Top

#onwednesdayswewearpink (festkjole edition)

14.06.2017
Skabt af Cathrine

Bonjour venner <3

Det sydfranske eventyr/konference er ved at nå sin ende, og vi tjekker ud før frokost. Det er måske også meget godt, for jeg har både møder, hospitalstider at overholde OG forsommerens fest aka. gumsens bryllup at nå. Så ikke flere croissanter til mig, arrête maintenant. Eller i hvert fald når vi flyver fra Montpellier 14.55.

Og til det der bryllup på lørdag, ikke? What to wear? Ved I hvad, jeg selv synes, jeg gør rigtig smart? Haha, mange ting! Sikke med vittigheder fra min side, pardon. Nej, jeg prøver at sørge for ikke at gå på kjolejagt, når jeg faktisk mangler en kjole. For så kan jeg aldrig finde den, og så går der panik i den. I stedet, hvis jeg har pengene, så køber jeg den smukke festkjole, når jeg ser den. Også uden at have en lejlighed – for det kommer der jo på et tidspunkt i det her smukke liv. Ellers må vi selv finde på festerne (og så ringer I bare til party planner #1 her 😉 ).

Jeg har endnu ikke valgt endelig kjole til lørdag men jeg har et par smukke muligheder. Jeg tænker umiddelbart denne her eller en vintage, jeg har hængende. We’ll see. Hvis vejret er helt fjong, finder jeg måske på noget kort.

Men fordi jeg allerede er kommet totalt i bryllups-/feststemning, så får I altså her en lidt anderledes version af pink onsdag, en særlig glamour en af slagsen. Skål!

Reklamelinks: Needle & Thread // Designers Remix // Vero Moda // By Malene Birger // By Malina // Needle & Thread // Y.A.S // Vero Moda

kjole_col

11 kommentarer

 1. Så mange smukke kjoler, alt for få fester 😉
  Jeg er selv helt skudt i denne, der med lidt god vilje vist også kan kaldes lyserød: http://www.boozt.com/dk/da/gestuz/jeannine-dress-ms17_14425119/14425122?navId=67453&group=listing&position=1000000

  1. Cathrine siger:

   Åh åhhh! Den er pææææn! Og endda på udsalg nu, hallo 😍

 2. kathrine siger:

  Så mange smukke og virkelig lækre kjoler til en hver festlig lejlighed! Så fine.
  Hav en skøn onsdag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  1. Cathrine siger:

   Tak Kathrine, det håber jeg også du har haft <3 KH

 3. Helene siger:

  Du skal totally have den gule Goya på! Den er SÅ smuk! Og lidt pricy, jo – så jo mere du får den brugt – jo bedre er den “tjent ind”. Det er i hvert fald en jyde-logik min mor har lært mig :-p Jeg har selv sukket over den korte version af den smukke gule med lyserøde prikker – men jeg er nyuddannet og arbejdsløs og skal flytte snart. Så der er lidt kedeligere ting der skal kastes moneys efter. Ergo må du jo tage den på <3 Og den er jo så fin til et sommerbryllup!

  1. Cathrine siger:

   Hahaha, okay okay okay – eneste minus, den er LANG. Jeg skal have høje hæle på hele dagen for ikke at falde i den, hehe… Men den skideflot jo 😍 KH

 4. Maiken siger:

  Ih nogle flotte kjoler! Jeg har på opfordring af din “gå nu hvad i har lyst til opsang” lige modtaget en kjole jeg knuselsker og som jeg aldrig troede jeg var typen der kunne gå i. Og ved du hvad, jeg har sku fået et par oprigtige komplimenter med på vejen! Halli-hallo det er herligt 😄 Det er denne farverige sag http://www.marksandspencer.com/printed-long-sleeve-shirt-dress/p/p22507924?image=SD_01_T42_3167U_ZZ_X_EC_90&color=MULTI&prevPage=plp

  1. Ann siger:

   Vildt (!!) lækker!

  2. Signe siger:

   Sådan! Hvor er den flot, og hvor er du sej👍

  3. Cathrine siger:

   Wauw wauw wauw den er flot! Kan du ikke lige sende et billede af dig i den? Det vil vi gerne se – bare som link fra insta hvis du har 😍 Den er simpelthen skidepæn!! KH

   1. Maiken siger:

    Ih I er søde! Jeg har faktisk ikke haft andet på siden den kom. Plus den har noget helt genialt; indvendige knapper så man undgår den der sprække/kighul til brysterne 😄
    https://instagram.com/p/BVZPxjojDvh/
    Har ingen skills når det kommer til billeder men here you go ❤️

Send en besked