Top

OOTD: Colorblocking // Pink + orange

11.03.2016
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, cathrine nissen, Kokoon
rockpaperdresses, cathrine nissen, Kokoon

 

ENDELIG FREDAG!

Goddamn tiden går hurtigt – allerede i mandags sagde jeg til min kæreste, at det føltes som fredag. Jeg synes virkelig, at tiden går sindssygt hurtigt. Den er også fyldt op med gode ting. Som veninder, løb og yoga og kærestetid. Og familie. Alle i vores familie har fødselsdag koncentreret i marts, april og maj. Det er sådan noget med tre fødselsdage i rap 4.-6. marts, og så min far den 17. maj, mig den 22. og min niece den 27. Så vi har også lidt en underforstået aftale om, at nye børn, der måtte tilkomme familien, helst skal times uden om de der hektiske fødselsdagsmåneder, hvis ellers man kan det. It’s too much! Der er (næsten) en grænse for, hvor meget boller og lagkage man kan holde til. Næsten.

Sidste weekend havde fødselsdage og denne weekend går så fri. Så den skal bruges på veninder i aften – Vinklubben aka. mine studieveninder, de kommer til BYOPO – Bring Your Own Pølse + Ost, et genialt koncept vi dyrker nærmest hver gang vi ses. Og så skal jeg jo i morgen agere guldsmed. Det er jeg liiidt spændt på. Igen, jeg forstår jo egentlig ikke helt, hvordan man får den rund. Sådan en ring. Men det er der vel redskaber til. Og så er der jo Sparta-løb søndag. OG SÅ er den weekend gået. Har I gode planer? Nogen forslag til lørdagsaftens dates? Der skal helt uden tvivl også køres noget House of Cards ned. Vi er godt halvvejs i den nye sæson, og jeg er lidt på et stadie, hvor jeg er træt af Frank. Han har hele tiden ligget i sådan en antihelt-rolle, man stadig følte for. Men jeg synes, han er blevet for gennemond til, at jeg nærmest orker ham. Så har jeg heppet lidt på Claire, men hun er fanme også en sær snegl. Jeg ved ikke lige. Ser I med?

Et lille outfit fra forleden til min mors fødselsdag, med min nye dametaskeveninde på armen. Jeg solgte jo min pink Mulberry sidste år og har egentlig bare gemt pengene, så de kunne genbruges i en ny dametaske. Men der har ikke været nogen, der råbte mit navn. Lige indtil jeg så Dionysus -modellen med blomster på – hold kæft, hvor er den fin. Og hvis ens kæreste ikke er kvik nok til at købe blomster til en, så må man jo selv gøre det 😛

Må I få en vidunderlig weekend <3

Blazer + pants – Kokoon // Top – H&M (old) // Coat – COS (old) // Bag – Gucci (dette er et reklamelink = affiliatelink)

rockpaperdresses, cathrine nissen, Kokoon

rockpaperdresses, cathrine nissen, Kokoon
rockpaperdresses, cathrine nissen, Kokoon

10 kommentarer

 1. Mette siger:

  Nøøj et fint outfit- sikke du stråler!
  Enig ift. House of cards. Havde glædet mig helt vildt til den nye sæson. Sidder mest af alt tilbage lidt skuffet. Dont know why?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg har det også selv sådan. Jeg er faktisk lidt træt af den. Men uden at sætte fingeren på det. Men jeg er totalt klar på at se den til ende og se, hvad der sker 🙂 KH

 2. Mette siger:

  Du kan bære meget og se skidegodt ud, men et orange suit dur i mine øjne ikke på nogen. Det er for meget “Orange is the new Black” 😉 Jeg kan dog egentlig godt lide colour block kombinationen.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er altså sjovt, du siger det, for det så jeg godt lidt, da jeg fik det på. Men jeg bliver bare så glad af stærke farver, så det kom på. Og så synes jeg, det fungerede godt med den pink bluse og at begge farver var i tasken. Det er i hvert fald et well thought through fængselsoutfit 😀 KH

 3. Sikke et fint sæt du har på!
  Jeg mangler et afsnit af House of Cards’ nye sæson, og jeg er også temmelig træt af Frank. På den ene side hepper man sgu stadig på ham, selvom han er et forfærdeligt menneske. Men ja, Clair er virkelig også sær. Kan faktisk ikke lide dem, og så alligevel. Det er lidt ubeskriveligt :b

 4. Pernille Birch siger:

  Fedt med orange. 😉
  Jeg havde tabt meget for House of Cards i sæson 3. Det var for underligt. Men det er egentlig blevet godt igen nu. Slutningen er for vild!

 5. Nathalie siger:

  Hej! Kan du tänka dig att sälja din Ganni kimono? Betalar gott:) mvh nathalie

  1. Cathrine Nissen siger:

   Den er desværre solgt for længst Nathalie. KH

 6. Line siger:

  Nøj hvor er den fin din dametaskeveninde!! Har selv haft kig på dionysus længe!
  Hvordan er den lille i rummelighed? Og (hvis man må spørge om så noget) hvad måtte du slippe for den?;)

  1. Cathrine Nissen siger:

   Der kan fint være min pung, mobil, nøgler og læbepomade 🙂 Jeg gav ca. 10K for den, men du kan se prisen for den via linket. Det er en ret genial taskestørrelse, hvis du spørger mig 🙂 kH

Send en besked