Top

OOTD: Lyserød i London

21.06.2015
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, cathrine nissen, London, Ganni
rockpaperdresses, cathrine nissen, London, Ganni
rockpaperdresses, cathrine nissen, London, Ganni
rockpaperdresses, cathrine nissen, London, Ganni

rockpaperdresses, cathrine nissen, London, Ganni

Godmorgen fra London

– vores allersidste dag med familien, og så er det hjem igen. Derfor vil jeg også kun kort tjekke ind og så tage med familien ud og spise morgenmad. Jeg har en lille håndfuld mad-/kaffesteder, som jeg kan tippe jer om, når vi er hjemme igen.

Det har været SÅDAN nogle dejlige dage. I går bondede Sophia, min kærestes (og også min) niece, og jeg virkelig. Vi byggede dyr i modellervoks, læste bog, tog nattøj på, puttede. Hun er så cute, selv om hun er dansk, så går hun jo i engelsk vuggestue, så hun lærer alle høflighedsfraserne; “Bless you”, når man nyser. “More juice, PLEASE!”. SÅ sødt manner! Mit hjerte smelter.

Da vi forleden var på Granger&Co. og spise morgenmad, havde jeg det her outfit på. Nu til million dollar spørgsmålet – er det en spencer, det jeg har på?? Jeg elsker min nye kjole, og jeg kom sådan til at tænke på min mor og min barndom i 90’erne. Jeg tror nemlig, min mor vil kalde det en spencer. Min første i femten år <3

Jeg tjekker hurtigt ud igen, alle venter på mig og mine computerfingre. Hav en herlig søndag – årets længste dag, min farmors fødselsdag, en smuk søndag.

Sneakers – New Balance “999” // Dress – Ganni // T-shirt – Asos // Bag – YSL // Jacket – Maje

rockpaperdresses, cathrine nissen, London, Ganni
rockpaperdresses, cathrine nissen, London, Ganni

10 kommentarer

 1. Dejligt at I hygger jer 🙂

 2. Line siger:

  JA, det er en spencer 😀 Får også 90’er flashback! Den er fin til dig.
  Nyd London!

 3. Ditte siger:

  Ih du er så smuk, altså 😀 Man kan kun blive i godt humør af at se på dine outfitbilleder!

 4. Marianne siger:

  Åh Gud, spenceren! Den havde jeg helt glemt. Jeg tror, at den sidste jeg ejede, var da jeg var syv, og den var orange. Det var jo 90’erne 😉 Og ja, det er en spencer. Men derfor er den da stadigvæk flot 😀

 5. Karina siger:

  Du ser godt ud <3

 6. Mathilde siger:

  Orv, jeg gik rigtig meget i spencer som barn. Hjemmesyede af både farmor og mormor – den ene tøjdesigner og den anden håndarbejdslærer, så det var ok. Og så med rullekrave og strømpebukser inden under 🙂
  Du er flot i din opdaterede og voksne spencer 🙂

 7. Louise siger:

  Orv manner! Du er godt nok fin i det outfit der!!
  Jeg har simpelthen ikke kunne slå den fine frynsejakke ud af hovedet siden du viste den første gang… Så nu bli’r jeg nødt til at spørge : hvad str. har du den i?
  //Louise

  1. Cathrine Nissen siger:

   Tak søde Louise! Jeg har en FR36 og jeg KNUS KNUS KNUS elsker den <3 Det har nok været det bedste køb i 2015 🙂 KH

 8. Lærke siger:

  Hej Cathrine
  Ved du, om vimplerne og flagene fra familiefødselsdagen i London – set på insta – er fra en butik i London? Jeg skal dertil snart og ville meget gerne have fingrene i sådan noget pænt pynt. Hilsener Lærke

  1. Cathrine Nissen siger:

   En del af det er købt hos Ocado, som er sådan et online supermarked – men tjek evt. også denne britiske hjemmeside, som har SÅ mange gode ting! God tur 🙂 KH

Send en besked