Top

OOTD: The layering challenge

28.11.2017
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTD, Tullinsgade
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTD, Tullinsgade
Godmorgen <3
Jeg kan godt fornemme, at jeg bruger aaaalt for lang tid på at redigere billeder, efter jeg har været på photoshopkursus, haha! Man kan jo sidde for evigt og justere og rette ind! Jeg retter ikke hud og den slags, det handler ren og skær om farver/kontrast/lysstyrke, og så snart jeg har trukket et sted i farveskalaen, så skal der også rettes ind andre steder, haha! Det er virkelig en never ending opgave – men der skal jo også noget, så derfor trækker jeg i bremsen og piller ikke mere ved dem for i dag, hehe… Men det er en læringsproces!
I får et lille lunt outfit fra en alt for kold dag, som der er kommet mange af på det sidste. I spurgte mig på et tidspunkt til lag-på-lag-inspiration, og jeg ved ikke, hvor meget klogt, jeg kan sige. Men et af de billeder og outfits jeg tit selv tænker på, når det kommer til vinterinspiration og lag-på-lag, det er det billede af Carrie fra nytårsaften, scenen hvor både hun og Miranda sidder alene hjemme, og Miranda er ulykkelig. I øvrigt en af de scener, jeg altid tuder hårdt til, da hun løber af sted og ud af døren for at være der for Miranda.
Det er som om, Carrie har taget det hele på – nattøj, pels, pailletter, perler, stilletter. Mega skørt, men somehow også ret genialt, når man ser det sammen. Synes jeg. Måske er det også det, jeg fascineres af – alle lagene, alle kombinationerne af materialer, jeg ikke selv ville have tænkt. Det fungerer! Selv om det “bare” er nattøj (i den absolut dyre og fashionable ende), så inspirerer det mig virkelig. Den tynde grå strik under stropblusen, frakken, vanter – jeg tænker virkelig tit på det, når jeg husker mig selv på, hvordan jeg skal bygge op og bygge på, når jeg står foran skabet.
Jeg har ikke kørt den helt ud her (og ejer i øvrigt ikke pels), men de mange lag, de taktile forskelligheder. Det har jeg taget med i det outfit med min gamle rullekrave, som jeg har skambrugt de sidste 3-4 år. Jeg elsker den! Den teddyagtige sweater uden på, huen, frakken. Det kan noget!
Hav en dejlig dag!

reklamelinks: sneakers ADIDAS skirt GANNI coat H&M STUDIO (old) sweater SELECTED FEMME bag ADAX turtleneck BY MALENE BIRGER (old, alternative HERE or HERE) photos JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTD, Tullinsgade
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTD, Tullinsgade
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTD, Tullinsgade
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTD, Tullinsgade
I keep expanding my Photoshop skills but it’s taking me forever to edit the pics. Not that I do any editing on skin etc. but just adjusting light, contrast, colors – it’s a never ending task! Really. Everytime I adjust somewhere I need to adjust elsewhere, haha! And I’m just not that skilled and fast just yet.
But here goes my efforts in both photoshop and layering! Yes, cause some of you have been asking if I could write some guidelines or wise words on the whole looking fash and staying warm layering technique – and I don’t know if there are any wise words to share as I often just throw things on. BUT there’s one outfit I often keep in mind with great inspiration – it’s this outfit. Carrie Bradshaw, New Year’s Eve. Miranda and Carrie are on the phone together and Miranda breaks down, Carrie runs out the door only grabbing the necessities (which in her case are super fashionable, of course) to comfort her. She’s wearing all kinds of weird – her PJ’s, pearls, her fur coat, a beenie. All mixed together and to me it just works. And I often think of that outfit – how she’s using a singlet on top of a blouse, combining soft materials with sequins and then the fur. All these different textiles and tactical materials.
I drew on that inspiration putting this outfit together. But the sequins, the sweater, the wool. To me it just works – and more importantly, it keeps me warm.
Have a great day!
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTD, Tullinsgade
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTD, Tullinsgade

12 kommentarer

 1. Ulla siger:

  Hej Cathrine.
  Hvor er huen fra? Den er så flot.

  1. Cathrine siger:

   Sorry Ulla, den kom ikke med, men den er et par år gammel, købt i COS. Tænker den er ret standard, så måske de stadig har den? KH

 2. Jeg tuder også der. I stride strømme mens Robert Burns’ gamle tekster flyder ud af fjernsynet. Åh, det er sådan en smuk scene.

  1. Cathrine siger:

   Det er det nemlig, elsker den også bare <3 KH

 3. Mette siger:

  Mega sejt og samtidig fint outfit! Dejligt med inspiration til lag-på-lag – hvis du har tid og lyst til at lave flere af den slags indlæg, er det meget værdsat 🙂

  1. Cathrine siger:

   Det kan du tro Mette <3 Det husker jeg! KH

 4. AnSo siger:

  Sikke en vidunderlig dobbelttydig overskrift. “Layering challenge” – og så snak om både photoshop (layers) og lag på lag i tøj.. Måske var det ubevidst? Journalisten her bliver i hvert fald glad 🙂

  1. Cathrine siger:

   Hah! Du er skarp – også i photoshop lingo 😀 Den var lidt ubevidst, men nu happer jeg den. Full on layering på alle fronter 😀 KH

 5. Tina KH siger:

  Du er vild flot i dit samlede outfit:-)
  Hyggeligt hotel, cafe:-)

  1. Cathrine siger:

   Ja den er så fin – Danmarks mindste hotel bryster de sig af <3 KH

 6. Tanja siger:

  Hvor er det sjovt, outfittet fra den scene hænger også fast på min nethinde! Og den har virkelig inspireret mange lag på lag outfitts for mig også. I lang tid vidste jeg ikke noget bedre end at hoppe i en lækker blød bluse, mine elskede glimmerbukser fra Malene Birger (desværre slidt op), min læderjakke og toppe det hele med min uldkappe, cashmere hue og halstørklæde og et par grovestøvler. Mulberry bayswater over armen og afsted!
  Det var så dengang, nu lever jeg i striktrøjer, regntøj og praktiske sko. Hurra for livet som mor og al transport på cykel hehe.

 7. Cathrine siger:

  Hvor er det sjovt at høre, at jeg ikke er den eneste, der tænker på det 😀 Det lyder som om, du har set hammersmart ud <3 Og gummistøvler kan også noget - mindes at have set Carrie i lignende på et tidspunkt 😀 KH

Send en besked