Top

OOTD: À Montmatre

14.09.2014
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Cecilie Lassen for Won Hundred, Paris, Moulin Rouge, Pigalle, Montmatre, Philip Lim Cecilie Lassen for Won Hundred, Paris, Moulin Rouge, Pigalle, Montmatre, Philip Lim Cecilie Lassen for Won Hundred, Paris, Moulin Rouge, Pigalle, Montmatre, Philip LimCecilie Lassen for Won Hundred, Paris, Moulin Rouge, Pigalle, Montmatre, Philip Lim Cecilie Lassen for Won Hundred, Paris, Moulin Rouge, Pigalle, Montmatre, Philip Lim

Shoes  – Angulus // Dress seen as skirt – H&M Trend // Knit – Cecilie Lassen X Won Hundred // Bag – 3.1 Philip Lim (similar)

Vi kom af sted i så meget huj og hast, at jeg slet ikke har nået at planlægge nogen skriverier til bloggen.

Fredag bød på en lang arbejdsdag og så et par timer til at pakke og komme af sted til Pharrel-koncert. I de mellemliggende timer nåede jeg at vaske tøj, suse forbi Illum og købe min svane-striktrøje, som jeg havde haft et lunt (?) øje til siden, det gik op for mig at Cecilie Lassen som er rimelig vild ex-ballerina havde lavet endnu en Won Hundred-kollektion. Den udkom fredag, så i min angst-for-udsolgt (den slags findes og kan få én (mig) til at drage alt for hastige beslutninger og te mig umenneskeligt på det nærmeste) cyklede jeg ind forbi Illum på vej hjem fra arbejde, løb oven på. Ind, ud, 15 minutter senere var jeg på cyklen igen. Og så til Pharrell i Forum som var en på rigtig mange måder KÆMPE oplevelse. Klokken 01.30 var vi i seng og så op klokken 05.00 og af sted mod Paris.

Jeg har computeren med, og kameraet er vanligt fast inventar på skulderen. Og selv om jeg er her indtil søndag og har en milliard ting at opleve i vente (eller i al fald en håndfuld), så kommer jeg til at kigge herind. Min kæreste rejser hjem onsdag, og så kommer min mor, søster og niece herned til søndag. Det er en weekend très, très formidable!

I dag har vi gået 20.404 skridt, godt 16 km. Til Saint-Ouen-marked, rundt om Sacre-Coeur, til Louvre og hjem til Marais. Jeg havde helt glemt hvor forelsket jeg bliver i byen, når jeg er her. Jeg har lyst til at klappe hvert et gadehjørne og nusse hver en kantsten. Billederne her er taget i Pigalle lige ved Moulin Rouge, i øvrigt. Et sted jeg besøgte sidst jeg var i Paris i 2008. Dengang var det med show og hele moletjavsen. Denne gang holdt vi os til fortovet.

Vinderne er trukket i konkurrencen om EnToTresomt og får direkte besked på mail. Det var dog i øvrigt en voldsomt populær konkurrence – VILDT fedt. Jeg har en lille præmie til på højkant lige om hjørnet.

Cecilie Lassen for Won Hundred, Paris, Moulin Rouge, Pigalle, Montmatre, Philip Lim Cecilie Lassen for Won Hundred, Paris, Moulin Rouge, Pigalle, Montmatre, Philip Lim

English Recap:

Wuhu! We arrived in Paris yesterday morning. Oh I forgot how much I fall in love in the city when I visit. I feel like a wanna cuddle every corner in the city and pad all the curbs. It’s so beautiful and loving and welcoming and just.. Ahh! It almost seems like you get a pair of pink goggles to wear when you arrive at Charles de Gaulle – so everything turns into La Vie En Rose!

Having such a hurry this week I didn’t find time to blog ahead and schedule something for you. Friday was CRAZY and I haven’t really digested everything. I met a beautiful man. Got around 4,5 hours of sleep, got up at 5 AM to go to the airport. And yesterday I went to see these two love birds. Today we walked 20.404 steps around Paris. I’m tired and my feet are full of blisters – just the way it’s supposed to be <3

I’ve got my computer with me and my camera on my shoulder 24/7 (except in bed, it’s just too narrow in hour studio apt.) so expect more from La Cité de Paris <3

Au revoir!

Cecilie Lassen for Won Hundred, Paris, Moulin Rouge, Pigalle, Montmatre, Philip Lim

13 kommentarer

 1. Heldigvis er der jo så smukt i Paris, at man glemmer, hvor meget man går 🙂

 2. wichmand siger:

  Paris er jo byernes by !!!!!! især i solskin 🙂
  Din svanebluse er fantastisk
  Nyd hele ugen , dit heldige asen
  Kram

 3. Julie Monberg siger:

  Den er direkte vidunderlig den svane-trøje.
  Nyd din uge i fantastiske Paris (:

 4. Lisbeth siger:

  Har stadig Paris til gode, men bilder mig ind, at det bare ville være for tragisk at rejse derned på budget. Venter til jeg for alvor har råd til at gøre det, og så gør jeg det med stil! (:
  Men smukt, det ser der altså ud til at være. Det lyder som den absolut hyggeligste tur med både kæreste og familie.

 5. Janne siger:

  Hvor er du smuk – og så elsker jeg, at du altid smiler på dine billeder. Glæder mig til du er tilbage i radioen. God ferie.

 6. Pernille siger:

  HOLD DA OP ET OUTFIT!! Enkelt – men det spiller virkelig bare, hvis du spørg mig!
  God uge i Paris 🙂

 7. KJ siger:

  Paris! Åh, hvor jeg dog længes! Det lyder til, at du har en helt vidunderlig uge i vente (og en ligeså vidunderlig weekend bag dig for den sags skyld), og nyd den nu i fulde drag! 🙂
  Hvor er du (også) fin og ualmindeligt smuk i Paris! I klæder virkelig hinanden dig og byen! 😉 Glæder mig til flere billeder!!
  Ps. Du er savnet i radioen 😉

 8. Paris er noget helt særligt.
  Håber du får en smadder god tur, og det lyder dejligt at tilbringe noget fritid, kombineret med kæreste og lidt familie.

 9. Farven på trøjen er også så flot til dig 🙂
  Og nyd turen!

 10. MODETENDENSER siger:

  Årh, Paris! Så mange år siden jeg har været der. Vil så gerne tilbage på et tidspunkt!
  Virkelig fin taske, gad godt at have set den over skulderen : )
  http://modetendenser.dk

 11. Charlie siger:

  Jeg er vild med kombinationen af virkelig pæn og virkelig sjov trøje!

 12. Nellie siger:

  Flere billeder af de sko, tak! Så fede!!
  NelliesCloset

Send en besked