Top

OOTD: Elle Style Awards 2018

07.05.2018
Skabt af Cathrine

Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, pailletsæt Stine Goya, Stine Goya SS18, Fotograf Julie Bjarnhoff, Elle Style Awards 2018

translations by Camilla

Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, pailletsæt Stine Goya, Stine Goya SS18, Fotograf Julie Bjarnhoff, Elle Style Awards 2018
Det er sjældent som voksen man får lov at skeje ud på tøjfronten. I gymnasiet var der gallafesten hvert forår. Alle med opsat hår, smarte kjoler og flotte kavalerer og køretøjer (er det nu, jeg afslører, at jeg er så meget fra provinsen, at vi havde lejet en Hummer-limo (altså mærket Hummer) til at køre os til gallafest i 3. g? Haha! Det før de store tanker om miljøpåvirkning, haha!). Så bliver man voksen, og måske får man lov at komme til bryllup. Eller også tager man en bunke af dem på en gang. Som jeg har gjort – det har dog stilnet helt af med kun et enkelt i år.
Vi burde arrangere fine fester, synes jeg. Ligesom man i gamle dage inviterede selskaber og herrerne havde både deres rygerjakke (smokingen, som de tog på, når de skulle ind på herreværelset og ryge cigar, deraf navnet) og deres blazer eller kjole og hvidt. I dag inviterer vi på kolde bajere og fodbold eller pigerne til brunch. Men okay, det virker også ganske uoverskueligt det andet. Mange mennesker, bespisning, for ikke at tale om at skulle bygge et rygerværelse, så man kan have smokingen på (hvem ryger i grunden stadig? Det er da ikke mange!).

photos JULIE BJARNHOFF

 
Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, pailletsæt Stine Goya, Stine Goya SS18, Fotograf Julie Bjarnhoff, Elle Style Awards 2018
Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, pailletsæt Stine Goya, Stine Goya SS18, Fotograf Julie Bjarnhoff, Elle Style Awards 2018
Men der er nogen, der gider. År efter år, og når jeg selv er magelig, så ser jeg ingen problemer i at trække på dem, og jeg er ikke to sekunder om at takke JA tak til Elle Style Awards, når invitationen ligger i postkassen. At se modebranchens ypperste i deres fineste klæder og selv gøre sig umage – det er et cirkus, et show og helt fabelagtigt. Og for de der skulle have misset den på insta – jeg kom som en levende diskokugle. Det har jeg altid drømt om, når jeg en dag forhåbentligt blev gravid. At iklæde bulen pailletter, og nu bød sig chancen.
Jeg havde lånt det mest fantastiske sæt, et show piece, fra Stine Goya. Der findes kun det ene sæt og det er en str. 34. I kan godt forestille jer min bekymring for livvidden, ikke? Jeg har været forbi deres showroom en lille håndfuld gange de seneste måneder for at se, hvordan det hele udviklede sig. Og det endte med at gå så fint. Jeg skulle da bare undlade at lyne de sidste fire centimeter af den buks, haha!
Jeg følte mig smart og godt tilpas. Jeg er blevet pjattet selvbevidst om mine efterhånden store kasser og lidt bløde arme. Det skal jeg stoppe med, men imens det står på, så må jeg iklæde mig, så jeg ikke generes.
Hårspændet havde jeg købt og fået lavet hos Poppykalas, og skoene var gamle – en julegave fra min mor, tasken min brudetasken, som jeg fik delvist af min far. Håret? Det var sgu creppet. Jeg tror, jeg var den eneste med crepe, men det kommer tilbage! Det tror jeg på.
Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, pailletsæt Stine Goya, Stine Goya SS18, Fotograf Julie Bjarnhoff, Elle Style Awards 2018
Det var godt at være ude, dulle mig op og føle mig som en helt – men jeg var også helt færdig, da jeg styrtede ud af døren i Koncerthuset, ud til min karet, aka Up’en med chauffør på, aka. Adam.
Jeg føler mig meget heldig. Både at få lov at låne så smart tøj. Men også heldig fordi jeg bliver inviteret til så fin en fest. Heldig fordi jeg tog mod til mig og spurgte Josefin om det her billede. Men mest af alt meget heldig fordi jeg har det godt og ikke er generet af gradividiteten (selv hovedet begynder i det små at følge med). Flere fine fester fremover – det ønsker jeg mig.
Go’ glimmer mandag!
Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, pailletsæt Stine Goya, Stine Goya SS18, Fotograf Julie Bjarnhoff, Elle Style Awards 2018
As an adult, you rarely get to go crazy when it comes to clothes. In high school, we had the spring galas. Elaborate hairstyling, fancy dresses and handsome dates and rides (is now the time to reveal that my hometown is so provincial that we rented a Hummer-limo (the brand, Hummer) to take us to our senior prom? Haha! That was before the grand thoughts about environmental effects, haha!). Then you grow up, and perhaps you’ll get the opportunity to attend a wedding – or a bunch of weddings. As I’ve done – this year, there’s just one of them, though. 
We really ought to throw more of the fancy parties, I think. Like back in the day when folks would host parties and gentlemen would wear their smokings when retiring to the cigar room for a smoke, hence the name, and their blazer or black tie. Today, we ask the boys over for cold beers and football or the girls around for brunch. But, okay, the former seems a bit too elaborate. Lots of people, food, not to speak of having to build a cigar room so the men can wear their smokings (does anyone still smoke, actually? Hardly!).

photos JULIE BJARNHOFF

But some folks make the effort. Year after year, and when I’m too lazy I see no problem in drawing on them, and I’ll say YES to Elle Style Awards seconds after receiving the invite. To see the top of the fashion industry in their finest garments and to make an effort yourself – it’s a circus, a show, and utterly fabulous. And for those who might have missed it on insta – I came as a flesh and blood disco ball. I used to dream of doing that in case I’d ever be as lucky as to get pregnant. Deck out the bump in sequins, and now the chance was there.
I’d borrowed the fantastic outfit, a show piece, from Stine Goya. It’s one of a kind, in a size 34. You can imagine my concern about the waist measurements, right? I’ve been around to their showroom a handful of times over the past few months to see how it all developed. And it ended up going so well. I just had to avoid zipping up the last four centimetres of the trouser part, haha!
I felt glamorous and comfortable. I’ve become ridiculously aware of my, by now, big boobs and slightly soft arms. I need to stop that, but while it’s happening I need to dress in a way that allows me to not be bothered by it. 
The hair ornament was purchased and made at Poppykalas, and the shoes were old – a Christmas present from my mum, the bag my wedding bag, partly gifted by my dad. My hair? Crimped. I think I was the only one with crimped hair, but it will make a comeback. So I believe.
It was nice being out, dolling up and feeling like a heroine – but I was also totally done when I rushed out the door after the show at Koncerthuset (Copenhagen Concert Hall), over to my carriage, aka the Up with a driver, aka Adam.
I feel very fortunate. To be able to borrow fancy clothes like that. But also lucky because I was invited to such a fancy party. Lucky because I summoned the courage to ask Josefin about this photograph. But most of all very lucky because I’m feeling well and not bothered by the pregnancy (even my mind is slowly starting to play along). More fancy parties going forward – that’s what I want.
Have a nice glittery Monday!
Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, pailletsæt Stine Goya, Stine Goya SS18, Fotograf Julie Bjarnhoff, Elle Style Awards 2018
Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, pailletsæt Stine Goya, Stine Goya SS18, Fotograf Julie Bjarnhoff, Elle Style Awards 2018
Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, pailletsæt Stine Goya, Stine Goya SS18, Fotograf Julie Bjarnhoff, Elle Style Awards 2018
Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, pailletsæt Stine Goya, Stine Goya SS18, Fotograf Julie Bjarnhoff, Elle Style Awards 2018
Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, pailletsæt Stine Goya, Stine Goya SS18, Fotograf Julie Bjarnhoff, Elle Style Awards 2018
Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, pailletsæt Stine Goya, Stine Goya SS18, Fotograf Julie Bjarnhoff, Elle Style Awards 2018

15 kommentarer

 1. Amy Dyrholm siger:

  Du er så smuk – fineste mave! Alt i det outfit er lige dig <3

  1. Cathrine siger:

   Taaak Amy, jeg følte mig også ganske godt tilpas, må jeg sige! KH

 2. Kathrine siger:

  Du er simplethen så dejlig ud i det sæt – og bulen gør outfittet endnu smukkere! 🙌🏻💯😍

 3. Helene siger:

  Den der MOM-ring er da helt fantastisk!! Hvor kan man få fat i sådan en? Er det din mand der har foræret dig den? Synes den er så fin fordi den både er lidt rå i udtrykket og samtidig yndig pga ordet MOR😍 Sådan en ønsker jeg mig også!😀🙈

  1. Mathilde H siger:

   Det ligner én, som Maria Black har lavet 🙂
   https://www.maria-black.com/da/mom-ring-high-polished-gold
   Hvis det er til hjælp… God mandag til både dig og Cathrine. Fint glimmersæt!
   KH

  2. Cathrine siger:

   Den har jeg sgu da selv købt 😜 Efter en vellykket nakkefold, så bestilte jeg den. Har købt den på Maria Blacks webshops, som Mathilde skriver <3 KH

  3. Camilla siger:

   Ej, jeg så det som “WOW”, men den kan vel sagtens bære begge betydninger <3

   1. Cathrine siger:

    Det er præcis det det kan – derfor føltes det også helt ufarligt at købe den either way 😉 KH

 4. Anita siger:

  Så dejligt at du ikke har gener af graviditeten! En bekendt har ligget vandret de første 3-4 måneder af hendes graviditet og haft det noget så skidt – så meget at hun flere gange måtte på hospitalet og få drop. Åh, når man hører det.. så frygteligt. Det er fantastisk, at du får alle de oplevelser mens du er gravid 😀

  1. Cathrine siger:

   Jeg kender desværre også en enkelt, der har været virkelig syg de første tre måneder. Det er altså sejt. På den måde kan det ærligt talt godt være lidt en sygdom at være gravid. Jeg er taknemmelig over at det går så relativt let, oven på sådan en sej vej hertil KH

 5. Louise siger:

  Så er det jo perfekt, at du snart har fødselsdag og kan invitere til bal. Al forandring starter som bekendt med en selv 😉

  1. Cathrine siger:

   Haha, det er energiniveauet sgu ikke til i år, det må jeg bare sige 😂

 6. Caroline siger:

  Wauw, for et drømmeoutfit. Du ser fantastisk ud. Er helt forelsket i håret og blomsterdekorationen. Og apropos store kasser – det er jo helt vildt, som de vokser under en graviditet, også på mig, der også er gravid 😉 Inden du havde fortalt, at du var blevet gravid, havde jeg faktisk i mit stille sind tænkt, at dine bryster så noget større ud, end de plejer, og om det mon var “gravid-bryster” (håber ikke det her lyder meget forkert, ha ha!). Jeg har altid selv haft små bryster og brugt 70A eller 70B, og forleden var jeg ude at købe fire nye BH’er i – hold nu fast – 80D! What! Det føles lidt mærkeligt, men også sjovt nok at prøve, hvordan det er med sådan nogle kasser 😉 Og det var såå rart at få købt nogle BH’er, jeg faktisk kan passe.
  Knus til dig.

  1. Cathrine siger:

   Det er så vildt, haha! Jeg er gået op i både omkreds og størrelse, og for første gang rører de ligesom huden under sig. Heavy load, haha! Sådan er det! Det er til gengæld sååå rart at få nogle gode bh på. KH

 7. Du ser simpelthen intet mindre end laber ud! Jeg er SÅ nede med dit creppede hår og dertil fine dekoration. Desuden er du da typen der bestemt kan bære diskooutfittet til perfektion, selv med de åndssvagt vidde ben 😉 Med en lille babybule bliver outfittet kun dét finere. Og hvor har Julie fanget dig godt. Roser af sted til hende også 🙂

Send en besked