Top

OOTD: Fruity suit

27.07.2015
Skabt af Cathrine

stine goya, pica top, pica trousers, rockpaperdresses, cathrine nissen, bernstorff slot
stine goya, pica top, pica trousers, rockpaperdresses, cathrine nissen, bernstorff slot
stine goya, pica top, pica trousers, rockpaperdresses, cathrine nissen, bernstorff slot

Ahhhh!

Jeg har haft den aller rareste start på dagen. Jeg stod op, fik et æg og hytteost og en kaffe. Så løb jeg en lille tur. Tog til hot yoga – det er altså virkelig herligt at blive strukket helt igennem. Jeg kan kun anbefale det (har selv købt et sommertilbud med ti klip her hos Senses)! Så cyklede jeg hjem og gik tur med Frida. Tog et langt og dejligt bad, den slags hvor der er tid til både hårkur, skrubbe benene godt igennem (jeg prøver at blive bedre). Der var god tid til at tørre hår, og så i rent og lækkert undertøj. Tog en blød striktrøje på, min yndlingsstrik købt på udsalg. Og nu sidder jeg her – har kørt en tunmad ned med en masse ærter og drukket et stort koldt glas minimælk. Jeg må gentage mig selv, ahhh! Endnu en herlig lørdag på en mandag, altså.

Weekenden har været lang og lidt hård men god.

Fredag nussede vi i gården og var på planteskole efter arbejde – min kæreste har længe drømt om flere krydderurter i gården, og det har han fået. Der er blevet så fint. Og så fik vi en lille Halifax-burger i havestolene. At købe et lille hus og have fået en lille gårdhave er uden tvivl vores allerbedste investering nogensinde. Jeg har i dag taget lidt billeder af gården, som I kan se senere på ugen.

Lørdag tog jeg på arbejde kl. 7.30, så lige hjem og vende efter dagens sender og skifte tøj til bryllup, og så til globryllup og reception. Hjem og skifte til gylpevenligt tøj – jeg skulle nemlig passe min lille nye niece mens søster var til bryllup. Da klokken var 23.40 kunne jeg ikke holde øjnene åbne længere og lille E sov også så tungt i mine arme, at jeg kunne putte hende i barnevognen, og så fik min søster en babyalarm i hånden.

Søndag tog jeg igen på arbejde og så hjem, spise en hurtig frokost og så i Bernstorff Parken – den bedste hundepark nær København, som faktisk er skænket til byens hunde. For en gangs skyld en park hvor hundene har første ret. Man skal kun tage derud, hvis man gider hunde, der hopper op og ned ad benene, men kors, de er så lykkelige, de små pelsbolde.

Og det var jeg også eftersom min kæreste indvilgede i at tage et par billeder af mit frugt-suit. Jeg troede først, det var et galakseprint – men det er frugt. Der er både bananer, papaya og pærer på det <3

Jeg fortsætter lige mandagslykken og tager til massage om lidt hos dygtige Kim!

Adlinks: Sneakers – Adidas // Trousers + t-shirt – Stine Goya // Socks – Pico // Dawg – Frida
stine goya, pica top, pica trousers, rockpaperdresses, cathrine nissen, bernstorff slot
stine goya, pica top, pica trousers, rockpaperdresses, cathrine nissen, bernstorff slot
stine goya, pica top, pica trousers, rockpaperdresses, cathrine nissen, bernstorff slotstine goya, pica top, pica trousers, rockpaperdresses, cathrine nissen, bernstorff slot

10 kommentarer

 1. Natalie siger:

  Du er lækker i det sæt! <3
  Nyd din "hverdags-weekend" 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Du er sød min egen, jeg sender dig lige en sms :-* Kram

 2. Mille Emilie siger:

  Hehe.. kan simpelthen ikke se at det er frugt, jeg tænkte også galaxy-theme. Men ja ja, hvad ved jeg. PÆNT er det ihvertfald. Og fin frikadelleknold du har dig på toppen. Er vild med det lidt street’ede look til dig, god kontrast til det finurlige, farverige og damede. Du ka’ jo det hele, altså.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det gik pludselig op for mig, at det altså var en stor papaya ved min skulder – det er næsten dét der er sejest ved sættet, at jeg troede det var en ting på afstand og tæt på er det noget helt andet. Det er sejt lavet! Frikadelleknolden er min redning til fedtet hår – jeg forstår nu hvorfor alle fodboldspillere dyrker den 😛 Mere street på mig, det er vist summen af kardemomme 😀 Og tak for de søde ord Mille Emilie! Kh

 3. Tina siger:

  Uhj, det lyder skønt!! Og DU ser skøn ud 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Tak søde Tina, jeg følte mig også lidt smart 😀 KH

 4. Lise-Lotte siger:

  Ååårh Frida-bøffen <3 Hold nu op, hun er simpelthen så lækker! Mere Frida på bloggen 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jaaa, hende bliver man aldrig træt af <3 KH

 5. Sara siger:

  Dit outfit er virkelig on point! Virkelig! 😀

  1. Cathrine Nissen siger:

   TAK Sara, det er jeg virkelig glad for, du synes 😀 KH

Send en besked