Top

OOTD: Kaj-kage

25.02.2015
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd
rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd
rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd Shoes – Jimmy Choo // Jeans + Top + Jacket – COS // Knit – Acne // Bag – Mulberry // Necklace – Tine Lindhard // Cake – Bageren i Nansensgade

Som I kan se på de her tre billeder, Katrine tog forleden, da vi mødtes til en Kaj-date, så morer jeg mig ganske let. Jeg har ret let til grin og smil. Og hvis en Kaj-kage ikke kan fremkalde barnagtig glæde hos de fleste, så ved jeg ærligt talt ikke, hvad kan.

Den der glæde, det store smil, det bliver virkelig tit misforstået med flirt på mandefronten. Det kan godt blive lidt akavet. Jeg har fået “MIN KÆRESTE og jeg”-kommentarer fra fyre, fordi de ligesom skal markere, at de altså er optagede. Jeg er blevet inviteret på date, ud på Tjilipop på Rantzausgade efter at have kørt med samme metro, som en mand med bøllehat, som jeg ellers ikke talte med. Jeg har hængt på nogle træls typer, som havde lidt for mange tattoveringer til fest. Og så har jeg fået et “SCHLAP AAAAF”, fordi vedkommende mente, jeg lagde for hårdt an på ham. Må man lige have lov bare at være en glad type, der smiler – ikke til nogen nødvendigvis, men bare af livet? Mænd kan have noget så høje tanker om sig selv, og misforstår et smil for en invitation. Well, vi kunne godt lære lidt af de høje tanker om os selv. Jeg kan i al fald huske, hvordan jeg analyserede kommaer og udråbstegn – eller mangel på samme, næsten det værste; “Han har ikke engang taget sig tid til at sms’e et punktum, det må betyde noget” – da jeg begyndte at date min kæreste.

Nok om det. Selv om det kan misforståes for flirt og an-læggelse (lægge-an’sende?), så smiler jeg alligevel. Og hvis de herrer får et ekstra nøk i selvtilliden – godt for dem.

Læs evt. det her GAMLE indlæg om at være glad, hvis I ikke har læst det før.

Jeg vil hoppe på cyklen, så jeg ikke kommer for sent på radioen. Hav en dejlig dag! SMIIIIIL!

rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd
rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd
rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd
rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd

43 kommentarer

 1. Hvor er de sko flotte!!! Og det er så rart, at du altid ser glad og tilpas ud på dine billeder – og i dag gav kajkagen også mig et smil på læben 🙂
  http://monicablander.bloggersdelight.dk

  1. Cathrine Nissen siger:

   Dejligt Monica, man kan heller ikke andet end blive så glad af sådan en lille grøn ven 🙂 KH

 2. Christina siger:

  Åh, nogle dejlige billeder! Jeg kom helt til at smile/grine med. 🙂 Og hvor er dine sko bare flotte!

  1. Cathrine Nissen siger:

   DET er kun DEJLIGT Christina, jo mere grin, jo bedre 🙂 KH

 3. Lisa siger:

  Nøøøjjj hvor er de sko flotte.. Er det nogle man stadig kan købe?!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Der er vist én størrelse tilbage, og den har jeg linket til nu 🙂 Stadig på udsalg dog! KH

 4. Pernille S siger:

  wow nogle flotte billeder – those shoes!!! (indsæt emoji med store hjerter i stedet for øjne) 🙂
  Og helt enig! Devicen er “Don’t worry – be happy” – der er så uendeligt mange ting som bliver 1000 gange lettere, når man tager det med et smil 🙂
  Kh Pernille

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jaaaa jeg ELSKER også de sko – så elegante! Mere smil til verden, også selv om de lumre hoveder følger med 🙂 KH

 5. Lisbet siger:

  Dejligt indlæg at starte dagen med 🙂
  Jeg har fulgt med i et år nu og jeg har nævnt det før, men du har simpelthen inspireret mig til at smile meget mere OG at gå med læbestift! Jeg er sjældent i dårligt humør, men mit ansigt er nu engang bare indrettet på en sådan måde, at det i afslappet tilstand ser forholdsvis mut ud. Oveni det, har jeg altid tænkt at en farverig læbestift ville få mine lidt smalle læber til nærmest at forsvinde. Men inspireret af dit altid fine, strålende smil her på bloggen, er jeg blevet mere opmærksom på at få smilet til mine omgivelser og har fundet ud af, at den farverige læbestift rent faktisk fremhæver min lille trutmund frem for det modsatte – hvilket gør det endnu nemmere at huske smilet! 😀
  P.s. Elsker taske/kajkage farvekombien!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Lisbet, for faen! Hvor gør du mig glad 😀 TAK TAK TAK for alle roserne og tankerne. På med læbestiften, jeg prøver også selv at huske den, også i hverdagen, for den gør faktisk så glad, især på de grå dage. Kram til dig

 6. Line siger:

  Er godt nok lidt misundelig på den kaj-kage. Jeg kan virkelig godt relatere til at fyre at opfatte at man er glad og bare flink, som om man vil have dem. Jeg har også fået den der “du skal bare lige vide, at jeg har en kæreste.” Nå, TILLYKKE! Det har jeg også.
  Engang var der faktisk en der sagde, så forstår jeg ikke det her. Og med det mente han, at vi sad og snakkede sammen.
  Det er sgu lidt underligt at man ikke kan sidde og snakke sammen med nogen af andet køn uden at nogle af dem skal opfatte det som om man hungre efter dem, men som du siger, så er selvtilliden da i hvert fald i orden 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   PRÆCIS! “Nå-så’?!” Hvad skal vi med det, da? Må man lige have lov at være en venlig sjæl, der konverserer? (skrev først konserverer, haha, ikke helt det samme!) Kram

 7. JanniChristiane siger:

  Du har også et smittende smil, så forsæt endelig smil-smitten! 😀
  Og de sko der, de er temmelig lækre 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg smitter videre 😀 KH

 8. Mette WK siger:

  Aj, alt er bare godt ved det her indlæg. Skoene <3 Dit skønne smil <3 Den fantastiske farvekombination af grøn kaj-kage og lyserød Mulberry <3 Jeg har desværre "kun" en mørkebrun Mulberry, men mon ikke jeg kan finde en kage hos bageren i dag, der matcher? Det skal sgu være dagens mål!

  1. Cathrine Nissen siger:

   ROMKUGLE!! Romkuglen Mette! Eller drømmekage? Eller kanelsnegl? Chokoladekage? SÅ mange muligheder for at matche jo 😀 KH

 9. Christina siger:

  Kære Cathrine
  Du ser så skøn ud på de her billeder – jeg er vild med farvekombinationerne. Har ellers altid været en pige, der sværgede kun at gå i sort/grå/hvidt tøj, men jeg er blevet “voksen” (haha, som om, 23 – jeg er langt fra voksen) og har nu også farver i min garderobe. Thank you!
  Hvor er disse billeder taget henne? Jeg er vild med baggrunden. 🙂
  /Christina

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hurraaaa 😀 Welcome to the bright side 😛 Vi bliver aldrig voksne – i hvert fald ikke hvis voksen betyder kedelig! KH

 10. Camilla siger:

  Jeg ville aldrig modtage det som om at du flirtede, men du har jo altid været en glad-i-låget pige, og hurra for det 🙂 Når du ikke smiler eller griner, tænker jeg med det samme – er der mon noget i vejen.
  Du ser smuk ud som altid 🙂 Din jakke er møg lækker og lige mig.
  Knus og kram Camilla

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er jo så det farlige – når man ikke smiler, tror folk man er tvær. Måske man bare lige strækker ud i fjæset, så det er klart på mere smil 😀 Kram kram

 11. Karoline siger:

  Bliver i så godt humør af billederne 🙂 Sikke et fint billede af din telefon, mens du tager billede af Kaj-kagen (- og du er jo også fin!) Kan selv nikke genkendende til, hvor irriterende det er, når ens hensigter bliver misforstået. Især når man, som mig, hellere vil opfattes positivt end som en kold skid!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er jo bare det – vi er bare et par lune skide (hvad hedder skid i flertal?), og det skal der være plads til uden problemer. KH

 12. mette siger:

  Hej !
  Du ser skæppe skøn ud på alle billederne, men men men min første tanke var AT DU SPISER KAJKAGEN FORKERT, man er vel lidt ocd, jeg spiser altid tungen først, altid!!! Haha 😀
  Jeg er også en der smiler til folk og griner meget når jeg snakker med folk (forudsat der er noget at grine af), fyrene kan bestemt godt opfatte det som flitteri, det er nogle gange irriterende. Jeg smiler også til folk på gaden eller hvor man nu lige får øjenkontakt folk ser ofte meget fortørnet ud over man kan finde på at smile til dem. Der burde danskerne virkelig lærer noget, vi smiler ikke nok til hinanden!
  🙂 🙂 🙂
  Mange hilsner Mette, en trofast læser
  PS: undskyld kommasætningen, har lige taget en test på nettet, og konstateret at det stinker jeg til fik 3 rigtige ud af 27 😀

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hahahaha, jeg elsker det, Mette! Jeg bliver jo nødt til at spise en til, så jeg kan rette fejlen 😛 Og jeg har præcis de samme oplevelser som dig. Jeg smiler også til folk på gaden, hvis vi får øjenkontakt, og jeg siger også god aften ved kassen i Irma med et smil. Mere af den slags til os alle 😀 😀 😀 KH

 13. Michelle siger:

  Åh Kajkage! Slurp!
  Og så må jeg jo bare slutte mig til koret: sikke nogle dejlige billeder. Du er virkelig dygtig til at sætte outfits og farver sammen. Du har et blik for detaljerne og et øje for dét, der fungerer, som jeg selv savner rigtig meget. Men så er det jo dejligt, at jeg kan finde lidt inspiration på din blog 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Av hvor er du kær Michelle. Det er sådan noget, man ikke tænker selv – jeg tænker ikke selv over de små detaljer, at de er der – du har dem måske også, det fine ur, en sjov hårelastik eller den flotte læbestift. Jeg ser mig i al fald lidt blind på de små ting, men de er der jo stadig! KH

 14. Zara siger:

  Jeg elsker dit smil/grin! Man kan da kun blive i godt humør af at se på det 🙂 🙂
  Jeg er også ret vild med dine jeans, hvor er de fra?

  1. Zara siger:

   Hovsa det står jo under billedet 😉

   1. Cathrine Nissen siger:

    Ja det er slimfit modellen fra COS -min alltime favorit. Har dem i en million vaske. I hvert fald i tre 😉 KH

 15. Josefine siger:

  Ha ha Jeg har også stået i en situation et par gange, hvor et stykke mandfolk har forsøgt at kysse mig, fordi “vi jo flirtede”. Jeg synes bare, det er skønt at snakke med folk, der smiler, så det forsøger jeg også altid selv!
  For resten så stemmer jeg for “lægge-an’sende”! 🙂
  -Josefine

  1. Cathrine Nissen siger:

   EJ! Det har jeg altså prøvet FLERE GANGE! Hvilket har fået mig til at tænke meget over, hvad jeg egentlig udsender af signaler. Jeg synes bare ikke, det kan være rigtigt, at man ikke må være glad, snakkesalig og varm uden det skal misforståes. Min kæreste siger, at jeg flirter med pizzamanden, når jeg ringer, og så griner han af mig, haha! Lægge-an’sende er vedtaget 😛 KH

 16. Maiken R siger:

  Uh, den med sms’er og analyse, den kender jeg for godt. Jeg sætter masser af smileyer (hvis det er til venner, veninder og familie – IKKE til formelle personer), og hvis min kæreste ikke har sat en, så tolker jeg det lidt, som om han er sur. Det er ikke altid rigtigt, og det er fuldstændig åndssvagt, at tolke så meget i smser 🙂
  Du ser forresten hammer godt ud 😀

  1. Cathrine Nissen siger:

   Haha, det er så mega åndet at lægge så meget i smser, men jeg gør det altså også til tider 😛 Men deler den ikke med nogen, diskuterer bare med mig selv 😀 OG tusinde tak kære Maiken! KH

 17. Julie Monberg siger:

  Kaj-kagen er simpelthen den sødeste kage – og den bliver endnu sødere af at du spiser den; kommer simpelthen til at smile. Okay, det blev meget sukkersødt, men alligevel ganske sandt (:

 18. Cathrine Nissen siger:

  Ja den er så, man nænner næsten (og kun næsten) ikke at sætte tænderne i den lille kage 😀 Du er bare så sød Julie, det er mig kun en glæde, hvis billederne kan trække smil 🙂 KH

 19. Caroline siger:

  Fint outfit og endnu et indlæg som giver mig et smil på læben 🙂 Tak.

 20. Maren siger:

  Det er nogle vildt flotte billeder, som udstråler skøn energi og glæde som smitter! Lækre farvekontraster! Kommer helt i forårsstemning trods det triste vejr udenfor. Jeg er vilde med de billeder, din veninde Katrine og dig skyder ved skaterparken – bl.a. også dem hvor du har din pinke og bordeaux kjole på 😀

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ahmen vi er virkelig gode fotokammerater, mig og Kat 😀 Det er nogle fine locations også, som spiller godt med tøjet. Og hvor er det bare dejligt Maren, hvis glæden smitter. Det er det ultimative mål 🙂 God weekend til dig! KH

 21. Sabina siger:

  Smuk og smuk jakke.
  Hvordan er den i str. overvejder den kraftigt. Må man spøger hvilken str du har den i 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   En 36 🙂 KH

 22. Mia siger:

  Uh jeg kan sidde og bladre dine outfits igennem hver gang vi rammer en ny sæson og der skal bruges noget farverigt inspiration… Det er fantastisk. Du må endelig sige til hvis du vil sælge den jakke dér en dag, for den er virkelig fab!

 23. Havde ikke lige forventet at se dig da jeg søgte på billeder af Kaj Kage.
  Venlig hilsen din nabo 😀

Send en besked