Top

OOTD: Hestekjole og blå toner

15.08.2017
Skabt af Cathrine

Jeg ELSKER at mødes med Julie – udover at være nærmest naboer, og derfor er super nemt, når vi skal mødes, så har hun ofte købt en ny kameradims, når vi mødes. Det er vildt, hun er virkelig på fotogamet, siden vi mødtes (ikke at jeg tager æren, men hun har opgraderet de sidste par måneder).
Forleden blev vi enige om, at det var lidt sjovt at prøve at mødes efter aftensmadstid til et lille soiree-shoot. Ingen dikkedarer, vi mødes hen ad 19.30-stykker. Og hun kommer med sit kamera på ryggen som sædvanlig, og så et diskret sort etui i højre hånd, der ikke gør meget væsen af sig.
Hun har købt en reflektor – hvis I ikke ved, hvad det er, så er det en dimmer, der ser ganske tilforladedelig ud, sammenklappet. Den kan være i en stor dametaske. Lyner man etuiet op, så springer en sammenfoldelig skærm ud, ligeså stor som to dameoverkroppe til sammen. En stor sølvfarvet skærm, som kan hjælpe med at få det helt rigtig naturlige fotolys og oplysning af fx et ansigt. Og så er det man går fra et diskret lille dagens-billede på en stille sidegade, til et ægte fotoshoot med folk hængende i vindueskarmene i naboliggende bygninger, haha! Hun er så sej, jeg er virkelig glad for hende (læs mere om hende i mit interview lige her).
Kjolen har jeg for halvanden måned siden bestilt inde i Baum-butikken, hvis de var så heldige at få flere i min størrelse. Efter en måned ringede de – og jeg glemte så alt om opkaldet. Forleden gik jeg ind for at snuse, og så kommer den sødeste ekspedient hen til mig (jeg har simpelthen ikke fået fat i dit navn, men hvor var du bare rar!) – “jeg har en hestekjole til dig!”. Og så lykkedes det mig at købe kjolen med hjem, og jeg har boet i den lige siden. Den er SÅ god. Rar, luftig og lækker i farven og fyldt med heste. Allergikeren her har ikke været hestepige, haha, det var min søster til gengæld. Jeg synes bare, det er et smukt dyr. Også på kjoler.

reklamelinks: kjole BAUM UND PFERDGARTEN // strik H&M (gammel) // taske COLETTE // sko ISABEL MARANT (gamle) // fotos JULIE BJARNHOFF

 
 

10 kommentarer

 1. Tina siger:

  Elsker bare det garn der!
  Har du lidt etager i? Jeg har næsten samme frisure, men det et som om dit falder flottere og kunne jo godt være det var etagernes skyld😜

  1. Cathrine siger:

   Haha, TAK Tina, jamen der er klippet etager i, så det kan sagtens være derfor? Det giver i al fald en del liv! KH

 2. Katrine siger:

  Ej, jeg elsker også hende damen inde i Baum-butikken. Hun er simpelthen så sød. Jeg elsker at besøge dem butik – især pga. hende.

  1. Cathrine siger:

   Jamen hun er så sød, ej jeg håber, hun ser det her indlæg! Hun var nemlig læser 😀 Hun var så kær. KH

 3. Helene siger:

  Den er så vanvittigt fin, den kjole der 😍 Økonomien er desværre ikke til det endnu. Men måske får jeg snart rigtig voksenjob? Til gengæld har jeg bestilt den ternede fra Gina Tricot, som du tipppede om 😊

  1. Cathrine siger:

   Den fra Gina Tricot er jo også bare SÅ fin! Det er et godt køb, synes jeg. Den bliver du helt sikkert glad for! Så krydser jeg fingre på jobfronten i mellemtiden! KH

 4. Emma siger:

  Årh altså den kjole. Suk <3 Så flot! Må hellere gå i gang med at spare sammen, men synes godt nok den er lidt dyr 😀

  1. Cathrine siger:

   Den er så pokkers fin, jeg må sige kvaliteten er virkelig god. Den ligger lidt lavere, 13-1400 kroner, end Goyas kjoler i samme kvalitet. Men den er lidt bekostelig. KH

 5. Julie siger:

  Først den gule Goya-kjole, og nu denne her. Ahrmen altså, jeg er dødmisundelig 😍 Har efterhånden haft en meget lang for-og-imod-diskussion med mig selv om jeg må købe én af dem til det bryllup jeg skal til om et par uger 😂

  1. Cathrine siger:

   Haha, de kalder mig ikke rockpaperdresses for ingenting – kjoler er altså min ting! Jeg vil sige, den blå her kan du bruge til lidt mere efter – den er heller ikke helt gulvlang. Men den gule er jo eventyrlig… Hm… KH

Send en besked