Top

OOTD: Lun sportsstrik

03.11.2015
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, cathrine nissen, envii, ganni

Godmorgen søde piger <3

Jeg har en oplevelse af at være lidt bagud, men det gør mig egentlig ikke så meget. Jeg gider i al fald ikke løbe hurtigere, tiden er fyldt med gode ting som rullekebab, biftur, veninder og oste-og-pølse-bord.

Weekenden forsvandt i en bobbel af gode ting; koncert fredag, halloweenfest lørdag (se mit DIY-kostume HER), at vågne fuld søndag (den værste fornemmelse, ren limbo) og køre en delehotter ned på hundegåtur for så at tage en lur på sofaen og kaste op efterfølgende (damn you champagnebrus på Klamydiaslottet serveret af adonistype). Jeg har simpelthen kværnet kebab både fredag og lørdag nat, fået en halv fransk hotdog, en halv frøsnapper og en lille dele-pose bland-selv-gå-slik på vej hjem fra koncert. Alt i alt en ret oppustet weekend, men who cares?

Well I do, sort of, for i dag skal jeg til Jesper Høvring og prøve kjoler. Det erkender jeg blankt, jeg er ret spændt på, for i udgangspunktet er han alt for klassisk til mig, men jeg har meget stor respekt for ham (og sine skrædderes) håndværk. Og nu kan jeg så dele min glutenbaby med ham og hans team. Det er perfekt.

Så hvis jeg skal løbe hurtigere, så er det bare for lige at få weekenden til at bundfælde sig. Det kan godt være relativt angstprovokerende at stå i en butik med bar barm.

I lørdags, inden mit famøse kostume, var jeg helt voksent klædt i blød uld – der skal være balance i det. Man kan ikke slå til Søren uden at være iført 80 denier på samme 24 timer.

Boots – Miumiu // Skirt + knit – Envii (similar + similar) // Top – Nørgaard på Strøget // Coat – Ganni

rockpaperdresses, cathrine nissen, envii, ganni

10 kommentarer

 1. Anna siger:

  Uh uh en crazy weekend – men fedt at slå til Søren en gang imellem 😉
  Er du forresten blevet klippet??

 2. Camilla siger:

  Du er simpelthen sådan en smuk kvinde!
  Nyder at følge med i din blog 😉

 3. Sikke en weekend. Engang imellem må det også være godt at mærke, at man stadig er ung, selvom man snart skal giftes 😉
  Jeg synes Jesper Høvrings kjoler er så smukke, så jeg glæder mig til at høre om din oplevelse!

 4. Tine siger:

  *boble.. Og **hans skræddere (det andet er en hyperkorrektion).. Pedanter, foren jer 😀
  Lyder som en perfekt weekend! Og ihh, spændende med kjoleprøvning hos Høvring 😀

 5. Lisbeth siger:

  Hvor er det altså bare et hamrende yndigt outift. Det kunne jeg godt lige iklæde mig i morgen. Varme og lækkerhed, så er man ret godt pakket ind (høhø) til at indtage efteråret 🙂
  Jeg ville nok være rimeligt angst for at stå i bar noget-som-helst foran Jesper Høvring med eller uden glutenbaby. Wa-uw! Ikke at du har noget at bekymre dig for. Glutenbabyen er altid størst i ens egne øjne 😉
  // http://www.moonlitmadness.dk

 6. Sikker på du har haft en fantastisk oplevelse hos Jesper Høvring – der fik jeg selv lavet min brudekjole og udover at lave de flotteste brudekjoler er han jo helt vildt sød og har en eller anden vild sjette sans, der gør ham i stand til at læse ens kjoledrømme også selvom man ikke selv har kunne finde ud af at få sat hverken ord eller billeder på ens ønsker. Det var i hvert fald min oplevelse 🙂 Jeg var virkelig på bar bund ift. brudekjole og kunne kun finde ud af, hvad jeg i hvert fald ikke ville have (også fordi jeg aldrig havde forestillet mig at skulle giftes på helt traditionel vis i hvid kjole og det hele. Det ændrede sig så, da jeg blev friet til ha ha), lige indtil jeg kom forbi Jesper Høvring, der bare fik sammensat det helt rigtige. Skøn oplevelse 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åhhh Mie, har du ikke billeder eller link til indlæg, hvor man kan se, hvor fin du var? Det vil jeg så gerne se! Jeg havde egentlig lidt en oplevelse af, at han var fortravlet. Men hey, de fleste af os er lidt maste tirsdag eftermiddag. Dejligt du havde så god en oplevelse 🙂 KH

   1. Årh øv, men nu er det til januar faktisk også 9 (!) år siden jeg var inde hos ham og få taget de første spadestik til det der skulle blive min kjole. Så den gang havde han nok ikke helt lige så travlt som han har i dag 🙂 Heldigt for mig, da jeg som ung og helt ordinær studerende, nok ikke ville få tid til at blive betjent af Jesper selv i dag.
    Måtte lige søge lidt tilbage i “arkiverne” og fandt disse 2 indlæg, hvor du kan se kjolen: http://www.pralerier.dk/2013/07/6-ars-bryllupsdag.html og her: http://www.pralerier.dk/2010/07/det-vores-bryllupsdag-i-dag-la-fili-la.html

    1. Cathrine Nissen siger:

     ÅH så fin, virkelig. Er det ikke dejligt at være gået for en kjole, der er så klassisk og simpel, som stadig er fin? Mega nuttet kage i øvrigt, de der figurer på toppen 😀 KH

     1. Jo, det er jeg rigtig glad for 🙂 Og tak, kagen lavede min moster – endda hendes første forsøg, men hun ville helt vildt gerne prøve at lave en bryllupskage. Faktisk syntes jeg det var MEGA svært at planlægge bryllup, for havde inden da selv kun været til 2,5 bryllup i hele mit liv og var også den første af alle mine veninder der blev gift. Det gjorde det lidt svært at vide, hvad der hitter og ej, til gengæld var det slet ingen standarder at leve op til kan man sige. Skulle vi holde det i dag, ville jeg sikkert også synes det var svært, fordi jeg nu har oplevet så mange forrygende bryllupsfester og nærmest har alt for mange ideer at tage af 🙂 Glæder mig til at følge mere med i jeres planlægning 🙂

Send en besked