Top

OOTD: Mustard Monday + see Alona Vibe's work

02.10.2017
Skabt af Cathrine — Annonce


Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Alona Vibe
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Alona Vibe
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Alona Vibe
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Alona Vibe
Vi snakkede om det – mustard Monday. Og nu prøvede jeg det lige, da jeg mødtes med Alona, som har skudt de her billeder.
Før Julie skrev til mig tilbage i maj-måned, da jeg så småt var begyndt at lede efter fotografhjælp (Adam priser sig stadig lykkelig for at være sluppet), så havde jeg faktisk tænkt på at skrive til Alona, fordi hun er så MEGA dygtig (tjek hende på insta). Jeg har fulgt hende i årevis og haft sådan lidt korrespondance med hende her og der. Men aldrig mødt hende. Kender I det? Man føler, man kender nogen, fordi man har et virtuelt bekendtskab. Alona endte med at skrive – hey, skal vi skyde billeder? Men der havde jeg hooket op med Julie, så det kom på standby.
Men nu mødtes vi! Jeg havde næste indlæg at lave i mit samarbejde med Selected Femme. Julie er på ferie, og det skal hun have lov til (selv om jeg godt kunne være med, ærligt talt, Mexico og NYC, tsk tsk), hun er også startet skole, har eksaminer osv. Det er rigtig rart for mig at have flere kræfter at trække på. Det er ren luksus at have to SÅ dygtige kvinder ved sin hånd at kunne mødes med i ny og næ.
Så Alona og jeg sås i sidste uge og skød lidt sennepsfarvet, som jeg altså er ret hooked på denne sæson. Den varme og lidt mørke gule tone. Selected havde valgt, at jeg skulle sætte fokus på frakken – derudover måtte jeg selv freestyle. Det endte med et ret fint outfit, synes jeg. Med et par mørke grå/sorte-ish jeans, whaaat! De er til gengæld et par af mine favoritter. Dejligt løse og bløde.
Og så har jeg kæmpe optur over, at Alona gad lege så meget. Hun tog sig tid, sprang rundt. Det var en leg, og derfor er der også kommet så mange fine og sjove billeder ud af det, jeg kunne ikke vælge. Hun sendte mig nogle-og-tredive.
Jeg vil smutte ud, jeg har et lille tamtam om lidt, og så er det en vigtig dag i mit lille liv. Store ting sker. Vi ses senere til hverdagsglimt! God mandag <3

reklamelinks: shoes SELECTED FEMME // jeans SELECTED FEMME // coat SELECTED FEMME // teddy sweater SELECTED FEMME // turtleneck SELECTED FEMME // belt YSL (old but similar) // bag GUCCI // bag SØSTRENE GRENE // photos ALONA VIBE

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Alona Vibe
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Alona Vibe
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Alona Vibe
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Alona VibeRockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Alona Vibe
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Alona Vibe
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Alona Vibe
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Alona Vibe
A little mustard Monday outfit for you. We talked about it last week – mustard is the pink. But even though I LOVE the dark yellow tan I’m not sure if it will out conquer the pink. Though a little mix up can be just right. 
Selected Femme asked me to style the coat, and I think I got it down. The layer effect, the belt, the mustard. The shoot took place on a warm September day last week and I was sweating and Alona, my photographer was working it jumping around asking me to jump around too. One of those days my work is more fun than actual work and on that note I really feel like I’ve figured it out. Going all in on the blog and quitting doing radio – I miss my colleagues but man, it was the best decision ever! Longer work days, yes, but so much more fun and variety. I am one lucky girl so thank you for making it possible.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Alona VibeRockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Alona Vibe
 

61 kommentarer

 1. Sofie siger:

  Det her er det FLOTTESTe outfit nogensinde! Wauw, det er lækkert.

  1. Cathrine siger:

   Haha, DU ER SØD! Sikke en ære! TAK KH

 2. Josefine siger:

  Hold nu op nogle smukke billeder. Har du et link på teddy sweateren? Den er så fin!

   1. Cathrine siger:

    Præcis, skidegodt fundet Signe – jeg ledte og ledte og endte med at tænke, at den nok var udsolgt. TAK! KH

    1. Signe Op. siger:

     Haha, jeg hoppede bare over på Bestsellers website og søgte på “teddy” i deres søgefelt – et voilà! 😉
     Jeg er i øvrigt enig i alle de rosende kommentarer; du ser skøn ud, og billederne er smukke! 😊

     1. Cathrine siger:

      Du er god! <3 KH

 3. Katrine F. siger:

  De sko altså, wauw!
  Jeg fulgte lidt sporadisk med i din Q&A i går, og du nævnte din yndlingsinstagrammer, men jeg fik ikke skrevet navnet ned, og nu kan jeg ikke huske det. Gir du et hint? 🙂

  1. Laura siger:

   Det var Hanna Stefansson 🙂

   1. Cathrine siger:

    Præcis <3 Elsker Hanna! Hun er så nice, glad og farverig. TAK fordi I så med <3 KH

 4. Matilde siger:

  Synes det her er nogle af de bedste billeder på bloggen. Nogensinde. Wow!

  1. Cathrine siger:

   Hvor er du sød Matilde – jeg synes også, de blev SÅ fine. Jeg er så heldig med dygtige damer omkring mig! KH

 5. Julie Monberg siger:

  Det er nogle fuldstændig fantastiske billeder. Hold nu kaje! For sivans hvor er du smuk og de sko, wauw! Kæmpe ros til både model (dig) og ikke mindst din usandsynligt dygtige fotograf (:

  1. Cathrine siger:

   Haha, taaaaak Julie! Alona er så pisse dygtig. Jeg har haft et girl crush på hende længe, så det var alt for fedt at mødes og være kreative sammen. Virkelig! KH

 6. Thit siger:

  Jeg er enig med de andre – det er de smukkeste billeder, der nogensinde har været på bloggen. Og ja, Alona er for vild! Jeg elsker også at følge hende, og I to er dælme et godt match! Meget mere af det. Rigtig god mandag!

  1. Cathrine siger:

   Ej altså, hvor er I søde! Det er simpelthen så fedt, at I også totalt værdsætter og ser forskellen fra før til nu omkring billeder. Jeg lægger jo både tid og økonomi i det, og derfor bliver jeg bare så mega lykkelig over, at I totalt ser det. SÅ fedt altså! TAK Thit <3 God mandag! KH

  2. Alona Vibe siger:

   Kæmpe kram til dig kæreste Thit <3
   Må blive en kaffe næste gang du er i KBH!

 7. Malene siger:

  For fanden du højner niveauet for bloggere med de billeder. Hold fast i både Julie og Alona – de giver noget vidt forskelligt og begge dele klæder dig 🙌🙌🙌🙌

  1. Louise siger:

   Fuldstændig 100 % enig i hvad Malene skriver 👍

  2. Cathrine siger:

   Ja ja ja ja!! Hvor er I søde! Jeg elsker også at arbejde med begge kvinder. De er så gode og får noget forskelligt fint frem begge to. Det er en kæmpe fornøjelse at kunne trække på dem, virkelig <3 SÅ fedt I også værdsætter det ligesom jeg gør. KH

   1. Malene siger:

    Og Cathrine
    Jeg var en af dem der ønskede notifikation ved nye kommentarer. Kan se det er kommet, men det virker altså ikke :/

 8. Rebecca siger:

  Så flotte billeder!!! Du stråler! Wee. God mandag

  1. Cathrine siger:

   TAK Rebecca, tusinde tak! Det er også meget inspirerende og glædesspredende at mødes med Alona – hun er så dejlig. God mandag til dig <3 KH

 9. Emma siger:

  Hold nu op hvor er du smuk! Og virkelig gode billeder 😀

  1. Cathrine siger:

   Awww TAK Emma, Jeg prøvede også lige noget nyt med den der eyeliner <3 KH

 10. Cathrine H siger:

  WOW! Du er SMUK på de her billeder <3 Perfekt outfit!
  Jeg har en lille forespørgsel – jeg er i tvivl om, hvilke style jeans jeg skal købe til efteråret. Kunne være så fedt, hvis du havde tid og lyst til at lave en lille inspo guide. 🙂

  1. Cathrine siger:

   Tusinde tak Cath <3 TÆnker du collager med hvordan jeg ville style jeans fx ? KH

   1. Cathrine H siger:

    Ja, eller mere hvordan du ville style forskellige jeans typer – straight, boyfriend – hvad er in lige nu etc.? Er skinny no-go? 🙂

 11. Sabine siger:

  Pøj pøj med store ting. Uanset hvad det så er 🤞🏼😊

  1. Cathrine siger:

   TAK Sabine <3 KH

 12. Mette siger:

  Din udstråling er simpelthen fantastisk – synes du er så vildt smuk ❤ Bliver glad i låget af dit smil! Sender god karma (tilbage) til dig 😀

 13. Caroline B.H. siger:

  Shit, hvor får magasinerne altså baghjul herinde. Både på det skrevne ord og den her mega gennemførte modereportage, som det vel sagtens kan kaldes. Det ligner en kampagne skabt af 5-10 mennesker. Respekt til jer begge! Og mega pøj pøj med hvad end, du har på tapetet senere <3

 14. Maria siger:

  Jeg kan godt forstå du hylder det her kommentarfelt. Skimmede lige igennem og folk er så søde – på en ægte og nærmest personlig måde🤗 Og så enig i bifaldet til billederne, motivet, klæderne – og den store begivenhed senere i dag💛

 15. Emily siger:

  SÅ mega pænt. Godt arbejdet begge to <3

 16. venterpaavin siger:

  Mon hun havde en blog engang? Jeg synes at kunne kende navnet (:
  Under alle omstændigheder er det en mega talentfuld dame.
  – K

 17. Alona Vibe siger:

  Cathrine, du har (som du selv siger) seriøst jordens sødeste og mest engagerede kommentatfelt. Tusind tusind tak skal der lyde til jer alle for de opløftende ord. Det er enormt værdsat. Det bliver ikke sidste gang folk tjekker ind til Wichman x Vibe <3 < 3
  (PS. Girl crusher også på dig C)

 18. Astrid siger:

  Helt enig, SÅ flotte billeder :))) Meget sjældent, en blogger giver mig lyst til at købe noget fordi jeg ser dem have det på faktisk, haha, men jeg har lyst til at købe det hele. Måske du skulle blive model?? Hvilken str er dine bukser? KH

 19. Mathilde siger:

  Så enig med de andre – det er simpelt hen sådan nogle smukke billeder!! Hvor er I seje, I to 😄
  Og ja, karrygul – den er så fin og efterårsagtig. Vi har lige købt en karrygul(d) sofa – lidt et sats med sådan en farve på så stort et møbel, haha… Men manner den farve er pæn – både på sofa og på sko 😊

  1. Cathrine siger:

   WAUW det lyder så flot Mathilde! Link lige til et billede – måske fra din insta? KH

 20. Isabella siger:

  Wow! Især der første billede er helt absurd flot!

 21. Trine siger:

  Lækre billeder!
  Jakken er super fin. Ved du, om den kommer online i den farve?

  1. Cathrine siger:

   Den er der skam, Trine, du burde kunne se den via link 😀 KH

   1. Julie siger:

    Jeg kan heller ikke se den 🙁 Den er ellers fin!

    1. Cathrine siger:

     Jeg tror, den er udsolgt, Julie! KH

   2. Trine siger:

    Måske er jeg farveblind, men er din ikke brunlig? Jeg kan kun se den i sort og to nuancer af grå på nettet..

    1. Cathrine siger:

     Det ser umiskendeligt meget ud som om den er udsolgt. Den var der, da jeg lavede linket… Hm…

 22. Kirstine siger:

  Flotte billeder! Det er så smart med et bælte på jakken og super flotte sko 🙂

 23. Nana Sophie siger:

  Jeg er fuldstændig forgabt i det første billede – dit blik der vender væk og op, det halve smil, kontrasterne i de tre stykker tøj man kan se – det er SÅ godt.

  1. Cathrine siger:

   Ahhh hvor er du sød Nana Sophie! Du har et øje for detaljer 😍 KH

 24. Wow, det er nogle vanvittig gode billeder! Du ser simpelthen så hamrende godt ud, og hvor er det outfit lige i skabet. Det må jeg altså nok sige, det er kræs for øjenene, at vi bliver fordret med herinde 😍

 25. Nanna siger:

  WOOOOAW!! Hold fast i Alona!
  Er du tosset, du ser fantastisk ud!

 26. Mia siger:

  Nøj…hvor er du smuk. Er helt vild med portræt billedet. Er det Benefit flydende blush du har på?

  1. Cathrine siger:

   Nej det er faktisk en fast pudderblush – helt almindelig! KH

 27. Trine siger:

  Kære Cathrine, jeg elsker din blog og dit gode humør!!
  Du har en meget fin ansigtkulør, er det en solskinspudder, frisk luft eller en form for glow booster? 🙂

  1. Cathrine siger:

   Nej, jeg bruger i ny og næ lidt Hint of summer men ellers er jeg skænket en god hud fra mine forældre. Men jeg bruger altid rouge, hver dag. Det gør mig jo noget friskere at se på 😀 KH

 28. Sofie siger:

  Er det mon lidt lyserød du har på øjnene? Du ser brandgodt ud! Det knap så farverige outfit klæder dig (også!) <3

  1. Cathrine siger:

   Taaak Sofie, du er sød! Det er nemlig en lille lyserød streg – den er med i denne måneds beautyfavoritter, som kommer på bloggen i aften! KH

 29. Lotte siger:

  WOW! Det er ren indian summer stemning. Hold fast i de mustard mondays! Bliver nød til at spørge om make-up’en. Du ser så lækker sommerbrun’ish ud i ansigtet. Det gad jeg da så godt kopiere. Det er ren mums! Især på det første billede er du så lækker spiselig.
  PS: kiggede med på din IG-live. Hold da op en masse weirdos. Det var sjovt – og en anelse skræmmende. Vildt nok at alle mulige bare hopper på – og så med “tag lige tøjet af”-attituden. Håber at du kan grine af det og se igennem det, for det var altså rigtig fint.

  1. Cathrine siger:

   Ja, det var mest forvirrende fordi jeg fik SÅ mange mærkelige kommentarer. Det var svært at holde fokus, når jeg skulle finde hoved og hale i komemntarfeltet. Men det var hyggeligt og dejligt I var også var så mange almindelige med, haha!
   Jeg bruger den der Hint of summer, jeg har skrevet om før. I ny og næ. Men ellers ikke noget. Jeg er tarveligt nok skænket med rigtig god hud, så jeg behøver ikke det vilde.

 30. Nicoline siger:

  Hold nu op, hvor er du pæn altså Cathrine! Bliver så glad af at følge dig – både her og på insta <3

  1. Cathrine siger:

   Åhhh TAK Nicoline. Du er så sød! Det glæder mig !KH

Send en besked