Top

OOTD: Frostkolde kinder og lag på lag

06.02.2019
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe, Eytys boots
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe, Eytys boots
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe, Eytys boots
Det var da næsten ved at være længe siden med outfit-billeder, var det ikke? I hvert fald et par uger, hah! Og skudt med Alona? Ja, det er nærmest et år siden, da vi skød H&M Conscious Exclusive. Og nårh ja, fødselsbilleder. For pokker! All time yndlingsbilleder.
Apropos vaklende selvtillid så har jeg ikke lige følt mig i stødet til det. Altså outfitbilleder. Hvorfor det egentlig på alle måder også var okay ikke at tage del i modeugen – skulle man vakle en smule, kan man da hurtigt vælte, når kvinder på stribe ser så bragende godt og stylede ud. Men i forsøget på at komme tilbage til mig, så er det også bare op på hesten og fortsætte med de billeder. Jeg havde gjort lidt ekstra ud af mig selv – følte mig tilmed smart i det lidt oversize tøj og store sko – helt som alle de smarte piger (hvornår bliver det egentlig kikset at omtale sig selv som ‘pige’? Kvinde i stedet?)
Så nu mødtes vi forleden, Alona og jeg, på en overskyet, smuk dag i bidende kulde. Det føltes godt. Som fod i handske, sådan at lege sammen igen. Og man kan næsten ikke se, at både min næse løb og øjnene var våde, vel?

reklamlinks: jacket & OTHER STORIES jeans GINA TRICOT (old, very similar) dress GANNI bag MARNI (similarboots EYTYS (old)

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe, Eytys boots
Jeg plejer at synes, det er så svært med kjoler og vinter. Men hej jeans jeg passer igen! Jeg har savnet jer – I er jo helt perfekte under. Det må man gerne, ikke? Bukser under kjoler, som vi gjorde det i slutningen af 90’erne/starten af 00’erne. Dog ikke længere med satin-stropkjoler og trompetbukser – jo det er jo egentlig også “tilladt”. Alt er tilladt i dag, er det ikke? Det, synes jeg, præger billedet helt enormt. Tusinde forskellige retninger, alle muligheder står åbne. Klæd dig som du vil – jo mere anderledes, jo sejere. Det er så sindssygt inspirerende og FEDT at vi er et sted i modebilledet og -tiden, at der er plads til alle.
Men det kan næsten også være svært at finde ud af, hvordan man selv er. Hvad er mig? Kan jeg også bære crocs og gøre det cool? Hele normcorebølgen; fars gamle garderobe. Kan det du på min krop? Vil jeg føle mig godt tilpas?
Når alt er muligt og meget er smart, så kan man godt famle sig lidt frem, prøve ting af og så fortryde. Fejlkøbene står lige om hjørnet – sådan var det i hvert fald, da jeg var yngre, lidt mindre bevidst om, hvad der sådan ægte er mig. Apropos al den grønne snak på min insta og bloggen de seneste dage – ikke særligt bæredygtigt. Det var en klassiker, at skulle jeg ud og til fest, så skulle der en ny kjole til. Men det samme behov har jeg ikke længere. Nu synes jeg faktisk efterhånden, jeg har skabet fuld af gode klassikere – for mig klassikere, i hvert fald. Jeg er godt med på at en lang lyserød flagre-kjole ikke lige er en klassiker for alle. Min garderobe er helt sikkert også blevet større – der er mere at vælge imellem, slet og ret. Men det der er – det er godt. Det er altså  noget af det fede ved at blive ældre – jeg ved, hvad der gør sig godt på mig, hvad jeg føler mig smart i.
Og alle dem der sagde, jeg slet ikke ville orke det tøj, jeg gik i under graviditeten – sådan har jeg faktisk ikke haft det. Måske også fordi jeg mest af alt havde tøj på, som var “almindeligt”. Altså ikke decideret ventetøj, men smukke kjoler jeg da nødigt vil af med, selv om maven er væk. Til gengæld har jeg her på den anden side haft lyst til at købe lidt nyt – sådan en stor mave gør jo en del tøj umuligt, så tøj i ikke-elastiske materialer – det har jeg haft lyst til, haha! Og så står jeg her i et oversized look. Well, well.
Jeg skylder vist stadig et indlæg med de “ventetøjskøb”, jeg var glad for. Måske jeg skulle opprioritere det?
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe, Eytys boots
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe, Eytys boots
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe, Eytys boots
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe, Eytys boots
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Alona Vibe, Eytys boots

12 kommentarer

 1. Julie siger:

  KÆMPE ja tak til indlæg om ventetøjskøb! <3
  KH en desperat gravid

  1. Louise siger:

   Helt enig. Meget gerne indlæg om godt ventetøj 😊

   1. Cathrine siger:

    Fedt <3 KH

 2. Mette siger:

  Ja mega tak til ventetøj!! Vil så gerne høre tips, også udover “køb en størrelse større”, som indimellem vist er et tip mest for de der normalt er 34-36.

  1. Cathrine siger:

   Lige på det punkt er jeg jo nok lidt irriterende – for det var primært det jeg gjorde, men jeg skal nok tænke i lidt andre baner også! KH

   1. Mette siger:

    Haha, okay det lød måske lidt spidst og som om jeg er 8XL.. 😉 det er tit en udfordring på længden af tøjet, synes jeg, og tror vi rammer ca. samme, så vil glæde mig til inspiration! God dag 🙂

 3. Karina siger:

  Jaaaa tak til ventetøjsindlæg 😁👏🏻

  1. Cathrine siger:

   GODT, jeg får det strikket sammen – jeg har for længe siden sat et op jeg så bare aldrig fik postet. Nu er det meste tøj med garanti udsolgt 😅 Jeg sætter det op igen! KH

 4. M siger:

  Jeg synes, du ser super smart ud! I mine øjne matcher du modebilledet til perfektion.
  Men faktisk synes jeg du er endnu smukkere, når du er naturlig. Håber inderligt ikke at du tager dette som kritk/endnu et krav til kvinden/bål på usikkerhedens bål. Jeg synes bare du har SÅ smukke øjenbryn, at det ikke er nødvendigt at tegne dem op. Og din hud! Jeg ville give en arm for den hud! Vil vel egentlig bare sige, at du ikke behøver matche modebilledet for at være smart og smuk. Det er du i min optik allersmukkest, når du er helt ‘almindelig’ 🙂

 5. Laura C. siger:

  Hvor er din hud altså bare helt vidunderlig porcelænssmuk på de her billeder! Smukt eksempel på, at bleg vinterhud altså også er megapænt 😍 selvom man godt kan savne sin tan i denne tid.

 6. Ditte siger:

  Nu er jeg selv færdig med at “vente”, men ammer til gengæld en hel del. Har du allerede skrevet noget om ammevenligt tøj, som jeg har overset? Eller kunne det komme med på ønskelisten, evt. som en del af ventetøjsindlægget, hvis der ellers bliver for meget mommy. Jeg trænger til lidt inspiration.

 7. Lisbeth siger:

  Haha, jeg var sååååå tæt på at købe et par trompetbukser fra genbrugsbiksen den anden dag, men kunne ikke helt arbejde med, hvor lavtaljede de var – den del af 90’erne/00’erne savner jeg ikke! Så i stedet købte jeg den mest fantastiske, storslåede lyserøde tylnederdel, som fuldstændig væltede min Instagram, hah! Bæredygtighed bliver aldrig ensbetydende med en minimalistisk garderobe i min verden 😀
  I øvrigt, så skiller jeg selv ret hardcore mellem pige og kvinde omkring ved 18/20-års alderen og det samme med drenge/mænd. Man kan altid tilføje et lille “unge kvinder/mænd”, hvis det bliver for meget af det gode 😉
  Knus

Send en besked