Top

OOTD: Bare ben en sidste gang i september

30.09.2018
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand — Annonce


rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme

i samarbejde med SELECTED FEMME (reklamelink)

Det er noget tid siden, Adam sidst har skudt outfitbilleder af mig, men når ens husfotograf holder ferie i Tulum (autocorrect ændrede det lige til Aulum, men der er vist ikke så mange palmer), så må man ty til gamle kendinge. Og der var jo engang hvor Adam skød alle outfitbilleder (indtil han næste meldte ægteskabet i fare, skulle han fortsætte). Og han er da også dygtig til det. Og nu var guleroden jo for enden af turen; vores night out på hotel og med smart middag, som jeg gav. Han gav sig tid, og tålmod kræver opgaven.
På vej ind mod hotellet gjorde vi holdt ved Christiansborg Slotsplads. Der har vi aldrig skudt billeder – jeg kommer sjældent så vidt omkring og slet ikke i disse dage, men der var jo chauffør på, hehe… I så det måske på story, hvordan Adam ræsede mig rundt i ladcyklen. Det er fanme fedt. Især når man har et lille tæppe med til lårbasserne, ligesom de gamle har på moped, haha! Hvis I kender den slags køretøj – min farfars havde kanin- og skildpaddefart. Jeg har taget billeder af ladcyklen, så jeg kan få lavet et indlæg om den, for I var SÅ mange, der spurgte til den.
Men nu gælder det jo ‘fin dame’-looket. Det var ærligt talt lidt tiltrængt at gøre mig “i stand”, for det meste af ugen er jeg blevet hjemme, indendøre, sovet lur i leggings og været ret barselsagtig. Lige at få lidt makeup på, vasket håret – tøj det var godt. Og så iført en ret smuk og ganske rar kjole fra Selected. Til jer der spørger mig om størrelser. Jeg lykkes fint med bare at gå en størrelse op eller købe min normale størrelse, når snittene er rimelig løse – som med denne kjole. Men jeg har et indlæg den kommende uge om alt det der med størrelser, hvordan det er lykkedes med at undgå ventetøj osv.

dress + shoes + knit SELECTED FEMME necklace RPD X TINE LINDHARD

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme
Det har alt i alt været en stor weekend.
Jeg synes virkelig, der har været optræk til noget siden i torsdags – masser af murren, mere intensive plukkeveer, ingen appetit. Så meget optræk at jeg, i går aftes på vores lange gåtur efter middagen, var nødt til lige at tale praktikken kort igennem. Hvis det sker i nat, then what? Vi har jo taget ladcyklen herind. Den kan vi jo ikke lade stå. Folk stjæler jo den slags. Og alle vores ting hjemme. Hospitalstaske. Jeg blev enig med mig selv om, at så måtte Adam trille os hjem i nattens mulm og mørke. Nattetur i ladcykel med veer? Feeedt, fedt, fedt, haha!
Well, det viste sig som unødvendig bekymring, for der er ikke sket mere end det. Og jeg er sikker på, at sådanne dage kommer der flere af – hvor jeg tænker NU sker det nok (og det gør det jo også på et tidspunkt).
Og da vi ligeså stillede trillede ind i gården ved frokosttid i dag, blev jeg i stedet overrasket af mine kæreste veninder. Og så vrælede jeg. Dygtig dreng at blive derinde, så jeg kunne få set mine veninder en måske sidste gang inden. Det var meget rørende. Og alle de fine kort og al den umage, de havde gjort sig. Det var bare så rørende.
Så jo, en stor weekend, som vi slutter nu med en god tur om søerne med Frida og måske lidt Ozark på fjerneren fra sofaen! Der er en særlig ro over denne her ventetid, jeg virkelig godt kan lide.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme

8 kommentarer

 1. Julie Koch siger:

  Wow! Det er virkelig et af dine fineste outfits længe. Og du stråler på en måde, man kan blive helt misundelig. Bare Wow altså!

 2. Lenette siger:

  Hvor er jeg misundelig over at du kan passe så fine sko så tæt på termin😍 Jeg selv lever i sandaler med sokker på, da jeg ikke kan klemme fødderne ned i andet 🙈 og preggo jeans – men overdelene er mine egne gamle! Jeg venter tvillinger og forventer igangsættelse 27 oktober – vi er enormt spændte!
  Og så tager vi lige en swip-tur til Aarhus næste weekend, hvor vi også overvejer at tage hospitals tasken med 😅

 3. Anna siger:

  Hvor er du bare fin. Nyd den sidste ventetid – om lidt oplever i det største øjeblik i jeres liv.

 4. Mia siger:

  Jeg havde også flere dage/nætter, hvor jeg tænkte “NU Er det nu”, men falsk alarm (Vi har en dejlig dreng fra juli), men da det så endelig var NU, var jeg slet ikke i tvivl, også selvom det også er vores første barn. For mig var plukveer slet ikke det samme som rigtige veer 😊 så hvis du oplever det ligesom mig, er du ikke i tvivl når du får veer. Al held og lykke med det hele ❤

 5. Marie siger:

  Altså tøjet er mega flot og jeg skal da helt sikkert lige kigge den strik nærmere efter i sømmene, men det jeg mest lægger mærke til, er, hvor glad du ser ud. Det er simpelthen skønt at se på!

 6. Emma siger:

  Ej, hvor ser du altså godt ud! Og hvor er det vildt, at jeres lille dreng nu snart er hos jer 😀

 7. Dorthe siger:

  Hvor er du bare smuk gravid 😘

 8. www.mettem.dk siger:

  SÅ pænt jo! Sko, kjole, sweater. Det hele!

Send en besked