Top

OOTD + 2020-planen

28.10.2019
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Mia Jørgensen fotograf
Et lille outfit skudt af Mia Jørgensen, som er ny til at skyde billeder af mig – men som jeg egentlig kender umanerligt godt, da hun er min bonussøster gennem 12 år. Indtil vores forældre (vi har ikke samme far og mor,  min far gik fra min mor for at være sammen med Mias mor) blev skilt, da jeg var 17 (og hun var 16).
Der er ikke rigtig noget nyt til outfittet, som egentlig består af gamle sko, min højst elskede dansesko, der har fået mig gennem et utal af bryllupper. En gammel nederdel jeg købte, da jeg var gravid til min voksende mave (og som har jeg har brugt SÅ meget), en vintage-silkeskjorte fundet i Firenze i sommer og en gammel uldblazer. Jo eneste nye input er mine strømper, som jeg har købt hos Swedish Stockings, som jeg prøver for første gang. Det eneste, mig bekendt, cirkulære strømpemærke, der producerer strømpebukser bæredygtigt og ansvarligt. Man kan simpelthen sende sine strømpebukser retur, når de er færdige, og så bliver de brugt på ny i produktionen. Smart!
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Mia Jørgensen fotograf
Der kører altså nogle store tanker i mit hoved i de her dage. Meget i forlængelse af det her indlæg om lidt for højt tempo og dét at jeg altid taber pusten på denne årstid – men uden at lære fra år til år. Nu skal være anderledes.
Jeg er så småt begyndt at tage mig selv mere alvorligt, det skriver jeg et indlæg om i sig selv, for det kræver for mig især en større brug af ordet: NEJ. Men jeg er ligesom ved at kortlægge mig selv. Hvem er jeg? Hvordan er jeg? Hvad giver mig energi? Hvad tager min energi? Hvilke måske uhensigtmæssige mønstre har jeg? Og hvad skal jeg fralægge mig? Og pålægge mig?
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Mia Jørgensen fotograf
Der er ikke ét svar på spørgsmålene, for det ændrer sig også afhængigt at humør, tidspunkt, årstid osv. osv. Men ét er sikkert: Jeg har en vild evne til at samle på projekter – og jeg har egentlig også et vildt overskud, så jeg faktisk kan løbe med de fleste. Men der er ofte mange og på papiret små projekter, som måske overskygger og tager tid fra noget, der kunne blive større, som mit hjerte virkelig brænder for. Og imellemtiden kan Adam stå on the side og blive mere og mere stresset, fordi han ikke har det samme rum til projekter, mentalt. Vi skal parløbe, ikke løbe fra hinanden. Mit impulsive hjerte og hjerne pisker rundt med et “ej, det kunne da være ret sjovt at…” selv jeg burde sige nej og holde fokus. Mere fokus.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Mia Jørgensen fotograf
Det skal det ikke handle så meget om i dag, det med at sige nej, men i stedet for den plan, vi har lagt hjemme hos os for 2020. Et helt nyt årti, hvabehar! Vi vil nemlig i tråd med ovenstående sætte os 1-2 overordnede mål for 2020. Vi har talt rigtig meget om, hvad vi vil, hvad er vigtigt for os, hvordan vil vi gerne indrette vores hverdag, så vi som familie for mest muligt ud af den. Og det kræver, at vi har et mål for øje. Så kan vi nemlig meget nemmere skære alt andet unødvendigt fra, som ikke er lige nu, som ikke tjener det store billede og det mål, vi gerne vil nå. Især er det vigtigt for mig, nu jeg har så stor evne til at tage alt ind; “dét lyder sjovt!”.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Mia Jørgensen fotograf
Så hvad skal der ske? Vi kalder den 2020-planen, haha! Og vi taler, som en anden CBS-uddannet familie (well, 50 % af os er, eller rettere 33 %) i Q1 + Q2 og Q3 + Q4. Kvartaler, venner.

Hvad er planerne for det første halvår?

Q1 + Q2 kommer vi til at sætte vores lejlighed til salg. Yes. Vi skal videre, vi er klar. Vi har for nogle måneder siden haft et møde med en fantastisk mægler, som sammen med os gennemgik huset og kom med inputs til, hvordan vi kunne optimere i salgsøjemed. Ud fra de punkter med øje for hvordan vi billigst muligt løftede indtrykket af boligen OG gjorde vores hverdagsliv bedre, har vi siden skruet og forbedret og gjort ved. Det eneste vi mangler og venter på, det er, at en tæppemand kommer og installerer et sisaltæppe i vores entré og hall. Ellers har vi rykket soveværelse ned, malet gulv, fjernet køkkenø, fået lavet radiatorskjuler, sat tapeter op osv. Der er så flot.
Huset har aldrig stået smukkere, renere og mere optimalt. Det er klart til en ny familie, et nyt kærestepar.
Det er en ret stor mundfuld at skulle sætte til salg, sælge, selv finde noget og til slut flytte, så derfor har vi sat god tid af til det. Det skal ikke være stresset og forjaget. Vi har også besluttet os for, at vi ikke kigger ny bolig for alvor, før vi har solgt. Det kan tage en uge, og det kan tage fire måneder. Vi vil have ro til processen, ikke være stressede af at være forelsket i noget (som vi gjorde det i vinter; bød og faktisk købte noget og så satte til salg), og så ikke have solgt. Ro på. En ting ad gangen. Det skal nok løse sig. Og man kan lave lang overtagelse. Og vi har i øvrigt et vidunderligt hus – vi har ikke travlt med at komme derfra. Vi ved bare inderst inde, at det er vores tid til at skulle videre. Vi er klar.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Mia Jørgensen fotograf
Så forhåbentligt løser alt sig. Forhåbentligt finder vi en ny dejlig bolig til de næste mange år. Vi har også sat ambitionerne ned, så vi ikke tænker “det vi skal bo i de næste 30 år”, når vi leder efter nyt, men blot de næste fem år, minimum. Det ligger et enormt pres på en bolig at prøve at skulle forudse vores behov for de næste 30 år – de har ændret sig så meget bare på de små seks år, vi har haft i vores nuværende hjem.
Vi svinger også meget imellem at have lyst til at makse helt ud på dét, vi kan godkendes til; købe den store bolig og så på den anden side; købe småt, have masser af råderum og overskud. Jeg håber på en mellemvej, men vi har også talt om, at falder vi for noget større, så må vi overveje at sælge sommerhuset for at få overskud (økonomisk som mentalt). Det er ikke drømmen, og vi vil elske at kunne have begge dele. Og måske kan det også lade sig gøre. Men Adam taler mere og mere om “vores eget“, altså hus, og der er vi enige om, at et sommerhus on the side ikke giver mening. Men den tid, den glæde og sorg. En ting ad gangen; vi skal sælge vores lejlighed.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Mia Jørgensen fotograf

Hvad så med 2020’s andet halvår?

Ja, mine damer. Vi skal i behandling. Jeg er nemlig ret overbevist om, at vi ikke skal gøre begge dele på en gang. Lave baby og sælge/flytte. Begge dele er så store livsområder; bolig, familieforøgelse, at vi kan ende med at kvæle os selv . Så når vi er landet i vores boligsituation, så går vi igang med behandling.
Jeg tænker meget over, hvad jeg har lært af vores første behandlingsforløb, og den vigtigste “lektie” har været at have respekt for processen. Fertilitetsbehandling kræver mindst (!) ligeså meget af mig og min krop og os som par, som når man gør noget andet radikalt i ens liv. Store flytninger, helt nyt arbejde/uddannelse (og det er ikke engang ligevægtigt at sammenligne). Vi skal have ro til det.
Desuden ammer jeg stadig nogle gange om dagen, og vi skal ned på maks 1 amningen i døgnet for at gå i behandling. Jeg har ikke travlt med at skrue yderligere ned for det.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Mia Jørgensen fotograf
TO store omvæltninger lurer, men ved bevidst at lægge det hver for sig, så er der forhåbentligt overskud til processerne. Det er sgu da life management! Og jeg glæder mig over det. Planen. Og udover planen sker livet jo også bare. Eddie skal i institution på et tidspunkt, min business vokser osv. Men dét bliver de store mål. Jeg skal ikke lave radikale ændringer nogen andre steder, fx i forretningen. Det bliver bolig og baby. Kom an 2020!
Psst… Fik lagt tarot i går, hvor vi også kiggede på mit 2020, og det passede bare SÅ godt til vores drømme og ambitioner. I’m telling you. Især august, september og oktober kommer til at lande rigtig godt hos mig –  og ikke at jeg skal være bogstavelig på tarotkortenes visuelle identitet. Men et af dem havde fanme en familie med to unger på. Weird og vidunderligt.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Mia Jørgensen fotograf

79 kommentarer

 1. c siger:

  Billederne i dette indlæg er mega flotte!
  Overvejelserne er også dødspændende 🙂
  Tarokkort bryder jeg mig ikke om – men der kan man jo være forskellige 😉

  1. C siger:

   Og outfittet – glemte det helt – det er sååå flot og meget inspirerende!

   1. Cathrine siger:

    Jeg havde ingen forventninger til tarotkortene, men var alligevel så nysgerrig jeg måtte booke en tid, hehe… Jeg var altså VILD med det. Det første oplæg, det spørgsmål jeg kom med, gav mig mere forvirring end svar, men da vi så så på året gav det mig total klarhed over, hvad der er vigtigt! Og tak altså 😀 KH

 2. Katrine siger:

  Held og lykke <3

  1. Cathrine siger:

   TAK Kat <3 KH

 3. Line siger:

  Eeeejjj! Spændende med baby!
  Vi er gået igang nu med at forsøge 😌
  Vores første er 1,5 år. Jeg er lige dele ved at skide i bukserne af skræk og på den anden side glæde mig for sindssygt over to små. Vores to små 🧡

  1. Cathrine siger:

   Hvor er det spændende Line, slipper I for behandling? Jeg krydser for jer either way <3 KH

   1. Line siger:

    Tak, hvor er du sød.
    Vi er ikke i behandling 🧡
    Håber det bedste for jer. 2020 bliver et skønt år 😍

    1. Cathrine siger:

     Det tror jeg på, Line. For os begge! Kh

 4. Chris siger:

  Hooold nu op, hvor har du/I evigt travlt med hele tiden at komme videre i teksten. Det må være ganske umuligt for jer at være til stede i nuet med alt det som der konstant skal ske – måske det kunne være en seriøst god øvelse at forsøge bare at være til stede i nuet og nyde hvad der ligger i det? Forstår i hvert fald godt du ofte føler dig presset og stresset, det er da i den grad selvforskyldt. Har i ikke næsten lige købt sommerhuset? Og har i ikke næsten lige brugt en hulens masse tid og energi på renovering af jeres lejlighed? Det er så vildt, at fra dit synspunkt er det få ting i har af planer for 2020 – jeg synes det er nogle vanvittigt store ting oven i alt andet. Du må simpelthen besidde en helt enorm stor rastløshed med alle de projekter der konstant skal søsættes 😅

  1. Rosa siger:

   Sikke en ubehøvlet besked. Taler du også sådan til folk du møder ansigt-til-ansigt?
   Til Cathrine; tak fordi du deler bidder (!) af jeres liv og tanker om et godt liv med os. Lad ikke den slags kommentarer holde dig fra at inspirere alle os andre. Kæmpe kram og <3

  2. Pernille siger:

   Sikke en ærgelig kommentar. Hvis du synes det lyder uoverskueligt er det jo godt, at det ikke er din plan. God dag til dig

  3. Cathrine siger:

   Okay jeg måtte lige læse din kommentar et par gange, så jeg var sikker på, jeg ikke missede noget eller reagerede unødigt, for jeg kunne mærke, din kommentar gjorde, jeg fik ondt i maven med det samme. Hvorfor så?
   Først fik jeg lyst til at forklare mig en masse; JO vi har just “mini-renoveret” vores hjem så vi kunne sælge osv. Men faktisk skylder jeg ingen forklaringer. Din kommentar placerer skyld, som slet ikke skal placeres. For det var ikke et spørgsmål. Selv hvis en nær veninde sagde, som du gjorde, ville jeg faktisk synes, det er malplaceret at komme med sådan et “råd” om at stå stillet, når jeg ikke beder om det. Og når det tilmed serveres sådan der, bedrevidende, hvor du fortæller hvad der er godt for dig, så er det ikke nødvendigvis sådan det fungerer for os. Dine ord føles enormt belærende hos mig og ikke særligt kærlige og omfavnende.
   Vi har alle forskellig energi, vi er alle forskellige steder i livet. Nogen gange falder tingene sammen, andre gange lige i røven med hinanden. Jeg synes faktisk pointen misses; vi har sat os to store mål and that’s it. Så skal der ikke alt muligt ind fra højre og venstre, men vi kan fokusere. Og ikke gøre begge dele samtidig. Og selv om der så kommer ting ind fra højre venstre, hvis det skulle ske – life happens you know. Og så må vi tage det med. Du ved, når man ikke bare lige får børn, så er tid faktisk en luksus, og en luksus vi ikke har – vi har travlt.

  4. Maja siger:

   Wow. Det er virkelig voldsomt at skrive på den måde, til en person du kun “kender” igennem skærmen – og faktisk i det hele taget. Får næsten tanken at du må være en troll der gemmer sig bag billedet? Hvad der passer til Cathrines og Adams temperament og lyst ved jo heldigvis kun de to.
   Jeg ville faktisk bare skrive at det er nogle vildt flotte billeder 🙂 Og mega spændende projekter. Jeg får helt lyst til at få læst i hånden eller noget i den dur, nu du skrev tarotkort. Glæder mig til at følge med såvel i resten af 19 og i jeres 2020 planer.

   1. Cathrine siger:

    Uhhh! Sig til hvis du finder en håndlæser, haha! Jeg er SÅ nysgerrig på den verden altså 😀 TAK for omsorg. KH

    1. Maria siger:

     Jeg kan så meget anbefale Katrine Heller i Bispebjerg 🙂 Hun er håndanalytiker og sådan et dejligt menneske 🙂
     https://www.katrineheller.com/

  5. Diana siger:

   Chris -Når nu vi deler gode råd og meninger, så kunne det være en ‘seriøst god øvelse’ for dig lige at, stoppe op og reflektere inden du sender sådan en dømmende og ligegyldig kommentar afsted en anden gang

  6. Helle siger:

   Det er for mig en ret interessant kommentar, du kommer med her, Chris. Af flere grunde.
   Jeg bliver altid nysgerrig, når folk går ind og har holdninger til, hvordan andre trives. Hvorfor synes du, at det er dit bord? Bliver du provokeret af, at der sker så meget og er så meget energi i Cathrines liv? Eller synes du, at det er en uhensigtsmæssig måde at leve på sådan helt generelt?
   Retorikken falder mig selvfølgelig også i øjnene, fordi den ridser et meget klart billede op om, hvordan afsender synes, at man bruger sit liv og sin tid rigtigt. Men den er særlig interessant, fordi Chris retorisk prøver at få Cathrine til at rette ind – opdrages til at leve mere i nuet. Og netop dét, synes jeg faktisk er det rigtigt interessante, og noget kommentaren giver mig at filosofere over:
   Hvordan lever man i nuet?
   Lever man i nuet, når man lever livet roligt? Når man ikke har nogle planer? Når man tager sig god tid til sine projekter? Når man ikke har travlt?
   Jeg synes, det er så interessant, fordi jeg på nuværende tidspunkt i mit liv aldrig har haft mere at se til. Og aldrig har følt mig så tidsmæssigt udfordret, som jeg er nu. 3 små børn og drømme om et selvstændigt liv gør, at jeg føler, jeg bruger hvert eneste af døgnets sekunder på farten. Samtidig føler jeg, at jeg aldrig har nydt nuet så meget, som jeg gør nu. Så for mig er det klart de store energikrævende projekter, der giver mig energi og gør, at jeg lever i nuet. Sådan er der vist bare nogen der har det.
   Og andre har jo så ikke, og det ene er ligeså rigtigt som det andet.
   Jeg har også haft perioder af mit liv, hvor jeg blev provokeret og irriteret, når jeg ikke kunne forstå, hvorfor andre trives med noget andet end mig. Men jeg synes ikke, det er så konstruktivt for mig at holde fast i de følelser. Jeg synes i stedet, det giver mig meget mere positive følelser, hvis jeg benytter lejligheden til at være nysgerrig og filosofere over, hvorfor mine valg er rigtige for mig, når de ikke er det for andre 😊

  7. Betina siger:

   Vi mennesker er heldigvis forskellige, og det er enormt individuelt, hvad der giver os energi og får os til at leve i nuet. Jeg tror, at du skal lægge din helt egen plan og mål i livet Chris, og lade være med at reagere for meget på andres værdier, som afviger fra dine egne. For vi skal kunne rumme hinandens forskelligheder og kunne glædes over andres beslutninger, selvom at vi måske ikke selv står inde for det samme.
   Personligt følger jeg mere Cathrines værdier og energi, end jeg formentlig gør dine, men det får mig ikke til at dømme eller tage afstand til dig som menneske – det er blot en erkendelse af, at vi nok er forskellige individer.

  8. Sandra siger:

   Hej Chris,
   jeg tillader mig at antage, at du er kommet til at sende en kladde af den besked, du gerne ville give Cathrine (for jeg tænker ikke, at du i virkeligheden er så emotionelt tonedøv). Så her er mit bud på, hvad du gerne ville have skrevet:
   “Kære Cathrine, når jeg læser din generøst åbne post om dine livsvalg og tilgang til at træffe disse, så oplever jeg noget meget interessant. Jeg kan nemlig mærke, at dine handlinger og tanker ligger fjernt fra, hvordan jeg selv griber livet an, og det synes jeg simpelthen er så spændende: at vi alle er så evigt forskellige mennesker. Med vidt forskellige behov, tempi, energiniveau, prioriteter, perspektiver, drives, interesser osv. Så tak fordi du deler noget så personligt fra dit liv, det får mig til at reflektere over mit eget og udvider min horisont. Mvh. Chris”
   Håber det kan bruges. 😉

  1. Cathrine siger:

   :-*

 5. Trine siger:

  Jeg bliver simpelthen dødmisundelig hver gang du uploader billeder med de sko. De er fantastiske! Jeg glæder mig til at følge Q1, 2, 3 og 4 i 2020.

  1. Cathrine siger:

   Haha, og det bliver muligvis værre af, at jeg købte dem på bud til en virkelig god pris 😜 De har tjent sig hjem for flere år siden! Så gode, også modellen, hvis du en dag skulle finde lignende. Man kan virkelig gå længe med sådan en stor hæl! KH

 6. S siger:

  Spændende planer for 2020! Det glæder jeg mig til at følge med i og krydser fingre for, at det går som håbet (nok især anden del 🤞🏼). Og det bliver spændende at se, hvor I vil hen med bolig, når I kommer dertil 🙂
  Og fedt at du har lyst til at dele planerne. Måske skal jeg lade mig inspirere af tankegangen, men omvendt ligger der heller ikke andre store omvæltninger næste år i mit liv – udover at blive færdig på uni. Og det er jo egentlig også stort nok i sig selv😅

  1. Cathrine siger:

   Det er da kæmpe stort! Jeg tror egentlig, det kan være ret sundt at sætte 1-2 intentioner og måske også placere dem på året, som man nu kan, så det hele ikke ramler sammen, såvidt den slags kan planlægges. Det giver i hvert fald et mål for øje, så man kan sige ja/nej til alt udenoms, hvis ikke det tjener målet 🙂 MEGA spændende med uni – så er det jo jobopstart velsagsts? Uni-afslutning og jobopstart? KH

 7. Stien siger:

  Kære Cathrine
  Jeg håber meget, at du har lyst til at tage os med på sidelinjen igen, når I skal i behandling.
  Jeg er selv i fertilitetsbehandling og har været det i snart et år uden held, så jeg vil nyde at læse med og blive klogere.
  Held og lykke.
  Knus

  1. Cathrine siger:

   Vi har faktisk talt meget om, om vi skal dele igen, hvordan vi evt. skal (vi har talt om en podcast fx, både Adam og jeg, sammen) osv. Så vi er ikke landet helt i et svar endnu, men det betyder vildt meget for mig og er også et lod på vægten i forhold til at dele igen, at du kan bruge det. KH

   1. Elisabeth siger:

    Helt enig med Stien. Det ville være fantastisk, hvis I ville dele jeres forløb. Er gravid nu i uge 21 efter to års infertilitet med flere tab og fertilitetsbehandling. Hvis det lykkes denne gang, er vi også allerede i overvejelser om, hvornår vi skal prøve efter nr. 2.
    Det er så ensomt at gennemgå, så det betyder meget, når folk med “en stemme i offentligheden” er åbne omkring det.

  2. Cathrine siger:

   Og så håber jeg meget for dig Stine <3 KH

 8. Nete siger:

  Dejlige planer, skønne planer og ikke mindst vigtige planer at italesætte, overveje og forhåbentlig føre ud i livet. Tak fordi du/l deler, det bliver spændende at følge jer igennem jeres Q’er i 2020. Jeg hepper fra sidelinjen (det ved du) hvor mine 2020 planer hedder kærlighed og baby. 2020 MÅ være året… Hvem ved måske starter det allerede i mit 2019 Q4 😉

  1. Cathrine siger:

   Haha, jeg hepper på dit Q4, Nete, det ved du! Kærligste kram!

 9. Lisbeth siger:

  Lige et lille tip, mht. strømperne, så er jeg ret sikker på at Dear Denier opfylder de samme kriterier, og så er de super skønne at gå med!
  Og hvor lyder det bare som nogle spændende, vigtige planer I har jer. Jeg synes sgu det er stærkt gjort af jer at tage kontrol på den måde, og stadig gøre plads til livets krumspring 🙂
  Knus

 10. Pernille siger:

  Fantastisk indlæg, Cathrine! Både billederne (wauw!!!), indholdet og refleksionerne bag det i samarbejde med Adam. Jeg er så imponeret over, I sammen sætter jer ned og finder ud af, hvor I i fællesskab skal hen det næste år. Det er lige mig! Ikke så meget min mand 😅
  Pøj pøj med det hele – det lyder fantastisk! Mit år starter med min (IVF)dreng – så er vi ligesom i gang 😍

 11. Amalie siger:

  Mega flot outfit – og billeder velsagtens. Og spændende planer. Jeg er helt vild med det her indlæg og nyder sådan at blive taget med bag kulisserne – både privat og professionelt 🙂

 12. Anne siger:

  Hvor er dine fine blå nederdel fra? 🤗

 13. Mette H siger:

  Tak tak og atter tak for DIG!
  Jeg erindrer stadig afsavnet mens “du var væk” fra bloggen – så værdsætter dine fantastiske skriverier endnu mere!
  Mht til den nedladende kommentar længere oppe, så synes jeg det er flot at du gad at svare på den, for jeg synes den var ond!
  Jeg glæder mig til fortsat at følge dig og dine skønne mænd!
  Virtuel krammer fra fan-Jyden

 14. Mette H siger:

  Ps hvor ER du altså smuk!!!

 15. mikala siger:

  Jeg er dybt imponeret over dit og jeres drive 🙂 Det er altså super sejt. Jeg er selv en meget forsigtig person, og synes alt går noget langsomt, og jeg inspireres meget af at læse og møde andre, som gør tingene anderledes.
  Held og lykke med alle Q’erne!!! 🙂

 16. Frederikke siger:

  Skønt med sikke-tip! Er endelig nået frem til at købe mine egne, pæne sokker til jobstart efter barsel og ikke bare bruge min mands (får sådan en kedelig sokke-rulle-delle på anklen af dem – nå, sidespor!).
  Tak for at dele, det er to MEGA spændende projekter. God idé med at fokusere for så at kunne skille alt unødigt fra. Jeg pusler selv med et kulturprojekt, og det at sætte sig nogle mål giver en masse energi – jeg skal dog præcisere og finpudse, og at det kribler helt i fingrene for at tage hul på tidsplanen her efter putning, når du skriver om kvartaler. Inspirerende! Og PS. Flot og rummeligt svar til kommentaren længere oppe. Høj femmer og god aften!

 17. Line siger:

  Det lyder som et spændende 2020! Jeg krydser alle fingre for, at begge dele vil lykkedes for jer!
  Hvis du overhovedet har lyst til at lukke os helt derind, er jeg blevet nysgerrig på at høre mere til jeres overvejelser omkring at starte ny behandling op igen på netop dette tidspunkt.
  Jeg har kommenteret dine indlæg et par gange før omkring det – vi har fulgtes nogenlunde ad i første behandling, og Eddie er blot 3 måneder ældre end min søn – og vi sidder med de samme overvejelser herhjemme: hvornår skal man starte ny behandling op??? Som udgangspunkt tænkte vi også om et års tid fra nu, men af og til vakler jeg på den beslutning. Jeg kan på nogle dage være bange for at det er for tidligt. På min søns bekostning (ville jeg kunne være der for ham 110%, når behandling kræver nålestik, ægudtagninger og ondt i krop og sind). Men tid er jo også kostbar for os i fertilitetsbehandlingsverdenen. Andre dage er jeg top tunet og klar på nr 2 med det samme.
  Tanker og bekymringer flyver rundt i hovedet, og det kunne være interessant at høre lidt om, hvilke tanker I har haft om at begynde igen. Hvis vi må være med helt inde i den slags tanker hos dig?
  Mange hilsner
  Line

 18. Signe siger:

  Åh I bor så fint og centralt; jeg kan næsten ikke bære at I skal flytte, haha, og jeg kender jer slet ikke 😂 Hvorfor? Plads? Have? Ud af byen?
  Dear Denier over vist også bæredygtige strømpebukser, men jeg synes de svenske holder bedre.

  1. Cathrine siger:

   Jeg, og vi sådan set (nærmest mere Adam end mig) vil slet ikke af med området. Så er vi så heldige at det rigtige viser sig her, så slår vi til. Men i foråret købte vi faktisk en lejlighed, en stor en på en vej tæt på os, og vi fik begge så ondt i maven over prisen og den månedlige ydelse, selv om banken sagde ja. Så, det skal også hænge sammen. Vi behøver egentlig ikke flere kvadratmeter (bare anderledes fordelt) men vi vil vil gerne stadig være i stue, hvis vi kan – og det er dyrt på FRB. C :/ Sådan er det! Kh

 19. Katrine siger:

  Hvor lyder det spændende.
  Helt oprigtigt spørgsmål: Hvorfor sætter I jeres hus så meget i stand når I vil flytte – jeg er med på det ikke skal være ufærdigt, men tænker der er en god sandsynelighed for at køber har en anden smag ang. tapet og gulvfarve end I har? Jeg har aldrig ejet eller solgt så bekostelig en bolig som jeres, så der er måske noget, jeg ikke helt forstår, det virker bare for mig som meget arbejde – gardiner, vitrineskab ect. – som ikke nødvendigvis øger boligens værdi? Eller er jeg bare ganske uvidende om boligmakedet?
  Held og lykke med det!

  1. Cathrine siger:

   Vitrineskabet er vores og flytter med 😉
   Vores bolig er lidt speciel – det er ikke en stangvare, klassisk 4-v’er på Frederiksberg som sælger sig selv. Den kræver noget mere at sælge. Vi er i et højt prislag, og så skal antal værelser, kvadratmetre osv. stemme i forhold til folks forventninger. Mere har jeg ikke lyst til at fortælle, andet end at folk generelt INGEN fantasi har. Vi oplevede det da vi kort havde til salg i foråret. Og når man så tilmed ikke har en stangvare, så kræver det lidt. Og så er det jo altså på råd fra mægler 😉 Vi har gjort så meget vi kunne for så lidt som muligt. Altså største effekt billigst. Og så skulle vi simpelthen kunne være her. Når man lever på små plan og derfor for vores vedkommende begrænses til 22 kvm og der står en kæmpe køkkenø midt i det hele, så er der ikke meget gulvplads. Så lige den manøvre var for at Eddie kunne få legerum – og vi brugte kun øen til rod. Vitrinen er så meget bedre. KH

   1. Emma siger:

    Hej Cathrine.
    Det giver super god mening, omend dit miljømandag-koncept og vej mod en bæredygtig retning klinger ret hult med tapesering, maling og indkøb af møbler, som I måske/måske ikke kan have med jer videre på længere sigt. Jeg kan slet ikke følge med i det høje forbrug eller se det ind i en særlig bæredygtig retning.

    1. Cathrine siger:

     Det syn deler jeg ikke. Vores køkken er over 20 år gammelt – i stedet for at rive ned og lave nyt, så har vi frisket det op, vi har. Nye greb (de andre var itu), svanemærket maling på gulvet.
     Jeg vil virkelig gerne tage diskussionen om, hvad bæredygtighed er, for jeg oplever, at den er så individuelt beskrevet og det bliver u-faktuelt. Hvad er det ubæredygtige i at male? Hvis malingen er i orden? Vedligehold er bæredygtigt, og når man har et gulv, der er slidt helt ned, så er det at male det vedligehold. Der hvor jeg nu sætter tapet op har vi i de 6 år vi har boet der slet ikke malet. Det trænger, og jeg har sat gode, smukke, klassiske tapeter op.
     Og så har jeg ikke købt møbler som vi ikke skal have med os. Alt skal med. Skab, sofa (som er de to møbler vi har købt).
     Altså, din kommentar består af antagelser, som egentlig ikke har nogen tyngde i det her tilfælde. At passe på, opdatere, vedligeholde er bæredygtigt i min verden. Især når det gøres på en ansvarlig måde med ordentlig kvalitet. Men igen – hvad der er bæredygtigt bliver simpelthen så individuelt vurderet, hvad du lægger i det kontra hvad jeg gør. KH

 20. Lykke siger:

  Sig endelig til når I sætter jeres lejlighed til salg, ikk ! 😁

  1. Cathrine siger:

   Du kan altid holde øje med Frederiksberg C <3 KH

 21. Stine Gertz Jensen siger:

  Det lyder som de mest vidunderlige planer! Jeg hepper på, at alt går godt og lykke til <3

 22. Ann siger:

  Det er ikke kun på Chris der har den mening. Hvis du går ind på Jodel er der de første 50 mennesker der synes din 2020 plan er vanvittig.
  Jeg må tilslutte mig Chris. Og så tror jeg alle disse projekter skyldes større problemer du løber væk fra.

  1. Cathrine siger:

   Jeg vælger at være 100 % ligeglad med, hvad der står på noget så ubegavet som Jodel. Det er spild af tid for alle, at bruge det medium, og det er sårende. Så for dig at give mig referat er grænseoverskridende og sårende.
   Det er simpelthen på ingen måde vanvittigt, det sker HVER DAG HELE ÅRET RUNDT at folk både bliver gravide og skal flytte. INDEN FOR SAMME RUMME TID. Det er KLASSISK at folk bliver gravide og derfor køber hus/større lejlighed etc. Det er seriøst intet særligt, vildt. Vi har bare valgt at dele de ting op og sætte rimelig tid af til hver del.
   Æij hvor jeg synes Jodel er et underligt tarveligt medium – og ligeså meget dig i det her tilfælde for at tage historier ud af det og dele med mig. Unødvendigt og det vil jeg gerne frabede mig. Ellers var jeg derinde selv. KH

  2. Cathrine siger:

   Og din sidste kommentar, hvem tror du, du er Ann? Hvordan skulle du kende mig godt nok til at komme med sådan en antagelse? KH

   1. Mathilde siger:

    Det kan i hvert fald ikke være gode, søde Ann, jeg har mødt til rockpaperdresses-event om som skriver de rareste kommentarer herinde 😳

    1. Cathrine siger:

     Det kan jeg love dig for, det ikke er. Dén Ann er helt og aldeles særlig <3 KH

  3. Sofie siger:

   Normalt kommenterer jeg aldrig, men dette er simpelthen for meget. Jeg får helt ondt i maven på dine vegne, Cathrine, og bliver ked af, at nogle mennesker, der i øvrigt frivilligt går ind og læser nærværende indlæg, føler at sig i deres gode ret til at stille spørgsmålstegn ved om dine valg er de rigtige for dig. Det er så grænseoverskridende.
   Tak fordi du hver dag deler og inspirerer, Catrhine, uagtet kommentarer som denne. Jeg nyder at følge dig <3 TAK. KH.

  4. Camilla siger:

   Ej – Ann (og Chris) er vist trolls. Jeg kan ikke tro, at helt almindelige, begavede mennesker rummer så lidt pli og konduite.

  5. Nina siger:

   Hvor er det en tarvelig kommentar du kommer med Ann. Hvorfor er det vanvittigt at flytte og prøve at få en baby samtidigt? Det gør folk hver eneste dag. Hvordan i alverden skulle det være tegn på at man forsøger at løbe fra større problemer?
   Jeg tror du skal se indad og prøve at tænke over hvorfor du har et behov for at skrive sådanne beskeder til folk du ikke kender.
   Til Cathrine, synes jeg at jeres plan lyder fantastisk. Selvom i bor fint kan jeg godt forstå i trænger til en mere børnevenlig bolig uden så mange trapper nu hvor Eddie skal til at gå selv. Især efter det fald Adam og Eddie havde på trappen hvor i endte på hospitalet. Held og lykke til jer!

 23. Lærke siger:

  Tak for at du deler noget så personligt, det er meget inspirerende det med at tage kontrol over, hvad der skal ske i ens liv samtidig med at “life happens”.
  Kunne du have lyst til at lave et indlæg om tapet med gode råd og inspiration? Det ser så fint ud det du laver. Sætter du det op helt alene?

 24. Karen siger:

  Hvor er det altså vildt at der er nogen, der har en “mening” om andres liv? “Vi er mange på Jodel der mener…” Øøøhh??! Altså Det minder mig om folkeskolens sladretøser der ikke selv turde række hånden op. “Vi er mange der mener at du fylder for meget/taler for meget/for højt/altid skal være i centrum” Herregud altså. Vi kan jo ikke allesammen være nogle grå mus.
  Jeger enig i at der sker meget i Cathrine og Adams liv, men det regner jeg da med, de selv har styr på. Der er jo ingen der tvinger dem til at sælge, flytte, få børn, drive en virksomhed og alt det andet. De har gang i alt muligt, og det er jo netop derfor jeg følger med her. (og fordi Cathrine har en vildt god tøjstil!)
  Du Cathrine er sådan en fart-over-feltet-dame, men masser af gåpåmod og jern i ilden og sprudlende ideer, der skal føres ud i livet. Det er inspirerende, så det driver, og jeg elsker det!! Så kan jeg jo kigge lidt på mit eget liv og tænke over, hvorfor jeg mon bliver forpustet bare jeg skal vaske og handle på samme dag.
  Og i øvrigt er det nogle helt naturlige og gode 2020 planer I har jer.

 25. Marie Louise siger:

  Kære Cathrine,
  Tak fordi du deler dine mål med os, som altid på en ærligt og inspirerende måde. Hvor er det dejligt at du har tillid til os- og samtidig tænker jeg at den må lide slemme hak med folk der synes de skal evaluere og devaluere jeres beslutningsevnen og mavefornemmelse. Please don’t give a f**k. Det er jer der ved hvad jeres mavefornemmelse siger, og vi er heldige at blive inviteret med ind i jeres skønne lille familie. Tak for at dele og inspirere- SKRU IKKE NED fordi dig og Jer fordi I med jeres skønne energi vækker andres primitive mekanismer. YOU GO GIRL

 26. L siger:

  Herhjemme har vi også en 2020 plan (den inkluderer også en baby, forhåbentlig), den havde vi møde om engang i løbet af sommeren. Op til mødet havde vi begge gået og skrevet noter, ønsker og drømme ned til næste år.
  Det gør vi hvert år. Ligesom at vi har en 5 års og en 10 års plan. Og holder budgetmøde hver 3.-4. måned. Det er aldrig på den kedelige måde, men nogen gange tager det 5 minutter og andre 2 timer. Der er altid ekstra lækker mad og en drink og barn bliver som regel passet. En slags kærestedate bare med talknuseri. I starten tænkte jeg nok lidt at min revisor-mand havde en skrue løs, men nu synes jeg det er virkelig sjovt.
  Hver sin lyst, men jeg oplever generelt at vi er gode til at nå mål og drømme og jeg tror det har meget at gøre med at vi også er gode til at italesætte dem. Jævnligt.

  1. Helene siger:

   Inspirerende at høre om – er vild med den her tråd!(fraset de dumme kommentarer som ærlig talt ikke er værd at bruge energi på).
   Jeg synes det er så inspirerende at I sætter mål for jeres drømme og håb. Det er da så sejt!

 27. Julie siger:

  Sikke dog en dum kommentar tidligere. Vi trives med forskellige ting. Jeg har det også klart bedst, når jeg har noget at “rive” i – hvilket har resulteret i tre børn og to boliger inden for de seneste 8 år 😅 Og efter vi fik nr tre, som nu er 6 mdr, er behovet for en større bolig kommet – og vi glæææder os!
  Du skriver skønt og virker som så dejligt er menneske. Jeg håber du kan se bort fra den dumme kommentar.

 28. Stine siger:

  Kære Cathrine,
  Tak for at dele jeres planer. Jeg ved ikke, hvorfor jeg aldrig har tænkt over at lægge lidt større linjer for et kommende år, for det er en mega god idé. Der er selvfølgelig ingen garanti for, at ens planer går i opfyldelse, men dit skriv var alligevel virkelig inspirerende og fik mig til at begynde at tænke på, hvad jeg selv ønsker at få ud af 2020. Og om jeg overhovedet ønsker nogle store ændringer i 2020. Så tak for inspirationen og reflektionen hos mig selv. Og held og lykke med dit 2020!

 29. AS siger:

  Jeg tror selv jeg vil lave en 2020 plan – det er faktisk meget fornuftigt og så ‘har man noget at se frem til’, så tiden ikke bare fordriver som den har tildens til ❤️ Altså vi har det sidste halvandet år præsteret at blive forældre, flytte ud af København, flytte tilbage til København og starte vuggestue og jobs – og vi lever i bedste velgående endnu!

 30. C siger:

  Vi har også købt lejlighed, flyttet, fået barn og er blevet gift og holdt bryllup indenfor det sidste år.
  Nu skal der til gengæld ikke ske mere de næste 2 år tror jeg 🙂 Så skal vi have nr.2 om alt går godt 😉
  Sådan er livet jo, ebbe og flod, contract – release 🙂

 31. S siger:

  Spændende 2020-plan, Cathrine – særligt fordi den ligner min, bare i omvendt rækkefølge! 😉 Jeg er så heldig, at jeg starter 2020 ud med at blive mor for første gang (jeg glæder mig allerede helt åndssvagt meget!) og det indebærer desværre, at pladsen den dejlige københavnerlejlighed jeg bor i, derfor bliver temmelig trang. Min kæreste og jeg går derfor allerede med tanker om at begynder at kigge os om efter et nyt sted at bo i sidste halvdel af 2020. Men skal det være en større citylejlighed? Eller parcelhus med have? Elller langt ude in the middle of nowhere? Det kunne være utrolig spændende, hvis du ville dele nogle af dine tanker om jeres boligjagt når I når dertil 🙂 Alt mulig held og lykke i 2020

 32. Camilla siger:

  Hvor ser du bare helt vidunderlig smuk ud. Du har altså bare det flotteste kæbe-parti! Helt misundelig (på den gode måde) her!

  1. Cathrine siger:

   Hold kæft et dejligt kompliment! Det er nok den del af mig selv (og så de skide hår på armene, hehe) jeg gennem tiden har været mest ked af! Men som jeg nu bærer stolt, så sådan et virkelig værdsat kompliment, tak! KH

 33. Malene siger:

  Hvor er din taske fra? 🙂

  1. Cathrine siger:

   Det er en gammel Marni 😀 KH

 34. Helle siger:

  Hold op hvor du stråler på billederne💫 Og hvor håber jeg du kan tage de ignorante kommentarer som ligegyldig støj. Kram til dig.

 35. Frederikke siger:

  For det første; Du har aldrig set bedre ud. Den frisure med midterskilning og knold er vanvittig pænt til dig. Jeg vil klippes! 🙂
  For det andet, så håber jeg også bare, at du kan sige pyt til grænseoverskridende kommentarer. Hilsen en der lige om lidt er på sit hus nr. 3 og lejlighed nr. 2 på 10 år. Jeg føler mig ikke travl eller presset eller noget andet . Det var omstændigheder og livet der skete og en smule ubeslutsomhed. Og nu har vi altså besluttet, at vi ER til villa og vovse i Nordsjælland efter et par gange frem og tilbage – omend jeg da elsker Frb. Men altså, den går jo ingen vegne :-). Pøj pøj med det hele. Glæder mig til at følge med!

 36. Birgitta siger:

  Min lørdagsrødvin (fejrer at min baby ligger i sin egen seng, moderen er ved at være træt pga natteamning, 7-9-13 at han sover lidt længere end til 22. Sover de bedre af lidt rødvin i pattelademadderne? ;)) og jeg vil bare sige tak fordi du deler Cathrine!
  Min søn blir 11 måneder om lidt, og udfra hvad du skriver i dit fine univers, identificerer jeg mig meget med dig og Eddie. Igen udfra hvad du skriver omkring moderskab og det der følger med, har du den samme tilgang til det som jeg selv.
  Og fremtidsplaner.. Selv er jeg lærer og hvis vi ikke havde lidt styr, hvad der skulle ske et år frem, ville der lyde et ramaskrig. Fyr den af med planer. Man kan altid lave dem om.
  Du gir rigtig meget af dig selv også skal du stå til måls for meget, du er en sej og dejlig inspirerende Qvinde! Bli ved! Kan man ikke lide lugten i bageriet er man jo mere end velkommen til at smutte et andet sted hen. Hvem vil ikke gerne være i dit bageri?!

 37. Helene siger:

  Øhh, en lidt anden ting: har du farvet din hår eller er det egne lokker? Dit hår er så fint på disse billeder!

  1. Cathrine siger:

   Det har fået en omgang balyage for nyligt 😀 Og tak kære Helene! KH

 38. Carina siger:

  Flotte billeder 🙂 og dejlig læsning 🙂

 39. Julie siger:

  Dejlig læsning, og koncepet om en 2020-plan vil jeg prøve at tage til mig, bare i arbejdsøjemed.
  Er nyligt startet selvstændig og tænker at en plan vil være god her også.
  Bortset fra det, virkelig skønne billeder, og de der swedish Stockings! Det MÅ være verdens bedste strømpebukser. Jeg har ihvertffald nogle der er 1,5 år gamle og endnu ikke er slidt op 🙂

Send en besked