Top

OOTD: Fra gaderne i "Lille Paris"

14.03.2016
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, cathrine nissen, Custommade bonna kimono jakke, custommade ama pants, Frederiksberg Alle, Frida, Rockpaperfrida
rockpaperdresses, cathrine nissen, Custommade bonna kimono jakke, custommade ama pants, Frederiksberg Alle, Frida, Rockpaperfrida
rockpaperdresses, cathrine nissen, Custommade bonna kimono jakke, custommade ama pants, Frederiksberg Alle, Frida, Rockpaperfrida
Det kunne godt anses for kriminelt at lægge så mange billeder op af sig selv – i ét indlæg vel at mærke (ellers var der jo ikke meget blogger over det). Men Adam fangede simpelthen det mest vidunderlige lys på Frederiksberg Allé forleden. Ethundredeogenogtres billeder blev det til! Så dem skulle jeg lige koge ned til sædvanlige fire-fem stykker, og det kunne jeg ikke. Fordi de billeder emmer så meget af forår og Paris. Måske også fordi jeg havde et gammelt pariser-køb på – frakken, men også bare alléen, farverne, lyset. De kalder ikke Værnedamsvej (som ligger om hjørnet derfra) for “Lille Paris” for ingenting. Jeg har været Paris-hungrende nærmest på slaget i forhold til sidste års tur. Jeg har besøgt byen et par gange de sidste par år, og det kriller helt i fingrene for at trykke “køb” på Momondo. Men altså. Big (and expensive) things are coming, så deeeeet venter vi altså lige med. Næste forår! Indtil da må jeg nøjes med at drikke en Café au lait på kaffebaren Rist på Værneren.

Jeg har nået så sindssygt meget i denne weekend. Jeg har lavet den vielsesring, og den er blevet så fin. Adam har prøvet den, den passer og det var simpelthen så sjovt at lave. Det laver jeg et helt indlæg om, når mine to vabler på fingrene er væk igen, haha! Guldsmedefaget er altså tough. Vi nåede også ud til en morgenmadsdate i går – på Restaurant Otto, og det kan anbefales! En tur i IKEA, på familiebesøg – vi har desværre alvorlig sygdom i meget nær familie, så det er bare om at bruge tiden sammen, mens den er der. Det er lidt hårdt oven i alt det her bryllupshalløj, at vi har nær familie, der ikke kommer til at være der på dagen. Men sådan er livet lidt uretfærdigt ind imellem.

… Og så satte min kæreste mig af på Strandvejen et sted; “Værsgo’ at løbe hjem, kammerat”. Og det gjorde jeg! Som solen gik ned over Dyrehaven. Det var virkelig fint. Atten kilometer hjem, og så var jeg relativt smadret. Motivationen for det maraton ligger på et lille sted pt. Det er så tidskrævende, og der er altså rigeligt at bruge tid på. Men nu har jeg meldt mig til, og jo mere jeg træner, jo bedre en oplevelse bliver det.

GOD mandag til jer <3

Sneakers – Nike (reklamelink) // Trousers + Jacket – Custommade // Coat – Petit Bateau (old) // Shirt – Zara // Bracelet – Aurelie Bidermann // Lips – Too Faced “Melted Candy”
rockpaperdresses, cathrine nissen, Custommade bonna kimono jakke, custommade ama pants, Frederiksberg Alle, Frida, Rockpaperfrida
rockpaperdresses, cathrine nissen, Custommade bonna kimono jakke, custommade ama pants, Frederiksberg Alle, Frida, Rockpaperfrida
rockpaperdresses, cathrine nissen, Custommade bonna kimono jakke, custommade ama pants, Frederiksberg Alle, Frida, Rockpaperfrida
rockpaperdresses, cathrine nissen, Custommade bonna kimono jakke, custommade ama pants, Frederiksberg Alle, Frida, Rockpaperfrida
rockpaperdresses, cathrine nissen, Custommade bonna kimono jakke, custommade ama pants, Frederiksberg Alle, Frida, Rockpaperfrida

8 kommentarer

 1. Lisbeth siger:

  Solen gør bare noget magisk! Tror den var fremme i halvanden time i går, og på den tid nåede cirka halvdelen af Odense at sætte sig udenfor, haha. Men med sådan et farvestrålende og sommerligt fint sæt, så burde foråret da forstå hentydningen; nu skal det være! 😉
  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. J. siger:

  Min mor satte også min kæreste og jeg af i går på strandvejen i klampenborg, der hvor man kan se Erimitageslottet. Det var lige ved 17-17.30 tiden, så lyset var sindssygt flot. Og så var det ellers også bare at løbe hjem op gennem Dyrehaven. Vi havde heldigvis kun 8 km 🙂

 3. Hvor ser du fin ud! Rigtig påskefarve 🙂
  Hvor er det trist med sygdom i familien, det er aldrig sjovt at skulle miste nogen.

 4. Signe Caroline siger:

  Der er rigtig gang i bloggen i de her dage. Jeg er nyder det, intet er bedre i eksamensperioden 🙂

 5. Frederikke Buch siger:

  Hey! Jeg er i en desperat søgen efter Stine Goyas etophia dress, så jeg vil høre om du sælger din, eller kender en der sælger den? Ja eller ved hvor man kan købe den 🙂 dejlige indlæg du laver!

  1. Frederikke Buch siger:

   Ethiopia*

  2. Cathrine Nissen siger:

   Hej Frederikke, jeg sælger desværre ikke, så mit bedste bud må være at kigge via trendsales fx 🙂 KH

 6. Laura siger:

  Åh altså! Du er og bliver min allerstørste inspiration, og jeg føler jeg kan nikke genkendende til så meget du skriver. Det med at sætte helt vildt pris på lyset, åh! Eller at iklæde sig et festligt sæt tøj til hverdag, eh, yes please. Men også det modsatte, selvfølgelig..
  Men i hvert fald, du er en kæmpe inspiration, SÅ skøn at kigge med hos. Man bliver kun glad.
  Og nu har du, helt uden at vide det, lige fået mig overtalt til at gå ned i den lokale brugs, for at hente en pakke, jeg allerede har været nede med 2 gange for at sende retur. Men nu beholder jeg pakken. Og indholdet. For vi lever jo kun en gang, ikke? Og nu jeg ikke kan stoppe med at tænke på den?? Jeg tænker det må være fair.. Det var en stor sidebemærkning, egentlig!

Send en besked