Top

OOTD: Anniversaries coming up

09.03.2015
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

rockpaperdresses, cathrine nissen, nordic blogger, COS, YSL Université bag
rockpaperdresses, cathrine nissen, nordic blogger, COS, YSL Université bag
rockpaperdresses, cathrine nissen, nordic blogger, COS, YSL Université bag
rockpaperdresses, cathrine nissen, nordic blogger, COS, YSL Université bag
rockpaperdresses, cathrine nissen, nordic blogger, COS, YSL Université bag
rockpaperdresses, cathrine nissen, nordic blogger, COS, YSL Université bagJacket – COS // Bag – YSL (in suede or pink) // Heels – Louboutin (similar) // Bracelet – Aurélie Bidermann // Lips – “Pink nouveau” from MAC

GODMORGEN!

Jeg starter ugen, næsten som sædvanligt efterhånden, med at arbejde hjemmefra. Og dét kan jeg ikke andet end være svært tilfreds med – der er tid til god morgenmad, et par møder, at høre radioen hele morgenen og tøffe rundt derhjemme som en champion. Det er efterhånden blevet til en ret fordelagtig arbejdsfordeling – tre arbejdsdage om ugen på DR, tre arbejdsdage hjemme til at tage mig af bloggen. Det er en vinderuge!

Og lidt apropos, så har denne her vinderuge hele to mærkedage. Vi gør os egentlig ikke så meget i at markere årsdag eller lignende. Faktisk topkedeligt, nu jeg holder meget af alt, der kunne have antydning af fest. Og når jeg nu skriver, hvad vi kunne fejre, så er der sikkert også nogen af jer, som ligesom min kæreste tænker: “Ej okay, det er fjollet”. MEN i morgen er det otte år siden, vi kyssede for første gang. Til fest på Nørrebro Bryghus, mens Stevie Wonders Lately blev spillet af bandet. Og min kæreste sang kor i mit øre. Ahmen, det er lige til en Hugh Grant-film.

Det var dagen efter min 3. G-galla, og min dengang ikke-kæreste havde tidligere på dagen, til en prøve på musicalen, overhørt mig fortælle om en fyr, der var lidt vild efter mig til gallafesten. Så ville han ikke længere spilde tiden med uskyldig flirt på sms’en. Vi skulle til fest om aftenen efter dagens mange prøver. Vi havde sms’et i et stykke tid, været på en enkelt date med alle vennerne også – så den talte ligesom ikke helt. Da vi mødtes, alle os venner, for at følges til fest, så kan jeg huske, jeg var vildt forvirret – han gik og holdte om en anden pige og grinede højt. Jeg var overbevist om, den var død. Men jeg tror, han testede mig, haha! Et par timer efter bød han mig på øl, og jeg sagde ja tak, selv om jeg virkelig ikke kunne lide øl, og så bød han mig op til dans. Så et blødt kys. Og to-og-en-halv-uge-senere var vi kærester, og det har vi været lige siden. Nogen gange savner jeg den der spænding; “Skriver han nu?”. Men der er nu også noget dejligt ved at vide, at jeg er hans, og han er min.

Så kyssedag – det er egentlig bare en hyggelig dag at tænke på. Ikke noget vi som sådan markerer. MEN på søndag er det ET år siden, vi overtog vores lille hus. DET skal fejres! Jeg forestiller mig, at vi må have nogle bobler på køl og skåle. Lykken er i mange størrelser, og styrken skifter, men den er uden tvivl lige her, på den lille filmfabrik.

Tøjet er fra weekendens mange fødselsdage – og JA, det der er ægte bare ben, for første gang i år! GISP! Jeg skyndte mig dog at tage læderbukser på inden under, for det var lige kådt nok. Men i de ti minutter føltes det SÅ befriende at være uden de kødfarvede strømpebukser. Ahhh!

HAV EN VIDUNDERLIG MANDAG!

PS: Kjolen er egentlig en jakke, og det smukkeste stykke tøj jeg længe har set – perfekt som kjole, måske endda konfirmationskjole eller brudekjole til rådhusbryllup? Den er ny, og det er den lille baby på skulderen også – velkommen til YSL-dametaske ?

PPS: Lyset var MAGISK, da vi tog billeder i går, så I får altså lige lidt flere billeder end I plejer. Der er bare så meget forår i dem.

PPPS: Vi ses senere!

rockpaperdresses, cathrine nissen, nordic blogger, COS, YSL Université bag
rockpaperdresses, cathrine nissen, nordic blogger, COS, YSL Université bag
rockpaperdresses, cathrine nissen, nordic blogger, COS, YSL Université bag
dagens090315_1

36 kommentarer

 1. Tillykke med det hele 😉
  Enhver anledning til at fejre… SÅDAN!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja er det ikke sådan? Bare at nyde hvis der er den mindste anledning? <3 KH

 2. Iben siger:

  Den er så smuk, den jakke. Må man spørge, hvordan den er i str? Evt hvad str du har?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg er en 34-36 normalt, her har jeg en 36 og den er lidt til den baggy-side. Men det er pænt synes jeg 🙂 KH

 3. sofie siger:

  Jeg elsker det outfit. Du har nogle virkelig flotte ben. God dag

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åhhhhhr Sofie, du er fanme kær – jeg vil glæde mig til at vise dem meget mere frem de næste måneder 😀 TAK! God mandag! KH

 4. IM siger:

  Sorry, det er ikke for at skabe en debat, men er skoene gode at gå i? Overvejer dem til kontoret og evt brudesko, men ved ikke om de er gode og gå i. Tager dem nok i en mindre hæl 🙂

  1. IM siger:

   PS: Lækre stænger og tillykke med kysse-dagen <3

  2. Cathrine Nissen siger:

   Hehe jeg går fint i dem – men som damen i Louboutin sagde til mig: “Det er jo ikke sko, du går i en hel dag”. Det har hun ret i. Hvis jeg skal gå/stå, så har jeg dem på 3-4 timer ad gangen 🙂 Jeg ville til hver en tid have skiftesko på min bryllupsdag! Og tak :-*

   1. IM siger:

    Tak for svar og input. 🙂

 5. Fanny siger:

  Læææækre stænger! 😉
  Jeg forstår godt, du savner spændingen, men med det følger også forvirringen, bekymringerne.. Så nyd det du har og husk at fortæl din kæreste det! God dag 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja men jeg savner ikke spændingen mere end jeg nyder at vi kender hinanden så godt 🙂 Og du kan tro, jeg fortæller ham det, hver dag. Sov godt, Fanny! KH

 6. Christina siger:

  Bruger aldrig udtrykket, men det er på den grad på sin plads nu: OMG!!! Jeg dør over din nye erhvervelse af YSL tasken. MÅ. EJE. NU.
  Den er da noget af det smukkeste jeg længe har set.. hmm, så ved jeg da hvad mine skattepenge (YES) skal gå til 😀
  Er leveringstiden lang på mythresa, ingen problemer med forsendelse eller noget? 🙂
  Ud over det, er det altså nogle smukke stænger du render rundt med. Flash dem så meget du kan.. også selvom det ikke er helt varmt endnu til bare ben.
  Tillykke med kyssedagen, hvor er det skønt at fejre sådan en dag. Det må jeg næsten indføre herhjemme også.. enhver anledning til champagne og chokolade, I’m there 😀
  Hav en dejlig mandag, Cathrine.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hahahaha, du er lige nøjagtig ligeså ramt som mig 😀 Jeg har handlet en del med Mytheresa gennem tiden – de sender fra Tyskland, og der er aldrig problemer. Ever! Og der er gratis retur 🙂 Du er så sød, Christina, jeg skynder mig vise dem frem, så snart vejret tillader det igen <3 Kæmpe kram til dig for at få et stort smil frem hos mig :-*

 7. Lisbeth siger:

  Suk, de sko ser bare altid så uendeligt perfekte ud på dig…
  Hurra for fjollede mærkedage! Det er da bare hyggeligt at huske sådan nogle ting uden det nødvendigvis behøver blive en stor ting. Huset på den anden side, er alt andet en fjollet og fortjener fejring efter alle kunstens regler! Stort tillykke med alt lækkert i hverdagen (:

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hah, ja de gør sgu noget godt, sådan nogle nudesko – nok mit bedst trick til ekstralange ben 😀
   Jaaa flere fjollede mærkedage, det vil jeg også 😀 I morgen, på kyssedagen, der tror jeg, at vi skal have bøffer, sgu 😀 KH

 8. Maren siger:

  Tillykke med kysse-dagen, man kan aldrig fejre for lidt i sin hverdag 😀
  Du skriver, du bruger 3 arbejdsdage hjemme til at tage dig af bloggen. Så nu blev jeg helt nysgerrig og vil høre, hvornår du startede med at blogge, og hvor kom lysten til det? Og hvad bruger du dine arbejdsdage på bloggen til?
  Også en rigtig dejlig mandag til dig!

  1. Laura siger:

   Det kunne faktisk være meget sjovt med sådan en bag-om-bloggen-snak! Der er jo meget mere end det vi bare ser – tekst, inspiration, redigering af billeder, sociale medier, planlægning. Og så kombineret med dine tanker om blogging (evt. forventninger fra dengang du startede vs. real life nu). Blot en ide 😉

   1. Cathrine Nissen siger:

    Ja det kan I tro, jeg gerne vil fortælle mere om – det er hyggeligt at tænke turen lidt igennem. Det kommer på min liste :-*

 9. Laura siger:

  Det tredjesidste billede er jo som taget direkte fra Pinterest! Det er SÅ fint med lyset, tasken og hånden i lommen. Selvom det også er ret anonymt, når nu man ikke kan se at det er dig, men det er jo netop også lidt det inspirationsbilleder fra Tumblr og Pinterest kan – være inspirerende, men anonyme så man ikke nødvendigvis hænger alle og enhver ud, bare fordi man vil finde et billede af en pæn frisure eller sådan. Giver det overhovedet mening? I hope!
  Og selvfølgelig skal kyssedag da fejres! Og husovertagelse! Hvis jeg kunne huske vores kyssedag, ville jeg garanteret også have fejret det. Vi nøjes med vores årsdag – alt andet ville også være for meget forlangt at huske for min kæreste, tror jeg 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   Se DET er jo et perfekt billedekompliment, tak kære 😀 Jeg forstår dig så godt! Jeg var lidt ærgerlig over, at det ikke blev mere skarpt, men det var så svært med al modlyset. Men tak 😛 Det er også kun mig, der årligt siger: “Hallo, kyssedag i overmorgen, så er du advaret” 😛 Årsdag plejer han lige nøjagtig at kunne huske selv, haha! Mænd! KH

 10. Puglover siger:

  Hej Cathrine!
  Jeg har læst din blog i et stykke tid nu, og har lagt mærke til at du altid ser glad ud, og gætter også på at du er glad.
  Jeg er inde i en periode lige nu hvor jeg måske ikke føler mig så glad. Føler mig lidt nedern, ved nogle gange ikke hvad jeg skal lave, får en træls følelse indeni når jeg ser på diverse sociale medier at andre laver et eller andet sammen.

 11. PugLover siger:

  Ville bare høre om du havde nogle tips til at bliver “glad” igen?
  Super blog, og Frida er skøn! 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   Sødeste med-mopse-elsker <3 du har fået sat mine tanker i gang. Jeg er ikke altid glad, jeg skrev faktisk engang et indlæg som selvsamme: http://rockpaperdresses.dk/about-hvordan-kan-du-vaere-sa-fjollet-og-glad-altid/
   Jeg vil gerne skrive noget meget mere til dig, så lad mig lige tænke et par dage. Jeg tænker på dig, skal du vide! KH

 12. Fanny siger:

  GISP, er det allerede et år siden I overtog huset??? Det er jo som det var sket igår 🙂
  Og hurra for kysse-årsdag, det er da noget der skal fejres!! Gerne med flere kys!
  Udover det vil jeg lige sige at du ser yndig ud, elsker jakken!
  Hav’ en skøn uge søde Cathrine!

 13. Gitte siger:

  ØV – hvorfor får vi ikke din fulde blogtekst uden at skulle trykke på continue reading? Jeg kan ikke lide det nye tiltag.
  Tænker det er lidt besværligt, hvis vi har været væk fra bloggen nogle dage og lige skal samle op, så er det mere omstændigt at skulle “trykke ind” for hvert blogindlæg.
  Elsker ellers din blog med dine gode vinkler på mange ting.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja I know, det kan være rigtig irriterende, men den lille feature betyder faktisk, at jeg kan holde min økonomi kørende uden at skære tid ned på bloggen. Det vil jeg nødigt. Jeg håber ikke, det betyder, at du smutter 🙂 KH

 14. Tine siger:

  Fine stænger og smukt outfit til dig!
  Men så vil jeg også gerne lige sige “øv”, for jeg håber virkelig ikke, at din blog bliver sådan en “rul-indlægget-ud”-blog. Dem springer jeg normalt over, for jeg gider virkelig ikke de ekstra klik. Acie gør det desværre også nu, og jeg ærgrer mig, hver gang jeg går ind på hendes blog, som jeg ellers også normalt godt kan lide :-/

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er ikke noget vi bestemmer, desværre… Jeg ved godt, at det kan være lidt irriterende, men i sidste ende betyder den lille besværlig for jer (og mig – jeg læser også masser af blogs med den lille mekanik), at jeg får lidt mere i løn. Jeg håber, at du kan leve med det, Tine. Jeg ved godt, at det kan være irriterende, men det betyder meget for mig 🙂 KH

 15. Line siger:

  Min kæreste og jeg er heller ikke ret gode til at fejre de der særlige dage, men vi går dog altid ud og spiser på årsdage. En god undskyldning for at spise lidt ekstra godt!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jaa, hvor lyder det herligt. Jo flere undskyldninger for god mad ude, jo bedre <3 KH

 16. Sacha siger:

  ih, nogle smukke billeder!
  Du skriver altså så dejligt! Lige til at smile af efter en lang dag med kedelige møder 🙂 Hvis du nogensinde skriver en bog (om alt ellet intet) så køber jeg den!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åh Sacha, jeg har lyst til at skrive: “JEG ELSKER DIG” 😀 Jeg smiler i hvert fald stort her i den anden ende 😀 TAK :-* SOV GODT! KH

 17. Malou siger:

  Hvor er det skønt og romantisk <3 Glædelig kyssedag!!
  Jeppes og mit første kys foregik omkring 04:35 med en promille på godt over de 2 vil jeg tro, med en pizza godt fyldt med chili og hvidløg ude foran en 7-11. Jeppe sagde: " kys mig!" jeg sagde: "Ej, jeg smager af hvidløg nu!" Jeppe sagde: "Jeg elsker hvidløg!".. Bum.. Ikke så meget romantik der 😀

 18. ml siger:

  Hej! Jeg har nok skrevet det her før, men dit (tilsyneladende) gode humør og positive sind smitter, samtidig som det forundrer:)
  Hvor gammel er du? Fornemmer vi er lidt jævnaldrende – jeg er 26, og har været sammen med min kæreste i 8 år også, vores første kys var for snart 10 år siden (!). Jeg ved ikke, om du har skrevet om det før eller om det bliver for personligt, men det ville være super sejt med et indlæg om, hvordan man holder gnisten efter så mange år, og hvordan du ved, at dette er MANDEN.
  Tak for en rigtig god blog:)

Send en besked