Top

OOTD: Green Lantern

24.08.2014
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

 photo dagens240814__11_zps61b9adda.jpg
 photo dagens240814_7_zps6fe9c617.jpg
 photo dagens230814_2_zpsc23decde.jpg
Can contain adlinks: Heels – Jimmy Choo (similar) // Leather Trousers – & Other Stories (pretty too) // Top – Isabel Marant pour H&M (similar) // Knit – Acne (from AW13, here’s AW14!) // Jacket – H&M Trend // Bag – Mulberry (similar) // Necklace – Vibe Harsløf via Henny and My

Efter alle jeres ord i torsdags, alt det I har delt, så har jeg lige lidt svært ved at vende tilbage, må jeg indrømme. Men det gør jeg alligevel, og så giver jeg jer et hjertens stort tak for at have lyst til også at skrive til hinanden. Det er så meget næstekærlighed, at I tager jer tid til at skrive meget og langt og til hinanden for at give støtte og omsorg. Jeg fik mange kærlige ord med fra jer, som jeg prøvede at give videre i kram (“kondolerer” fungerer på skrift, men i virkeligheden synes jeg det kommer til kort og mangler den varme, man gerne vil give ude foran kirken). I er vidunderlige. Jeg er så småt også ved at indfinde mig i kommentarfeltet selv.
De sidste mange dage har været alt for travle. Torsdag var jeg ude efter en lang arbejdsdag for at ønske en god veninde en dejlig udveksling til Kuala Lumpur. Fredag havde vi først begravelsen og om aftenen havde jeg for LÆNGE siden inviteret mine studieveninder på mad, og det havde jeg aflyst engang før, og jeg savnede dem også, så det skulle blive. I går var vi i Allerød til familietamtam med min kærestes familie, og om aftenen havde han fikset, at vi skulle ud og drikke en drink med en kammerat. Jeg blev så glad og varm ved tanken om, at han gerne ville have mig med. Men da de først tog ud ved 23.30-tiden, så var det for sent for mig. Jeg blev hjemme (lidt urimeligt tøsefornærmet over, at han ikke også bare blev hjemme), og der brugte jeg tiden på at lege!
Jeg har nemlig siden bloggens start brugt programmet Picmonkey til billedredigering, men det er altså ikke helt på topniveau. Så jeg havde for længst købt Photoshop Elements – det er den lille udgave af PS – men aldrig taget det i brug. Det prøvede jeg i går på mit meget grønne familiefest-outfit, som I spurgte til på instagram i går.
Jeg synes, at Emily, Chris og Agurken (som i øvrigt har lavet en lille PS-guide) laver så flotte billeder, så jeg ville prøve at lege. Har lige pludselig mange flere muligheder i at fikse dårligt lys osv., og jeg fandt også sådan noget lens flare, som Chris hyppigt bruger, som er SÅ flot. Det er kun lige starten af legen, og jeg har ikke fundet min stil, men hvad siger I? Kan I overhovedet se forskel på redigeringen fra andre indlæg? Jeg kan bare godt lide, når billederne er så naturlige som muligt i sidste ende. Meld endelig ind hvis I har andre tips!
I dag byder på morgenmadsdate, ud og kigge på et baghus til åbent hus (ikke for at købe, nej nej, men for at blive inspireret til vores forhåbentligt kommende tagetage), og så skal vi hjem til venner og spise oste og pølse i aften.
Det er uden tvivl en weekend med for meget gang i, og jeg gad gerne, den lige havde en dag til. Vil man ikke altid det?
PS: Se mig! I stiletter! Det var kun i de 15 minutter, det tog at tage billederne, men jeg måtte lige prøve. All went well, jeg har supervoksende knogler!
PPS: Paustian har 15 % på ALT i dag med; både på web og i virkeligheden – det er også 15 % på Eames-sager og Kubusstager!
 photo dagens240814_9_zps78dbebd0.jpg
 photo dagens240814_zps0f7ee6b1.jpg
English recap:
It’s rather difficult to get back to the blog after Thursday’s post. But here I am! Having a way too busy weekend and not really the quiet time I want and need in sight. Last night I was supposed to go out with my boyfriend and his friend for a drink – I was super excited that he actually wanted me to tag along (he never does that, haha). But they did not leave our house until 11.30 PM – too late for me. I ended up staying home and crawl into bed with my macbook. I have been wanting to learn how to use Photoshop for years, so finally got into last night. And these images are the first ones I have ever edited. This is just the beginning but I think it’s a good start – room for improvement as they say.
 photo dagens240814_5_zps0a7c9e5e.jpg
 photo dagens240814_3_zps7e0aa974.jpg
 photo dagens240814_8_zps32abbf6e.jpg
[show_shopthepost_widget id=”226370″]

19 kommentarer

 1. Oh My Gown siger:

  Flotte billeder, men jeg må indrømme, at jeg måske ikke kan se helt forskel 🙂 generelt synes jeg altid, at dine billeder er i rigtig god kvali.
  kram

  1. Cathrine Nissen siger:

   Haha 😀 Det tog noget længere tid med dem her, så det kan godt tænkes, at det er lige meget 😀 Men tusinde tak for de søde ord, jeg synes selv andre er så meget bedre og dygtigere til efterredigeringen! KH

 2. Sarah siger:

  Jeg synes faktisk de her er dårligere end normalen :/ Normalt synes jeg dine billeder er super flotte!! Men de her er ikke helt i skabet efter min smag.. Lidt for overbelyste og “grumsede”. Men det er selvfølgelig første gang og øvelse gør mester 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja jeg irriteredes også lidt over at de blev grumsede… Det kan da ikke være rigtigt? Hm… Jeg må øve mig 😀 tal for input! Kh

 3. Cecilie H siger:

  Haha – sjovt at kunne genkende gågaden i Allerød! Jeg er selv vokset op i Allerød og har både gået i folkeskole, gymnasium og arbejdet i Allerød. Idag begynder et nyt kapitel; Jeg får nemlig nøglen til den fineste 3-værelses lejlighed på Frederiksberg, som jeg skal bo i med en veninde. Allerød er et dejligt sted men som 20-årig længes jeg efter, at komme lidt mere ind til byen!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Min far byggede hus og boede i en lang årrække i Blovstrød, så det var også et dejligt gensyn for mig 🙂
   Du kommer til at elske byen og især Frederiksberg. Vi taler tit om, at vi aldrig skal herfra 🙂 Velkommen til byen <3 kh

 4. e siger:

  hvordan få man rabatten på paustian? det kan jeg ikke helt gennemskue….

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det står beskrevet på deres side, det sker manuelt, når varen er betalt 🙂 Kh

 5. Anna siger:

  Åh, du må ikke skrive tagetage igen! Først efter noget der føltes som pinligt lang tid, fandt jeg ud af hvad det betød :i
  Haha, åh!

 6. Sine siger:

  Så fin grøn du er! og så står du lige der på “min” gågade i Allerød, haha 🙂

 7. camilla siger:

  jeg synes dine normale billeder er MEGET flottere! 🙂
  ps. du er for lækker i grøn med grøn på!

 8. Sophie siger:

  Mht billederne så synes jeg bedre om dem som de plejer at se ud.. synes de blevet for lyse mht belysning.. Synes normalt at dine billeder er SÅ flotte!
  Lækkert grønt outfit 🙂 Synes det er så fint (og inspirerende) at du ikke er farveforskrækket 🙂

 9. Åh du rocker bare de der H&M styles! 🙂 Jakken er bare lige dig! Og er vild med både look og billeder 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   TAK Julie, jeg irriterer mig lidt over, at de er så grynede. Men det må jeg finde en løsning på. Der var også lidt meget lys, men hvad pokker! Det glæder mig, du kan lide dem OG jakken – den elsker jeg selv! KH

 10. Pernille siger:

  Du had linked din mulberry taske til en ‘alexa mini’. Er din mobil mini? Synes da den ser ok stor ud? Overvejer nemlig at købe en – og synes du størrelse ser ret perfekt ud til hverdagsbrug!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Min er mellemstørrelsen, og den er fra sidste år, så jeg kan ikke give dig et direkte link på lige min. Til hverdagsbrug synes jeg min mellem er PERFEKT! Den kan have pung, kalender, spejlrefleks – jeg har måske lidt mere med mig end gennemsnittet. Den har dog klart højere “nuttet”-faktor i miniudgaven 😀 I al fald vil du elske den, vil jeg godt vove at påstå! KH

 11. Rikke Lisberg siger:

  Jeg synes også du normalvis lægger super gode billeder op – både motiv og kvalitet 😉
  Men jeg synes faktisk disse er for lyse og grumsede. Det er svært at se dit ansigt og du går lidt i et med baggrunden, fordi “kanterne” bliver lidt uskarpe. Om det er de oprindelige billeder eller redigeringen der er skyld i det, det er jeg selvfølgelig ikke lige klar over…
  Håber det giver mening… 🙂

 12. Rosa siger:

  Hej Cathrine!
  Har du et link til det baghus, du var ude at se på?? 🙂

 13. Michela siger:

  Bare et lille tip – men du skulle prøve at bruge Lightroom til dine billeder. Til den slags billeder du tager, er Lightroom meget mere oplagt end Photoshop. Efter min mening 🙂

Send en besked