Top

OOTD: Like the French

04.02.2015
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic bloggerAdlinks: Ballerina – Chloé (alternative on sale) // Jeans – H&M // T-shirt – Asos (4-pack, cropped) // Jacket – H&M Trend // Bag – Mulberry // Scarfs – Modström, Faliero Sarti // Necklace – Vibe Harsløf

Jeg spurgte forleden på Facebook, om I mon var lidt trætte af outfits på blogs (eller bare hos mig, haha!), for jeg kunne godt mærke, at interessen har været dalende (med mindre vi taler ballet-outfits, dér er I ligeså glade for tyl som undertegnede) – mindre interaktion på OOTD-indlæg osv.

Det bevæger sig jo lidt op og ned i blogland, hvad der hitter. Og jeg kan måske også bare være blevet kedelig på outfitfronten. Men et par stykker af jer skrev tilbage til mig, og en af de ting, der kom frem i tråden var, at det bare er vintertøjet – det er sgu lidt kedeligt med mange lag og frakker. Og jeg er enig! Det er så kedeligt! Jeg glæder mig fuldstændig vanvittigt til foråret, for alting er bare nemmere og mere inspirerende uden så meget uld.

MEN. Vi har altså to måneder foran os med uld i mange lag endnu. Men hey! Vi er igennem det værste; fire måneder down, to måneder to go. Så står den på stiletter og færre jakker. Ahh!

I lørdags mødtes jeg med Acie og min Stylista-chef til en kaffe. De er begge to KÆMPE inspirationer for mig, de er så dygtige businesskvinder og meget, meget inspirende at dele en kaffe og en ostemad med på sådan en lørdag.

Og bagefter tog Acie billeder. Jeg var pakket godt ind i mit vinterbasiskit: Bodystocking. Stroptop. T-shirt. Store underhylere. Og to halstørklæder. Det gjorde, at jeg sagtens kunne smide frakken, mens billederne blev taget. Og jeg var endda så modig at smide strømper og støvler til fordel for ballerinaer, som var med i tasken som indendørs skiftesko. Un petit peu francais, hvis jeg da selv skulle sige det. Selv om det nok så lidt dumt ud, som sneen begyndte at falde, sådan at have bare ankler. Franske bretonstriber, lille jakke og kig til anklerne. Det skulle altså understreges af ligeledes franske ballerinaer i stedet for Timberlands. Manglede bare en croissant i mundvigen og et baguette under armen.

Sov godt – her står den på Walking Dead på dr.dk og yoghurtis fra Hansen, som synes at være et relativt sundt alternativ til min torsdagstræstamme (som jeg pga. lidt lange dage tager forskud på i dag). Dog knap så sund når jeg har puttet flødeskum og bananer og mørk chokolade på. Haps!
rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic bloggerrockpaperdresses, cathrine nissen, ootd, dagens, nordic blogger

25 kommentarer

 1. Maja siger:

  Jeg er altså vild med outfittet-indlæg. I alle afstøbninger. Dølle-dag, hjemme-dag, kontor-dag, træningsdag! Særligt fordi du er noget mere inspirerende og anderledes end så mange andre.

  1. Cathrine Nissen siger:

   DEJLIGT, Maja og virkelig godt at få feedback. Tak! Jeg elsker udtrykket dølledag, haha! Må vise noget tøj fra en dølledag 😀 KÆMPE tak! KH

 2. Sofie siger:

  Du er bare så skide lækker altså!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Du er så skidesød Sofie 😀 TAK altså! KH

 3. Linnea siger:

  Uh la la! Sikke et smækkert outfit, Cathrine. Bliver altså ALDRIG træt af outfitbilleder når det er dine. Så inspirerende 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hahaha, jeg elsker at du er med mig på det franske 😀 Tusinde mange, mange, mange tak for de søde ord 🙂 Jeg fortsætter ufortrødent! KH

 4. Louise siger:

  De jeans klæder dig bare SÅ godt.

 5. Mathilde H siger:

  Ville også bare lige sige, at du endelig skal fortsætte med dine dagens-indlæg! Du inspirerer meget på tøjfronten, og du er god, fordi du tør farverne og tyllet meget mere end så mange andre 🙂 Jeg kan godt selv lide at give den en ekstra skalle på farve/mønster fronten ind i mellem, og det at du (og andre offentlige personer) viser dine fine farverige outfits frem gør, at jeg får endnu mere lyst til at eksperimentere med farverne. Så keep ’em coming!

 6. Natassia siger:

  Jeg er vild med dine outfit-indlæg, fordi der altid følger små søde og sjove anekdoter med – og selvfølgelig pga. din ultra fine stil 🙂 Bliv ved!

 7. Camilla siger:

  Elsker alle dine fantastiske, inspirerede outfits 😀

 8. Ida siger:

  Nu tør jeg godt skrive noget lidt ude af kontekst, fordi du er en ord-nørd og dine indlæg indeholder så dejlige mange finurligheder 🙂 Jeg læser konsekvent yoghurtis som youghur-tis 🙂 Høhø
  Og så er jeg fan af dine outfit indlæg fordi du klæder dig så anderledes (og pænt!!) i forhold til mange andre bloggere 🙂 Selvom jeg ikke er så modig, så bliver jeg mega inspireret 🙂

 9. Rosa siger:

  Arj du må da ikke stoppe dine outfit-indlæg. Så sent som igår trykkede jeg på kategorien outfits og sad og blev inspireret. Idag havde jeg så en skjorte med glimmerkrave på under min uldtrøje og timberlandstøvler som en lille hyldest til dig. Så gider du altså godt lige blive ved med at lægge billeder op af friske måder at bruge sit vintertøj på?! På forhånd tak, en utryg men trofast læser <3

 10. Turid siger:

  Jeg nåede godt nok også lige at spærre øjnene op over de bare ankler 😀 men så blev jeg beroliget af, at du altså havde haft vinterstøvlerne på også… Pyyh! 😀 Yndlingsrockeren skulle jo nødigt blive syg 😀 fortsæt endelig med outfit-billeder – jeg sluger det råt uanset hvad du smider op her! 😉

 11. Christina siger:

  Du må endelig gerne blive ved med outfit-indlæg! Du er super inspirerende, om det så er i farver og tyl eller vinterstøvler.
  KH christinaelisabeth.bloggersdelight.dk

 12. Lisbet siger:

  Nej outfit-posts må du sgu ikke stoppe med, de er jo noget af det allerbedste! 🙂

 13. Acie siger:

  …. Årh, lille Rocker. Du er sgu sød <3

 14. Sarah siger:

  Outfit indlæg er mine yndlings, det må du ikke skære ned på! 🙂

 15. Lisbeth siger:

  Av- det var satme smart. To halstørklæder! Hvorfor hare jeg aldrig overvejet dét?
  Se det er sådan nogle geniale idéer, vi ville gå glip af, hvis du stoppede ootd’s. Det går jo ikke. Vi har brug for alle dine skøre påfund haha (:

 16. Line siger:

  Megafed jakke-tørklæde-tørklæde-kombination! Wauw!

 17. Feodora siger:

  Du må for alt i verden aldrig tro, at du skal skrue ned for OOTD-billederne for vores skyld. Jeg KNUSELSKER dem! Og jeg står overfor at skulle købe mig en helt ny garderobe, og til det vil jeg udelukkende bruge dine billeder som inspiration 🙂
  Du kommer liiiiiiige i hælene på Mary, når det kommer til at have Danmarks smukkeste stil. Og det er da FLOT! 😀

  1. Cathrine Nissen siger:

   ARGJOKAYMAND! FEODORA! Det er det FLOTTESTE kompliment, ever! Jeg ELSKER jo Mary, hun er så skide flot, stilet 😀 Du får lige et kæmpe guldklistermærke i bogen 😛 TAK TAK TAK! KH

 18. Agnete siger:

  Jeg elsker virkelig også outfitindlæg fra din side, Cathrine. 🙂
  Og er der nogen, der kan pull off de jeans der, så er det altså dig!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Tusinde mange tak Agnete, du er så sød! De jeans er så skøre, min kæreste kaldte dem en hippiebuks – jeg synes egentlig det ligner sådan en rigtig piratbuls 😀 KH

 19. Benedikte siger:

  Yes yes yes. Dét der outfit spiller virkelig! Meget inspirerende!

  1. Cathrine Nissen siger:

   FEDT du synes det, Benedikte, tusinde tak 😀 KH

Send en besked