen med nederdel til – det kan altså noget. Og så bare lige et par dødpæne pink stiletter til – så tror jeg, man er rimelig ustoppelig (især hvis man har fået en stærk morgenmadsstart med glimmertoast og stærk kaffe).
GLÆDELIG pink onsdag!
Pssttt… Tak for alle jeres kærlige ord og tanker og skriv på insta her og der i kølvandet på gårsdagens indlæg. Jeg trækker lige vejret og læser det hele – jeg ved, mine øjne bliver til glasøjne, så snart jeg fanger det første ord.

reklamelinks: blazer + trousers + shoes & OTHER STORIES // coat WEEKDAY // bag CHLOÉ

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, pink onsdag
Toast with a side of glitter? What better way to start a rainy Wednesday. Only thing missing is a cup of hot cocoa – but having a home office makes it doable! I can just whip it up. Though I have started looking for an office space. A desk to call my own and somewhere to go so I don’t always stay by the dinner table whether I’m working or eating a candle lit dinner. Oh, and I’m on the lookout for an accountant to help me with my receipts and economy in relations to my small company. Being self-employed and only you with very limited time and ressources forces you to concentrate on what you’re good at to make ends meet and then pay off people with expertise out of your realm to help you in those fields you’re not really skilled to fix. Yes, divide and conquer!
And all that #girlboss or just #bossboss talk the last couple of weeks really makes me think of suits. I’m obsessed with suits at the moment! Whether they’re pink or with a skirt or classically checkered. Obsessed! And with a pair of hot pink heels? And a strong cup of coffee or cocoa and glitter toast? Enough to rule the world (or just my own world – which is plenty enough).
 

9 kommentarer

 1. katrine siger:

  GOD idé med en kontorplads. Også til møder osv. det giver bare mening. Mht revisor, så troede jeg faktisk at din mand var inde over det, men god idé at få en udefra på. Min kæreste er jo også revisor, det er dog mest kunder fra tv/film-verden osv., men du siger bare til hvis du vil have et tilbud på pris. 🙂 Det letter SÅ meget at få andre til at lave det, man ikke selv er god til, så kan man koncentrere sig om sit eget. God dag til dig. Kh Katrine

  1. Cathrine siger:

   Præcis – det var også min tanke. Jeg bruger enormt meget spildtid på at rende til møder rundt om byen. Det ville være så godt at kunne få folk til at komme til mig i ny og næ.
   Adam har simpelthen ikke tid til at tage sig af min del – totalt “bagerens børn…”-situation haha! Men han har også specialiseret sig i børsnoterede virksomheder, og det er noget helt andet end min lille biks… Så nu hiver jeg styrker ind udefra 😀 GOD weekend! KH

 2. A siger:

  Mine nye kollegaer har glimmer på hver onsdag. Det har jeg fået dem overbevist om – de ved ikke, at det er sådan de støtter mig i min behandling, for de ved ikke at jeg er i behandling. Men hver onsdag minder de mig om dig og hvor svært det er og hvor vigtigt det alligevel er at finde det gode frem. Tak fordi du har sat ringene i vandet igang.

  1. DorteS siger:

   Åh, A! Din kommentar ramte mig lige i hjertet. Stort kram til dig – jeg håber så meget, at dine drømme går i opfyldelse snart. Glimmerkram ❤️

   1. Cathrine siger:

    Åhhh hvor er det bare fint, A. Det glæder mig, at du finder lidt smil og varme hos dem – selv om de måske ikke er klar over det endnu. Masser af kram til dig og tanker til <3

 3. Rikke siger:

  Jeg tror det er en skidegod ide med et kontor ude i byen.
  I starten, i det job jeg har nu, var jeg mega dårlig til at tage arbejdet med hjem, og så sad jeg en halv aften med det, og havde svært ved det der med at holde fri når jeg var hjemme.
  Nu har jeg lavet en regel med mig selv om, at jeg som udgangspunkt ikke tager arbejde med hjem, og når jeg gør, så sætter jeg mig med det, i vores lille hjemmekontor, hvor jeg har dock og en stor skærm til computeren.
  I pressede perioder vil jeg hellere sidde det meste af aftenen på kontoret, og så tage hjem og holde fri, selv om det så ikke bliver så længe.

  1. Cathrine siger:

   Præcis! Det er også det jeg gør – jeg har ingen grænser og føler hele tiden, jeg har noget at lave. Og det har jeg også, men jeg skal totalt lære at sige, det jeg ikke når i dag – det fikser jeg i morgen, og så lukke computeren. Det glæder jeg mig vildt til. Tænker også, jeg skal have mig en lille ekstra skærm. Det bliver så godt! KH

 4. Nynne siger:

  Jeg vil gerne sige ja tak til en pink rundtenom! MUMS! Kakaoen med dertilhørende fløde har jeg allerede fyret op for én gang i dag (måske i aften igen til bagedyst….. det må man godt, ikke?) I øvrigt en super god idé med en kontorplads. Jeg kan sagtens følge dig i, at det er svært at holde fri, når man tilbringer meget af sin tid ved en computer og kan have brug for perspektiv derude i verden og samtidigt føle god samvittighed når man hjemme. Tænker det er en ekstra udfordring for dig – men godt du har noget i sigte! YES!

  1. Cathrine siger:

   Det må man da mega gerne! Vi talte også om, at vi skulle have lavet den der træstammetest i onsdags, men den kræver alligevel fuld koncentration blev vi enige om, haha!
   Glæder mig mega til at se kontorplads falde på plads og ro på på den front. KH

Send en besked