Top

OOTD: Blonder og blå skjorte

07.06.2015
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni lace dungaree, gothic lace, munthe silkefrakke, Rockpaperfrida
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni lace dungaree, gothic lace, munthe silkefrakke, Rockpaperfrida^^^Udtrykket når man lige har jogget i et klæbrigt tyggegummi og er ramt af legesyge tømmermænder

rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni lace dungaree, gothic lace, munthe silkefrakke, Rockpaperfrida
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni lace dungaree, gothic lace, munthe silkefrakke, Rockpaperfrida Mit lille dame-inspirations-indlæg udkom ikke i fredags – der er altså noget galt med planlægnings-dimmeren på mit wordpress. Jeg har rykket for det. Men indlægget kommer – selv om 100-års-dagen så er overstået. PYT! Vi kan tale dygtige damer anytime of year. Der er så mange! Nu ville jeg bare lige prøve at dele et outfit med jer, som jeg stadig har på. Aktualitet, aktualitet, aktualitet! For mig skal det bare være blødt, hvis jeg har den mindste smule tømmermænd.

Det hele er om muligt blevet mere krøllet og nusset siden i eftermiddags, altså tøjet. Jeg har ligget på sofaen den sidste time, guffet tiramisu direkte af fadet. Drukket en mega god cortado – min kæreste laver en mean ass skum på toppen. Jeg har set valgdebat på DR1 – så I med? ÆV hvor jeg synes, det er grimt, at de afbryder hinanden så meget. Ingen af dem kom ud som vindere, hvis I spørger mig. Jeg kan næsten (kun næsten) miste lysten til at stemme. Men jeg anser det som min borgerlige, demokratiske pligt at traske ned til stemmeurnen. Så det gør jeg! Også selv om jeg godt gad at smide et “SÅ taler I ordentligt!” efter dem.

Alt sammen oven på en mega dejlig lørdag aften i går, hvor jeg havde samlet femten dejlige piger. To højgravide, én med baby på armen og resten af os andre. Vi endte med at rykke fra gården og kulden op i stuen, hvor vi sad i en stor bunke, på gulvet, stole, i sofaen, hulter til bulter, mens vi åd tiramisu og snakkede i øst og vest. Hold op, det var hyggeligt. Udgangspunktet i invitationen var egentlig at vi skulle i byen og danse. Men det er i virkeligheden slet ikke mig. Jeg er ikke glad for at gå i byen, tage til distortion – mange mennesker på lidt plads. Så at vi bare sad der og hyggede med god musik og alle snakkede – det kan næsten ikke lune mere om hjertet.

Jeg har været helt i hyggemode i dag, bare høj og glad på al det rare i går. Vandet lidt blomster, gødet dem lidt. Tømt opvaskemaskinen. Nydt at kigge på mine gaver. Spist pizza med min kæreste. Bare lige været uden de store præstationer i virkeligheden. Tænkt på så fine venner, jeg har.

Adlinks: Dungaree + shirt – Ganni // Knit – Acne (similar) // Coat – Munthe // Bag – H&M // Dog – Frida
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni lace dungaree, gothic lace, munthe silkefrakke, Rockpaperfrida
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni lace dungaree, gothic lace, munthe silkefrakke, Rockpaperfrida
rockpaperdresses, cathrine nissen, ganni lace dungaree, gothic lace, munthe silkefrakke, Rockpaperfrida

20 kommentarer

 1. Jeanette h siger:

  Ih det lyder som en fantatisk dejlig weekend! Jeg har selv brugt min sammen med familie, og arbejde i dag. OG så også valgdebat på DR1.
  Synes som dig også, at det er rigtig ærgerligt, at debatten ikke får lov til at tage form, men at de i stedet taler i munden på hinanden. De besvarede ikke hinandens spørgsmål, og tonen var lidt. Nedladende måske? Synes endog, at jeg spottede lidt personangreb i løbet af debatten. Ret ærgerligt, at det er blevet lidt mudderkastning partierne imellem, i stedet for at bruge krudt på at fremvise deres argumenter og belæg for, at man skal stemme på lige netop deres parti. Som jeg mener jeg dog også, at det er en demokratisk (og ret priviligeret) pligt at stemme, så stemmes skal der sgu!
  Rigtig god aften til dig 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg synes, det hele var meget nedladende. Især mimikken. Det er så tarveligt og viser også, at de mangler pli. Det er ikke i orden – de vinder ikke min gunst på den måde at køre kampagne på! KH

 2. Marianne siger:

  Hæhæ, er lidt vild med, at du har skrevet Frida på i forhold til dit outfit. Som, i øvrigt, er virkelig lækkert – du rocker de selebukser der yderst godt!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Haha – du ved, hvis nu man var usikker og manglede et affiliate link 😛 Og tak – jeg skulle lige vænne mig til bukserne, men jeg kunne ikke stå for dem, da jeg købte dem. De kan et eller andet 😀 KH

 3. Sara siger:

  Jeg er en af dem der er endt med at beslutte, at jeg ikke vil stemme.. Jeg synes at politikerne er så dumme at høre på – valgløfterne bliver altid brudt og der er ingen jeg har lyst til at stemme på. Ifølge de forskellige kandidattests er jeg enig til med kristendemokraterne, Socialdemokraterne, DF, SF og Socialdemokraterne. Så er det sgu også svært..
  Så ingen stemme fra mig i år – ikke før de lærer at tale ordentligt og holde de ting de lover. Det skulle ellers ha’ været mit første kryds nogensinde!
  Og hey! Dejligt at høre jeg ikke er den eneste der simpelthen ikke er til det der med at gå i byen, distortion osv.. Det er ikke altid nemt afværge 21 og ha’ det sådan – det forventes lidt at man elsker den slags.

  1. Anne siger:

   Jeg tror, du skal tage de der kandidat-tests skal tages med et gran salt 😉 De fokuserer jo kun på nogle få spørgsmål.
   Hvis jeg var dig, ville jeg bruge tiden indtil valget på at sætte mig rigtig godt ind i partiernes mærkesager og finde en sympatisk kandidat, som jeg kunne stå inde for. Husk på, at der er mange (MANGE) opstillede, som ikke får taletid i medierne. Tit har de etablerede politikere det med at vende tilbage til de sædvanlige argumenter og sågar gentage de samme sætninger igen og igen, og jeg er enig; det bliver hurtigt trættende og meget utroværdigt at høre på. Men husk, at der for det første foregår rigtig meget i politik, som man ikke ser (især ikke i en valgkamp, hvor der kun bliver fokuseret på uenigheder), og at der for det andet er mange kandidater, som er mindre “etablerede” og måske kunne være et frisk pust – også fra de store partier! Så måske skulle du overveje at stemme personligt og så stemme på én af dem, der ikke er mest fremtrædende i medierne? Det er også en måde at vise politikerne på, at du ikke er tilfreds med dem, der er i spil på nuværende tidspunkt!
   Hvis du primært er træt af debatskikken, har du så overvejet at tjekke Alternativet ud? Deres politik inddrager faktisk ting fra begge fløje, og så går de helt grundlæggende ind for at ændre den politiske debatkultur og have meget mere borgerkontakt og -inddragelse.
   Det er jo helt fair, hvis du når frem til samme konklusion d. 18., at der ikke er nogen, du har lyst til at stemme på, men man kan jo lige så godt bruge tiden indtil da på at give det et forsøg eller to 🙂

  2. Malene siger:

   Jeg er rimelig med Anne, og om ikke andet kan man jo altid stemme blankt! Det kan jo være med til at fortælle politikerne, at du går ind for demokratiet etc., men du synes simpelthen ikke, at nogle af mulighederne er særlig gode 🙂 Det skulle undre mig, hvis de ikke ville genoverveje måden, de fører politik på, hvis antallet af blanke stemmer er forholdsvis højt!

   1. Malene siger:

    Hov, der skulle stå “er enig med Anne” ikke “er rimelig med” 🙂

   2. Cathrine Nissen siger:

    Jeg er helt med dig Malene (som er med Anne) 😀 Jeg er med! Det giver mere “larm” at stemme blankt end ikke at stemme 🙂 KH

  3. Pernille siger:

   Stem blankt? 🙂
   Hvis du helt undlader at stemme sender det intet signal om at du har haft nogle former for overvejelser, men rettere at du er for doven til at bevæge dig derned. Hvis man derimod stemmer blankt så har du i det mindste gjort en indsats for at lade dit synspunkt blive hørt.

   1. Cathrine Nissen siger:

    Det har du faktisk helt ret i Pernille – i så fald giver det et større signal til omverdenen om at stå af det hele, hvis man stemmer blankt 🙂 KH

 4. Malene siger:

  Hvor blev jeg helt glad, da jeg læste den sidste sætning; “Tænkt på så fine venner, jeg har.”. Jeg tror, at dét er noget, man tænker over for lidt! For selvom man bliver glad af at være sammen med dem, så er visheden om, at de er der, jo mindst lige så hjertevarmende og rar! Tak for at du lige fik mig til at dvæle lidt i taknemmeligheden over fine veninder på sådan en stille lille mandag her!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åh hvor dejligt Malene. Det er så dejligt nogen gange at kunne stoppe op og se de små ting, som man glemmer i hverdagen. Bare det, at du hænger dig i de ord, gør at jeg fokuserer endnu mere på dem. Så tak! KH

   1. Mathilde H siger:

    Lige dét tænker man ekstra meget over, når man som jeg flytter fra den ene ende af landet til den anden. Man bliver virkelig opmærksom på, at man skal værdsætte de dejlige mennesker omkring sig. Vi burde sætte større pris på og huske hinanden bedre i hverdagen 🙂

    1. Cathrine Nissen siger:

     DU har så ret Mathilde. Virkelig! Sejt at du har flyttet. Det må jeg sige! KH

 5. Anna siger:

  Er du ved at lade dit smukke pandehår gro ud?
  – Anna

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ikke helt ud – bare til sådan et 70’er blødt pandehår 🙂 Det er lidt mere praktisk og mere vedligeholdelsesfrit! KH

 6. Hvordan kan man være så pæn med tømmermænd? Det må jeg prøve 😉
  Det lyder som en helt fabelagtig fødselsdag du havde, og jeg forstår udmærket, at du er glad for at have gode veninder.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Haha du er sgu kær – make up, make up, make up! Det er nøglen 😀 KH

Send en besked