Top

#onwednesdayswewearpink

29.11.2017
Skabt af Cathrine

translation below

Godmorgen <3
Jeg var ude i går med Josephine – Pastis, bøffer, bearnaise og bobler, og vi endte med at blive siddende i fire timer og tale vind og vejr og lejlighedskøb og job og modebranche og forlovelse og New York, ja hele livet igennem. Da hun tog beslutningen om at skippe kaffen til fordel for en espresso martini – så vidste jeg, at den var god. Vi kommer til at blive så fine venner – det er smukt, ikke? Vi bliver aldrig for gamle til at forme nye venskaber. Det kan jeg godt glædes over, tænk alle de gode mennesker vi bare endnu ikke har mødt. Der er så meget uopdaget tilgode for os i livet.
Det er lang tid siden, jeg har følt mig sådan vin-ør, men det var absolut, sådan jeg havde det, da jeg kom hjem. Ikke drunk, men bare varm og ør. Så direkte op i seng og sove til halv otte i morges – heldigvis nul tømmermænd. Det havde også været tarveligt på en onsdag, haha!
Jeg fik i øvrigt sat en masse krydser på mit New York City-kort eftersom Josephine er en ivrig NYC-goer, og så blev jeg tippet om, at man altså skal reservere bord på de gode restauranter, så det vil jeg gøre i eftermiddag.
Lige nu er planen at tage i Senses og i sauna. Jeg har været til healer (!) og zoneterapi i denne uge, og det må jeg fortælle om ved lejlighed. Men beskeden var, at jeg havde rigtig meget kulde i min krop. Jeg skulle tage i sauna og i karbad, hvis jeg havde sådan et. Så jeg bliver i det bløde træningstøj lidt endnu – men senere; pink er på programmet! Og jeg ønsker mig de der glimmerstøvler (reklamelink), som jeg tænker, vil være perfekte til min tur op og ned ad NYC’ gader og stræder.
Glædelig pink onsdag.

reklamelinks: boots & OTHER STORIES skirt & OTHER STORIES knit SECOND FEMALE brow kit BENEFIT


I met up with Josephine yesterday, bearnaise sauce, fries, a tender steak, a lot of talk about NYC, engagements, the fashion industry, life – when she ordered us espresso martinis instead of coffee I knew she was one to keep. Isn’t it wonderful that you never get to old to find and form new friendships? I mean, all those people in the world that we just haven’t met yet. Gets me all kinds of happy, just the thought of it.
I felt that wonderful wine tingling in my whole body and I can’t even remember when I felt like that the last time, though I’m sure it sounds unhealthy but dang – it felt wonderful. I’ve actually missed that buzz. I came home late and went straight to bed getting up 7 hours later and luckily – no head ache.
I’ve been mapping out NYC this morning making sure all the great coffee spots are there on the map. Josephine told me I have to make reservations in advance so that’s what I’ll do this afternoon, but for now; I’m off for the sauna at Senses to keep and stay warm.
Happy Wednesday you guys!

10 kommentarer

 1. Caroline siger:

  Det lyder simpelthen som sådan en hyggelig aften i to havde jer <3
  Vil du ikke skrive nogle af hendes tips ned til NYC?
  <3

  1. Cathrine siger:

   Du skal næsten gå ind og kigge Det var bare så dejligt <3 Du skal næsten tjekke Josephines blog, hun har så meget godt og mange gode tips derinde! Jeg samler sammen til en guide, når jeg er hjemme fra New York. KH

 2. Sarah siger:

  Det er så fint og rigtigt skrevet, at vi bliver ALDRIG for gamle til at få nye venskabet i vores liv. Det er en god indstilling, og gør det bare sjovere at blive gammel (i stedet for at frytge det). Tænk, som du skrev, hvor mange skønne mennesker vi endnu ikke har mødt 😊 dejlig start på dagen med den i mente.

  1. Cathrine siger:

   <3 det var også det jeg tænkte - det er slet ikke så farligt at blive gammel <3 KH

 3. A siger:

  Uuh hvad er det for nogle restauranter? Jeg skal selv til New York d. 20 december så vil da lige se om det er noget jeg også skal 😍

  1. Cathrine siger:

   Du skal helt sikkert klikke ind på hendes blog og søge på New York – der er så mange gode bud <3 Jeg kommer selvfølgelig også til at samle ind til en guide på den anden side! GOD tur 🙂 KH

 4. Anne siger:

  Glæder mig til at høre om healing og zoneterapi 🙂 Jeg er også kørt i bund af fertilitetsbehandling og alt muligt crap, og har virkelig overvejet ja, healing. Mit system trænger til glæde og varme og lykke.. Men for dælen. Det føles jo helt gak-gak. Omvendt så har akupunktur og akupressur/zoneterapi før hjulpet mig.

  1. Cathrine siger:

   Zoneterapien var virkelig dejlig for mig at opleve – jeg kørte helt død i akupunktur. Har fået det i seks måneder, og der var ingen forskel. Jeg fik også besked på at gå i sauna og i det hele taget “nære mit indre”. yoga, karbad, sauna, ro på, masser af søvn <3 Mange tanker til dig Anne. KH

 5. Sara siger:

  Må jeg spørge, hvilken zoneterapeut du var hos – og om du kan anbefale det? Rare hilsner, Sara

Send en besked