Top

#onwednesdayswewearpink

13.12.2017
Skabt af Cathrine

translation below Camilla

Godmorgen ladies,
Kan I følge med i julen og gaverne og gøremålene? Eller er I bagud, eller har I slet ikke en gøreliste? Jeg kender flere, der er stået helt af gaveræset, og det har jeg også selv gjort i mindre grad. Både antallet og niveauet i dem er skruet lidt ned, og det er faktisk meget rart. Julen handler ikke om beløbet eller en “du giver mig for Xx, så jeg skal give dig for Xx…”. Julen handler om at være sammen, hygge, om god mad, nærvær, om at se tilbage på året, om nostalgi. Dét ikke være sagt, at det da er herligt at få julegaver, haha!
Adam og jeg har aftalt ikke at give hinanden julegaver med New York om hjørnet. Men… Jeg kan jo alligevel godt lide, at der er en lillebitte ting at åbne, en lille tanke under træet. Men nu må vi se!
Jeg har fundet mit julesæt i år – havde det på på insta i går. En hverdagspyjamas – altså en af de modesmarte sæt, man kan have på uden for sengen også, og derfor faldt jeg også over det brune sæt fra Custommade endda på tilbud. Av det er pænt – smart at have bukser med elastiktalje på ikke? Intet der strammer eller gnaver. Det er da det eneste rigtige til juleaften!
Glædelig pink onsdag – Lucia-dag (Av, tænk hvis dragterne var lyserøde, det ville jo være SÅ pænt altså!)! Jeg har et indlæg efter frokost til jer med bude på, hvor i København, man kan opleve den smukke tradition  (og lidt ekstra tips til weekenden). God fornøjelse!

reklamelink: beenie WEEKDAY shirt CUSTOMMADE (50 % off) trousers CUSTOMMADE (50 % off) jacket SAMSØE & SAMSØE sneakers NEW BALANCE

Pink Onsdag, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, #onwednesdayswewearpink
Good morning ladies,
Can you keep up with Christmas and the presents and everything you have to get done? Or are you running late, or do you just not have a to-do list? I know several people who’ve completely boycotted the gift circus, and I’ve cut down a lot myself as well. In terms of amount as well as level, and it actually feels really good. Christmas isn’t about the price or ‘I’ll spend Xx on you, and then you’ll spend Xx on me…’ Christmas is about being together, hygge, good food, presence, looking back on the year that was, nostalgia. That’s not to say that it isn’t lovely to receive presents, haha! 
With New York waiting just around the corner, Adam and I have agreed to not exchange presents. But… I do like it if there’s a teeny tiny thing to open, a small thought underneath the tree. But we’ll have to see about that!
I found my Christmas outfit – wore it on Insta yesterday. One of those fashionable pyjamas that you can wear outside of bed as well, which is why I fell for the brown outfit from Custommade, at a reduced price even. Wow, it’s so pretty – and brilliant to wear trousers with an elastic waist, right? Not too tight or uncomfortable. That must be the only right thing to wear on Christmas Eve! 
Happy pink Wednesday – Lucia Day (Aw, imagine if all of the Lucia outfits were pink – that would be SO pretty!)! 

8 kommentarer

 1. Venterpaavin siger:

  Jeg er med mht gaver – eller jeg skal afhente det sidste idag, hvilket er total uvant for mig, som aldrig plejer at være begyndt på nuværende tidspunkt. Måske er det alderen der spiller ind.
  Vi giver stadig gaver i min familie – vi har dog skåret ned, da det ikke var alle, som var interesseret i at deltage, hvilket jo også er helt fair. Jeg kan bare slet ikke lade være og ville føle mig frarøvet, da det er noget jeg går og glæder mig til i månederne op til🎁♥️
  – K

 2. Nicoline siger:

  Så pænt sæt – og sko!!
  Jeg har efterhånden styr på gaverne, hvilket er skønt, når jeg har brug for mit fokus andetsteds 😉
  Jeg synes, at julen er hyggelig og har altid kun givet gaver til min nærmeste familie og venner. Det betyder, at gaverne ikke stresser, men nærmere giver mulighed for at give dem, der betyder mest for mig, særlig opmærksomhed. Det fortjener de!

 3. Rikke siger:

  Jeg er rimelig godt med med gaver. Har lavet en liste, som jeg opdaterer når noget er klaret, og har købt 5 af de 7 gaver jeg er ansvarlig for at købe. Resten tager min søster og mand sig af.
  Dertil kommer så lige 4 hjemmelavede gaver, hvor jeg er lidt mindre med, men jeg skal nok nå det inden jul 🙂
  Min mand og jeg har aftalt at skrue lidt ned, da vi har så mange ting vi gerne vil bruge penge på sammen (carport, fliser, plantekasser og sådan nogen spændende ting), ellers er niveauet nogenlunde som det plejer.

 4. Anne siger:

  Hej Katrine. Hvor har du fundet det smukke billede med hawaiblomsten? Elsker farverne på det billede! <3 Kh Anne

  1. Cathrine siger:

   Pyt med det da – nej jeg har fundet det på Pinterest og det er SÅ svært at finde kilder derinde. Men der var en der tippede om, hvordan man finder ejeren her: http://rockpaperdresses.dk/2017/12/onwednesdayswewearpink-37/ KH

   1. Anne siger:

    Ja det er lidt svært, men tak alligevel :))

 5. Anne siger:

  Og undskyld jeg stavede dit navn forkert i farten, mega kikset jo…. :O <3

 6. Louise siger:

  Altså jeg havde allerede styr på julegaverne inden december begyndte 🙈 Der er også styr på juleslikken, juletræet er købt, der er pyntet op og der er købt ind til julebagning i weekenden! Til mit forsvar skriver jeg eksamen hele december, så jeg har været forudseende og sørget for, det meste var plads, så jeg ikke skal stresse over det! Og det føles skønt 😃

Send en besked