Top

#onwednesdayswewearpink (+ byggestatus)

28.02.2018
Skabt af Cathrine
translations below by Camilla

I dag er altså en stor pink onsdag – eller det har intet at gøre med pink sådan set (andet end mit outfit i dag). Vi holder rejsegilde! Og vi bliver næsten ingen, haha! Det skulle have været i sidste uge, men så var der sygdom blandt håndværkerne, og så måtte vi skyde det. Til gengæld kan vores arkitekter så ikke i dag, og svigermor synes det er for tidligt, og min far har et møde klokken 08.00. Så vi ses med entreprenøren, vores håndværkere og min mor  til croissanter klokken 08.30, haha! De bedste fester er også de små og intime, og i virkeligheden handler det vel om at fejre de gode håndværkere, som rykker fremad. Så vi har croissanter (mais bien sûr), rundstykker og kakao med. Og det bliver pis-hamrende koldt at stå på toppen af bygningen, når de varsler snefygning og minusgrader. Men det tager vi med.
Vi trænger også til lidt fejring, eftersom jeg i går fik ringet til vores entreprenør. Det tegner altså til en måneds forsinkelse… Så… Vi flytter hjem, og så tror jeg, vi bliver nødt til at tømme køkkenet og få alle flyttekasser i opmagasinering en måneds tid og så rykke ind med alle de ting vi har i Carlsberg Byen nu. Det bliver et cirkus, når vi flytter hjem om en måned, men den tid, den glæde. Det tager vi oppefra og ned.
Nu holder vi os lige til pink – jeg diskuterede lige med mig selv, hvad jeg skulle tage med for denne her wrapbluse med citroner var også sååå fin, og den med cherries, også mega fin altså (reklamelinks). Men vi endte med stri’werne! De var også gode.

Hav en rar og (forhåbentligt) lun pink onsdag <3

reklamelinks: knit GANNI skirt GINA TRICOT bag GINA TRICOT hair clips AND COPENHAGEN sneakers ADIDAS

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Pink onsdag, #onwednesdayswewearpink
Today is Great Pink Wednesday – or, actually, the ‘great’ has nothing to do with pink really (despite my outfit today). We’re having our topping-out ceremony! And almost no one is attending, haha! It was supposed to have been last week, but then some of the construction workers fell ill, meaning that we had to postpone it. Unfortunately, our architects are busy today, however, and my mother-in-law thinks it’s too early, and my dad has a meeting at 8am. This means that we’re seeing the contractor, our construction workers and my mother for croissants at 8:30am, haha! The best parties are also the small and intimate ones, and it’s really just all about celebrating those great construction workers, who’re moving forward so speedily. We’ve got croissants (mais bien sûr), bread rolls and cocoa. Standing on top of the building is gonna be so insanely cold, but we’ll take that.
We needed a bit of celebration as well, seeing as I called up our contractor yesterday. We appear to be looking at a month’s delay… So… We’re moving back home, and then I think we’re going to have to empty the kitchen and have all of the boxes moved into storage for about a month. It’s gonna be a circus when we move in with all of the stuff we’ve got at Carlsberg Byen now, but we’ll celebrate that joy once we get there. We’ll take it top down. 
For now, let’s stick with pink – I had a small discussion with myself about what to wear as this wrap top with lemons was sooo fine too, as well as this one with cherries, just mega fine (ad links). But we ended up with the stripes. They were great too. 

Have a nice and (hopefully) warm pink Wednesday <3

 

9 kommentarer

 1. Pernille siger:

  Byggeprojekter bliver desværre ofte forsinket. Vi er stoppet med at sætte dato for, hvornår vi kan flytte ind i vores hus. Så kommer det forhåbentligt bare til at føles som en glædelig overraskelse 😉 vi har rykket indflytning en måned siden jul. Dog er det ikke noget byggefirmas skyld, men fordi vi gør alt selv og ikke kan arbejde flere timer i døgnet, end vi allerede gør 🙂

  1. Cathrine siger:

   Det har du så ret i Pernille – ned med forventningerne, hehe! KH

 2. Marie siger:

  Er man for gammel til den der kirsebærbluse, når man er snart 34 og mor til to?🤔 Eller er jeg latterlig at tænke sådan. Ville jo ikke tænke sådan om andre, kun om mig selv. Den er fin!

  1. Cathrine siger:

   NEJ?! Kirsebær er også for voksne – det er top smart og dine børn vil også elske den. Hvad mere vil man have? 😄 KH

   1. Marie siger:

    Hahaha ja du har da ret. Nok bare fordi jeg føler mig som en oldsag efter den her vinter, hvor vi har været konstant syge… Held og lykke med byggeriet!

 3. katrine siger:

  Ja, større ombygninger kan trække tiden lidt. Desværre. Men det ender jo oftes altid godt til sidst 🙂 Vores første ombygningsprojekt herhjemme blev udskudt 3måneder, tilgengæld blev resultatet SÅ godt og lige som vi drømte om, så det var værd at vente på.
  Og tillykke med rejsegildet 🙂
  kh Katrine

  1. Cathrine siger:

   Det er jo det – og når man er på den anden side synes det pludseligt at være gået hurtigt! TAK Kat! KH

 4. E siger:

  Pyha, ja. De der ombygninger kan være noget værre hejs. Mindes dengang vi byggede om derhjemme. Det var lige i sæson for jagtedderkopper, som jo let kom ind, fordi håndværkere gik ind og ud hele tiden.. Men til gengæld var det helt fantastisk da det endeligt var færdigt! Jeg er også virkelig spændt på at se, hvordan jeres projekt kommer til at se ud.
  PS. Vi er flere der savner dig i radioen. Jeg har et stort ønske om, at DU begynder selv at lave postcast. Hvis der er nogen, jeg gider høre snakke, så er det i hvert fald dig! GOD aften og glimmer til dig <3

  1. Cathrine siger:

   Nooooo! Don’t tell me, E! Haha! Shit altså… Men nårh, det må man tage med. Vi har allerede talt om at betale os til en helt i bund-rengøring, når vi er færdige.
   Hvor er du sød – det gad jeg også godt. Hvis ellers jeg havde tid <3 men det har været en drøm længe! God weekend <3

Send en besked