Top

#onwednesdayswewearpink

14.02.2018
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Glædelig pink onsdag!

Og hvad mere passende end en pink Valentinsdag? Hvis ellers det er noget, I fejrer? Det gør vi egentlig ikke… Har Adam besluttet i år, haha! Han skal ud og spise med kolleger, og så bliver det jo derefter. Ej, vi plejer ikke at fejre Valentinsdag, for her i foretagendet er det Fridas fødselsdag. Syv år!
Ligeså skideskør og kærlig og irriterende, når hun gør, som altid. Så sent som i fredags blev hun i Søndermarken spurgt, om hun var en hvalp. Eller jeg blev spurgt. Hun holder sig godt, den lille dame, slank og pæn, omend mindst ligeså gråskægget som sidste år.
Hun har fået et kæmpe griseøre i fødselsdagsgave. Simpelt, men hun er lykkelig. Til gengæld så har hendes forældre givet hinanden en særlig gave i år. Vi kan godt kalde det en Valentinsgave, selv om den faldt lidt tidligt. Vi begyndte i starten af året hos en psykolog, sammen. En der har masser af erfaring med fertilitetsbehandlede par. Og dét er en gave godt givet ud, tror jeg. Jeg er helt bombet i hovedet, når jeg går derfra. Men vi lytter og taler og i nogle andre rammer, end dem vi er vant til. Og nogen gange er det det, der skal til, får at man får sagt det helt ærligt, som man har det. Også selv man altid ikke ved, hvordan man egentlig har det. Det kan jeg altså godt anbefale – også selv om man som par er fantastiske til at tale sammen. Det synes jeg faktisk, vi er. Det er noget, jeg nok vil betegne som vores styrke; at vi taler så meget og så godt sammen. Men… Det gør også noget ekstra, når et tredje menneske lytter med.
Se dét er en Valentinsgave man kan bruge til noget – at give hinanden sine lyttende ører og sit åbne hjerte, i stedet for dem af chokolade (selv om de nu heller ikke er at kimse ad).
Så vi vil køre tidligt af sted til vores aftale. I stedet vil jeg efterlade jer med en lille vældig forårsagtigcollage med, hvad jeg aner er mimosaer på den lille gren. Næ, den mangler grønne blade. Men fint er det i hvert fald. Og så de smukkeste sko på udsalg og den sweater, jeg har haft på flere gange, I har spurgt til på insta. Og nu vi er igang, så så jeg altså lige en masse gode ting på udsalg fra Goya; min blomstrede kjole, det her dødfine jumpsuit og den gule kjole jeg har – bare i kort (reklamelinks).

Glædelig pink (og måske kærlighedsfyldt Valentins-) onsdag til jer <3

Pssst… Valentinsdag er ikke kun for kæreste par, jeg har spurgt en gammel veninde, om vi skal spise mad sammen!

reklamelinks: coat STINE GOYA dress & OTHER STORIES shoes DRIES VAN NOTEN (SALE) knit H&M sunglasses LE SPECS wallet MIU MIU

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Pink onsdag, #onwednesdayswewearpink

9 kommentarer

 1. Line siger:

  Wauw, den jakke!

 2. Laura siger:

  ej, jeg er så vild med den strik! den må jeg eje! hvad str har du den i? og i hvilken H&M fandt du den? jeg har ikke kunne finde den nemlig…

  1. Cathrine siger:

   Amagertorv men det er længe siden, har den i en S og den er oversize! KH

 3. Sara Twete siger:

  Hvilken psykolog bruger I? Vi er også på jagt efter en, nu vi er i behandling.

  1. Cathrine siger:

   Det synes jeg er lidt privat, men der er en fin liste her: https://www.trianglen.dk/terapeutpsykolog.html <3 KH

 4. Maja siger:

  Åh! Den kjole, altså. Det er alligevel sjældent, jeg umiddelbart falder pladask for et stykke tøj ved første øjekast. Tænker du, at den kan anvendes hvis man fx skal til bryllup? 🙂 tak for din inspiration og god weekend.

 5. A siger:

  Det er dejligt at det er godt for jer – vi er også meget glade for beslutningen om at få en ekstra at snakke med 🙂

 6. Molly siger:

  Åh altså! Jeg faldt fuldstændig for kjolen her da du lagde indlægget op forleden, og slææbte min kæreste ind i Other Stories for NU skulle jeg bare have den. Men ak, den går virkelig ikke særlig fint til vinterbleghed, og leverpostejshår… Det er selvfølgelig også meget fint at jeg så ikke får brugt de penge, men skuffelsen er alligevel stor.
  Tak for altid dejlige indlæg og virkelig(!) meget garderobe inspiration. <3

 7. Maja siger:

  For søren, Cathrine! Tror du ikke lige, at jeg havde planlagt at skulle købe kjolen som en slags alternativ brudekjole.. Og så er den sgu gone – udsolgt!!??? ?! :/ er dine erfaringer, at tøjet vender tilbage til salg eller skal man gå i tiggeposition herinde på nettet? 🙁 øv altså….

Send en besked