Top

#onwednesdayswewearpink

31.01.2018
Skabt af Cathrine

translations below by Camilla

Godmorgen venner,

I dag starter modeugen for mit vedkommende, og denne her sæson bliver min måske mest aktive omgang. Og jeg har endda et tøjskifte i dag. Det har jeg ellers svoret var for fjollet, haha! Men nu prøver jeg altså at gå professionelt til det, deltager i så meget, jeg kan overskue (uden at miste vejret), inkl. et break hjemme til tøjskifte og arbejde. Jeg tager jer med hele vejen på instastory, hvis I er interesserede.
Jeg starter ud i pink – mais bien sûr! Jeg købte jo det her jakkesæt, og jeg har gemt det til i dag. En særlig dag. Det er så dødfint. Der er endda stadig papir på knapperne for at beskytte dem! Det må jeg hellere fjerne, haha. Det ville være meget, meget klassisk mig at komme af sted uden at fjerne det tsk tsk…
I morgen bliver også en busy dag, men så er det jo lidt fint at på den anden side finder jeg weekenden, sådan næsten da.
Og så er jeg altså faldet fuldstændig pladask for det her print (reklamelink). Og for engangs skyld er det ikke Ganni, der står bag et yndigt print men gode gamle Gina Tricot, så vi alle faktisk kan være med. Ret skønt. Det findes også i en ret fin kimonoversion i øvrigt. Og se nu de sko! Kender I mærket? For det virker som sådan et par, der er lavet til at være rare at gå i. Altså sådan en “sundheds”-version af den højhælede.
Den lugter lidt af forår, collagen, ikke? Jeg er klar på blomsterprint, frugtprint, sarte farver og solbriller.
Må I få en herlig onsdag, pink eller ej (men klart, gå da for pink!)!

reklamelink: skirt GINA TRICOT  jacket MADS NØRGAARD  sunglasses PRADA knit GESTUZ shoes WONDERS


Good morning, friends,
For my part, fashion week starts today, and this season will be my most active so far, perhaps. And I even have a change of outfits planned for today. I did swear that would be too silly, though! But now I’m going to try and do this professionally, participate in as much as I can master (without losing my breath), including a break at home to change my clothes and work. I’ll take you along on instastory, if you’re interested. 
I’m starting off in pink – mais bien sûr! I bought this suit, and I’ve even saved it for today. A special day. It’s so gorgeous. There’s still paper on the buttons to protect them! I’d better remove those, haha. It would be very, very typically me to leave the house without removing them, tsk, tsk… 
Tomorrow is going to be a busy day – great that the weekend is in sight on the other side.
And then I’ve also fallen for this print (ad link). For once, it’s not Ganni that’s behind a pretty print but good old Gina Tricot so that we all can join. Pretty wonderful. They also come in a pretty sweet kimono version. And see those shoes! Do you know the brand? They appear so comfy. Like a healthy, ergonomically designed version of high heels. 
It smells of spring, the collage, right? I am ready for floral print, fruit print, delicate colours and sunglasses. 
May you have a wonderful Wednesday, pink or not (but definitely, go pink!)!

20 kommentarer

 1. Ann siger:

  Jeg er med i dag! Husker det ellers altid først, når jeg er kommet hjem om eftermiddagen, men i dag husker jeg det tids nok! Pink! Og jeg tager det med mig til oplæsning på åben scene i aften – det styrker modet med lidt pink 💕

  1. Cathrine siger:

   Haha, heeeerligt <3 Hvor lyder det spændende, Ann. Hvad skulle du oplæse og hvor? Håber du fik al power til det! KH

   1. Ann siger:

    Jeg læser tekster op fra min blog – i går var det den, der hedder Timer.
    Det var en elev der fik mig overtalt sidste år, og så endte jeg lige pludselig med at stå med en mikrofon og læse lyrik op foran en 30-40 mennesker til foråret. MEGA angstprovokerende, og virkelig fantastisk. Jeg følte mig virkelig modig! Siden har jeg læst op mange gange. I går læste jeg op til Ord og cocktails på The Rusty Jigger (vildt lækre drinks!!) på Vesterbro. Det er der den sidste onsdag i hver måned, og der er åben scene til sidst, hvor man må melde sig til oplæsning. Lækker kombo! Drinks og ord!
    Jeg fik luft, og min dag i pink/lilla mønstret kjole gav mig helt sikkert et boost. Pink kan noget godt!

    1. Cathrine siger:

     Ej hvor er du sej Ann, det lyder lidt poetry slam/The Moth agtigt. Hvor lyder det herligt. Det må jeg tjekke ud <3 TAK for tip - og hav en dejlig weekend, modige du! KH

 2. Frederikke Flyvholm siger:

  JA, foråret er på vej, verdens bedste tid!
  Jeg købte netop dét print igår, og det er SÅ fint og forårsagtig.
  Rigtig god og pink dag til dig Cathrine!

  1. Cathrine siger:

   Det er nemlig så fint – og herregud, til de penge kan man tillade sig at købe både den ene og anden del. Det bliver så godt til foråret! KH

 3. Frederikke siger:

  JA, foråret er på vej, verdens bedste tid!
  Jeg købte netop dét print igår, og det er SÅ fint og forårsagtig.
  Rigtig god og pink dag til dig Cathrine!

 4. Louise siger:

  Ej, men altså. Wonders laver de bedste sko. Jeg er trofast kunde. De er virkelig rare at bevæge sig rundt i. Jeg håber, du får glæde af sådan et par under modeugen.

  1. Cathrine siger:

   Jamen jeg kendte dem slet ikke – de er tænk som “gode” sko, ikke? Altså nogen der er lavet til at holde fødderne glade? Så pæne altså! Og de lugter i så fald meget lidt af “sundhedssko”, det er sejt! KH

 5. Linda siger:

  Det er simpelthen for sjovt at nederdelen hedder Fanny wrap! 😂😂🙈🙈
  Ja, plat humor lige fra man vågner 😉

  1. Cathrine siger:

   Hahaha, det er PERFEKT 😂 GODMORGEN! Så er man klar til at tage dagen på sig 😀 KH

 6. Rikke siger:

  Ihh, jeg glemmer altid pink onsdag fordi jeg bare render 10 gange rundt om mig selv og er forvirret om morgenen, og derfor aldrig ender i særlig spændende outfits på arbejde.
  MEN! Jeg har downloadet en tøj-app, så nu her jeg store planer for at være bedre til at planlægge tøj, og måske huske pink onsdag så!

  1. Cathrine siger:

   Neeej, hvad er det for en smart en? Den lyder jo genial Rikke! Do share 😀 KH

   1. Rikke siger:

    Den hedder Closet til iPhone. Der var en pige der skrev om den i Emilys indlæg om ugens udfordring med at planlægge 7 outfits.

 7. Mathilde H siger:

  Hvor er det bare et fint print!

  1. Cathrine siger:

   Ja, jeg er også helt vild med det – og så er det til at betale, hurra! KH

 8. Pernille siger:

  Ej, hvor er den nederdel fin! Så smukt print jo! 😀

  1. Cathrine siger:

   Jaaa, det synes jeg også 😀 KH

 9. Mette siger:

  Altså Cathrine! Du har lige reddet mit outfit til min venindes bryllup! Jeg tog chancen og bestilte både skjorte og nederdel med det fine print, og det er simpelthen bare perfekt! Tak!
  God weekend!

 10. Signe siger:

  Årh den nederdel frister virkelig! ..men jeg er lige “kommet til” at købe to Ganni kjoler, selvom jeg egentlig ikke skulle shoppe i denne måned – de var lige ved at blive udsolgt, det kunne jeg ikke klare tanken om 🙈

Send en besked