Top

OOTD: Crispy air calls for knits of mohair

03.09.2017
Skabt af Cathrine — Annonce

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Granola, Selected
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Granola, Selected

fotos af Julie Bjarnhoff

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Granola, Selected

annonce for Selected Femme

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Granola, Selected
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Granola, Selected
Har I en rar søndag? Med bagerguf og lun kaffe? Eller tømmerhans og chips?
Jeg er lidt mat pt. hvorfor min tur til Berlin med Selected fredag-lørdag blev aflyst. Jeg havde det decideret skidt torsdag aften/fredag morgen og på nuværende tidspunkt er jeg stadig træt. Er det den der tidlige efterårssnue jeg boksede med for nogle uger siden, der ikke helt har sluppet? Eller er det måske al den excitement og hårde arbejde de sidste par uger? Og når så det hele er sluppet løs og overstået, i hvert fald bloggens relancering, så bliver man småskidt? Alt det build up af nerver og spænding og glæde. Det er en klassiker. Jeg påtænker mig en lur igen om lidt, og så gad jeg godt rode lidt i haven. Fjerne lidt ukrudt og den slags. Min form for terapi.
Og så er jeg begyndt at køre overgang til efteråret. Måske også for at komme den snue til livs – jeg kan godt mærke sprødheden i luften. Nederdele. Bare ben med strik til. Måske min yndlingskombination? Især når det er blød tylnederdel med de fineste striber og plisseringer på og en mohairstrik.
Mine yndlingsstrikke er dem af mohair, for jeg synes, de holder sig pænest. De bliver ikke nulrede på samme måde som andre uldtyper. Jeg bestilte den grå i størrelse L for at få et mere oversize, putte-agtigt look. Jeg kan meget godt lide, at en strik poser. Jeg føler mig lille og feminin, som at låne Adams skjorte en morgenstund. Bare uden at slås med ham for den, haha!
Det tip er givet videre – køb dit eget tøj, bare en størrelse eller to større. Du behøver hverken at have en kæreste eller slås med din kæreste, for at gå for “boyfriend”-looket. Køb dit eget, bare et par numre større end normalt. And there you have it. Og i den der strik kan det tilmed give et lille kig til skulderen.
Nu vil jeg fange min solstol i kælderen og smide mig på den for en lur. Søndagsslabberas.

sneakers GANNI // skirt + knit SELECTED FEMME // sunglasses ACE & TATE // bag LEOWULFF

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Granola, Selected
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Granola, Selected
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Granola, Selected
I can really feel the autumn crispness in the air. Though the sun is out, and from my kitchen window it looks like another summer day – don’t be fooled. This is exactly the time of year to get a cold. And it’s one of those I’ve been battling for a few weeks.
I finally though I got rid of it, that I somehow ended up outrunning it. But the past week’s excitement, level of nerves, all the build up to this week’s relaunch it got me all tired up again and napping seems to be my new afternoon delight.
But this time of year it’s also time for my favourite combination. Those fussy, warm knits, midi skirts and maxi dresses. It’s my all time favorite, especially when the knit is made of mohair and the skirt of tulle (do I ever tire?). And if you order your knit one or two sizes up you get that snug-as-a-bug or boyfriend feel to it, that makes you feel all petite and cozied up.
You don’t need a boyfriend or to fight the one you’ve got to do that ever so fashionable boyfriend look. You can buy your own and size up.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Granola, Selected

3 kommentarer

 1. Den er virkelig også smadder lækker, den der strik! Det er helt klart også noget, som jeg skal ud at investere i dette efterår. Strik er det bedste når vejret ikke længere luner.

 2. Ditte siger:

  Smuk nederdel!
  Men hvorfor ser inderstoffet så langt ud på dig ifht på hjemmesiden? 😬

  1. Cathrine siger:

   Hm… det kan jeg ikke lige svare dig på 😅

Send en besked