Top

#onwednesdayswewearpink

07.03.2018
Skabt af Cathrine
translations below by Camilla

Godmorgen og glædelig pink onsdag!

Jeg har været tidligt oppe – det er jeg altid så nervøs for at skulle, altså tidligt op, når jeg er alene hjemme, haha! Hvad nu hvis jeg ikke vågner til tiden? Det er som om, det er lidt lettere, når vi er to. Godt jeg har fast roomie på!
Jeg har en travl praktisk dag. Jeg skal først på Herlev til en blodprøve – absolut ikke mit favorithospital i Danmark. Beklager, hvis nogen af jer arbejder der – det er nok bare mine dårlige minder derfra, der fylder. Og så skal jeg aflevere en hund til sin farmor, så hun kan komme på koloni, mens vi drikker kaffe og spiser friturestegte sager i NYC. Jeg skal pakke, rydde op og fikse noget bankhalløj undervejs. Og heldigvis er jeg nu kun med hoste! Så jeg har slet ikke tid til at blive hængende da.
Til gengæld arbejder jeg mentalt på et indlæg om præstationer og sjælefred og at passe på sig selv. Det kan jeg godt lige bruge lidt mental plads på, mens jeg triller af sted i bilen. Det er det bedste ved at køre bil – at lade tankerne flyde…
Jeg efterlader jer med en pink onsdag – der i øvrigt VIRKELIG meget fint undertøj på & Other Stories pt. Jeg kunne slet ikke vælge men faldt også på det her og det her (reklamelinks). Desværre er de ikke stærke på undertøj i yderstørrelserne, under 70 i omkreds og over 80 skal man lede forgæves efter. Men fint er det altså!
Hav en fiiin pink onsdag!

reklamelinks: blazer GINA TRICOT trousers GINA TRICOT blouse GINA TRICOT bra & OTHER STORIES socks ASOS

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Pink Onsdag

Good Morning and Happy Pink Wednesday!

I have been up very early – I’m always so nervous about that, getting out of bed early, when I’m home alone, haha! What if I don’t wake up in time? It’s as if it’s a bit easier when we’re two. Good thing I’ve got a steady roomie!
I’ve got a busy practical day ahead. At first, I have a blood test at Herlev – absolutely not my favourite hospital in Denmark. Sorry, if any of you work there – it’s probably just related to my bad memories from there. And then I have to hand over a dog to her grandmother so she can be on her own holiday adventure while we’re drinking coffee and eating deep-fried goodies in NYC. I have to pack, declutter and fix some bank admin stuff as well. Luckily, all that’s left of my cold is a cough! So, I can’t hang around here any longer.
Meanwhile, mentally, I’m working on a post on performance and peace of mind and taking care of yourself. I can spend a bit of mental space on that while rolling off in my car. That’s the best thing about driving – letting the thoughts float… 
I’ll leave you with a pink Wednesday – by the way, there’s SO much fine lingerie on & Other Stories currently. Too much good stuff to choose from, but I stopped at this and this (ad links). Unfortunately, their sizes are  limited to the medium-range. But pretty it is! 
Have a fiiiine pink Wednesday!

En kommentar

 1. Cecilie siger:

  Kære søde Cathrine.
  Jeg ved ikke hvordan jeg nemmest får fat på dig, men nu prøver jeg!
  Jeg er begyndt at forsøge at organisere mine billeder, og vil høre hvor du organiserer dine billeder henne? Jeg har en pc, og jeg synes ikke der er nogen god måde at gøre det på, så tænkte jeg hellere måtte spørge en der bruger billeder så meget i hverdagen – hvor organiserer og redigerer du dem? 🙂
  tusind tak på forhånd!
  Knus

Send en besked