Top

OOTD: Alle regnbuens farver i Nordhavn

02.09.2017
Skabt af Cathrine

Rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Cathrine Widunok Wichmand
Rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Cathrine Widunok Wichmand
Først må jeg lige sige tusinde, tusinde tak for alle jeres input, smårettelser og SÅ kærlige, omfavnende modtagelse i går. Jeg har været så spændt på rykket. På om alt ville komme med over, om det ville du. Jeg så sitet live første gang meget kort før, I også gjorde – så det i sig selv var jeg skidespændt på.
Vi mødtes til første designmøde, Ruby Studio og jeg, tilbage i maj. Jeg kom med ord som “magasin-agtigt”-look, overskueligt, let, uromantisk, velkommende, rart. Jeg serverede et moodboard med farver og fine billeder, og så kom de med et udspil, jeg ret godt kunne lide. Jeg havde tre primærefarver, jeg ville arbejde med; gul, lyserød og dybblå. Og jeg er så glad for den gule, selv om jeg kan forstå, at et par af jer siger, at den er lidt svær for øjet. Jeg håber, I kan vænne jer til den, for jeg ville gerne prøve at lade noget andet end bloggængse lyserød dominere.
Der er stadig mange rettelser – I er fanme skarpe. Det er SÅ fedt! Så planen er i løbet af weekenden at lave en liste til Ruby, og så kan vi få rettet til den kommende uge. Jeg har allerede fået sat tempoet ned på “populære posts” i højre margen, så den ikke forstyrrer så meget for øjet – forhåbentligt.
Rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Cathrine Widunok Wichmand
Rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Cathrine Widunok Wichmand
 
Rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Cathrine Widunok Wichmand
MEN – jeg tænkte, jeg ville dele lidt flere billeder fra mit og Julies lille Nordhavnseventyr. Fra at jeg bestilte røgbomberne på en SUPER suspekt hjemmeside med polsk betalingssite (fattede ikke en brik og var ikke heeelt tryg ved at lægge mine dankortoplysninger, haha!) og et spørgsmål ved checkout: “Hvilket hold holder du med?”. Et ægte hooligansite, haha, de skulle bare vide, at de skulle provide til et fash-shoot!
Til at vi kørte rundt på i Nordhavn, femhundrede meter og så et stop ind til siden. Tænde en røgbombe, så femhundrede meter igen. Tænde en ny røgbombe.
Vi nåede at falde i snak med nogle hjelmklædte mænd, der for fem minutter bremsede hele containerflytteriet, for at vi måtte skyde billeder. Det var som at overvære et tetrisspil på gigaplan, hvordan en kæmpe maskine og en lille mand flyttede rundt på tonstunge containere. De var godt underholdt, mens vi skød blå røg af og legede modella.
Rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Cathrine Widunok Wichmand
Vi nåede også ved en tilfældighed at se ubåden. Det var så mærkeligt, vi holdt ind til siden ved en losseplads, og så siger Julie, “se en ubåd!”. Så mange ubåde ligger der ikke på land i Danmark, og jeg kunne sagtens genkende den fra medierne. Det løb mig koldt ned ad ryggen, som blev afløst af en decideret forargelse, da vi så en bil køre helt op på siden af den. Ud stod tre granvoksne mennesker, der tydeligvis var turister og ikke havde en skid grund til at være der. De havde travlt med at skyde billeder af det sorte bæst, og jeg havde simpelthen lyst til at stige ud af bilen og råbe og skrige af dem. Det er et gerningssted, for helvede. I står og dyrker det på så ækel, sensationel vis. Jeg var målløs. Men da de alle tre udkonkurrerede mig i både højde og drøjde, og jeg i øvrigt stod i underlig kostumet kjole og guldsko, så trillede vi bilen væk. Men det sidder stadig i mig. Synet af båden, så pludseligt lige der midt i ingenting, og de voksne mennesker der stod og skød billeder af den. Jeg kan næsten skamme mig på deres vegne.
Rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Cathrine Widunok Wichmand
Det var en eventyrfuld formiddag og resten af dagen fulgte trop på spændingsbarometret, men det må jeg fortælle jer om en anden dag.
Vi blev i forgårs enige om, at de lyserøde billeder var de stærkeste og sejeste, men de her kan også noget. Der er jo også andre farver i regnbuen, ikke? Haha!
Jeg er stadig megarørt over jeres opbakning og hep og “power puffs” min vej, både på Facebook, på insta og her. Tak er ikke engang nok, men et lille stykke ad vejen. Jeg er så spændt på, hvad der kommer min vej i fremtiden. Og jeg glæder mig også til at kunne fortælle jer om det næste businesseventyr om en lille måneds tid. Jeg keder mig aldrig, haha!
Rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Cathrine Widunok Wichmand
I am so deeply moved by your support and hoorays on yesterday’s posts. Both here and on instagram. It was such a relief and left me with a real sense of empowerment and a load of inspiration and sense of “go getter”. SO thank you.
There’s still a lot of tweaks to be done on the site and flawes to be fixed. You gave me a lot of homework for the weekend, haha! I need to create a long list to my web guys and they’ll get to it next week.
But besides the very pink pictures I posted yesterday we also shot some other places, and yes there are other colors in the rainbow other than pink, hah!
It was such an adventure. From the moment I ordered the smoke bombs online on a really sketchy hooligansite, asking me what team I root for (not to leave you guessing; none) to driving out to Nordhavnen, the old industrial area around the harbour. The ghostlike, abandoned Nordhavn, us driving for five hundred meters, pulling to the side, lighting a smoke bomb, shooting in the rain, getting back in the car, driving another five hundred meters and so on.
By coincidence we drove into an empty parking lot. Stopped the car, got out. Julie, my photographer burst out; “Check out the submarine”. Not aware it was that submarine, but there it was. The black, underwater beast built by a somewhat eccentric inventor, now turned into a crime scene with that same inventor as the epicenter. It’s a horrible and tragic story, and I am not going to go into details and is widely enough spread out on the web as is.
What I must say though, that has left me appalled, is the car that pulled up just next to the submarine. A group of three adults got out, starting to take a ton of pictures of the beast. They were clearly super nosy, but they had no business there. They were not journalists, just tourists out on a gruesome adventure to turn a crime scene into entertainment. What’s wrong with people? To turn a woman’s dark destiny into something shallow, entertaining. Like staring or filming car crashes. I am in shock.
We hurried back in the car and drove off. Doing a few extra shots on a huge container yard, seeing those heavy containers being moved around like they were just bricks in a game of tetris. The kind helmet wearing guys paused the day’s work to let us shoot a few pics, and they laughing we lit the smoke bomb, me busting me model moves, haha!
It was quite the adventure. And every shoot from now on without smoke bombs will feel just a little dull in comparison, haha!
Rockpaperdresses, Julie Bjarnhoff, Cathrine Widunok Wichmand

8 kommentarer

 1. Marianne siger:

  Jeg er VILD med den gule! Lyserød er herligt, men mine øjne glæder sig også lidt variation 😉

 2. Mette siger:

  Hej Cathrine.
  Først og fremmest, tillykke med din nye side 💕 Den er så flot!!
  Jeg skal lave nogle billeder med mine piger og har sådan overvejet at bruge farvebomber og er endnu mere solgt efter at have set dine billeder 🌸
  Jeg har bare haft svært ved at finde nogle sider, der sælger dem, som jeg stoler på 🙈 Vil du afslører siden dine er købt på? Evt. bare i en mail?
  Kh. Mette

 3. Laura siger:

  Åh, kan godt forestille mig hvordan det sidder i kroppen 😕 Billederne er til gengæld – ligesom i går – super smukke! Apropos oplevelser der sætter sig, så stod jeg i kø ved customer service i Walmart i går, hvor en mand var i gang med at lave en pengeoverførsel til en anden Walmart i en forstad ud for Houston, hvor hans familie kunne hente pengene samme aften. Jeg faldt i snak med ham, og han fortalte hvor slemt det var med oversvømmelser – værre en Katrina og Sandy til sammen. Jeg anede ikke hvad jeg skulle sige – er slet ikke vant til naturkatastrofer af den kaliber. Måtte lige trække vejret dybt og tørre et par tårer væk, da jeg gik derfra.

 4. Katrine siger:

  Jeg skulle lige vende mig til det nye look, lidt som den nye pige i klassen.. Se hende an, hvad er hun for en, hvad kan hun.
  Jeg er vild med farverne, billederne og for katten da at der ikke er annoncer og reklamer op og ned af sitet- Tak!!
  Jeg syntes også at det er kanon at du først skriver på dansk og derefter engelsk- hel perfekt!! (jeg ligger syg med meningits, og derfor kan min hjerne ikke følge med på engelsk, selvom jeg har boet i England) Så tak for så kan jeg stadig følge med fra under dynen <3
  Min øjne er derfor også påvirket.. Men når du skriver med den gule skrift er det virkelig svært at indstille øjenene til at læse teksten.
  Kunne det muligvis være i den dybblå du også bruger i stedet for den gule?
  Tak fordi du laver et anderledes og herligt univers!

 5. Signe Op. siger:

  Det er fand’me nogle fede billeder! Det er altså kun dig, der får sådan en idé – jeg er pjattet med det! 😄
  Og dit nye “hjem” er også skideflot! 👍💐

 6. Sarah siger:

  Jeg mangler lidt en søgefunktion.. ellers rigtig fint herinde! 🙂

 7. Ann siger:

  Kære Rocker.
  Tillykke med det nye hjem 🙂
  Jeg har ikke læst alle kommentarerne til det andet indlæg, men her er mit input. Til at starte med vil jeg lige sige, at jeg læser med fra en iPhone 7, og jeg hovedsageligt kommer ind på din blog via Bloglovin, men at jeg ellers læser i Safari – det har måske noget at sige i forhold til opbygningen af din side 🙂
  1. Jeg savner en ‘Om mig’ i menuen. Det er noget af det første, jeg læser på blogs, og jeg tænker det især er relevant for nye læsere.
  2. Skønhed er det eneste af dine menupunkter, der står med udelukkende store bogstaver. Er der en grund til det?
  3. Selve menuen (de tre vertikale linjer) overlapper med første del af din header, altså det går ind over R’et i navnet.
  Jeg glæder mig til at følge med i dit nye eventyr 🙂

  1. Ann siger:

   Og nu glemte jeg jo helt af nævne alt det gode ved den nye side, og det skal man ikke! For det er blevet godt! Farverne spiller (også den gule), og menuen er som godt opdelt og nem at finde rundt i.
   Kommentarfeltet fungerer virkeligt godt, og dit samarbejde med Julie er virkeligt givet godt ud for WAUW nogle billeder 🙂

Send en besked