Top

OOTD: Old English style

07.12.2017
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, Alona Vibe, Cathrine Widnok Wichmand, Granola Værnedamsvej
rockpaperdresses, Alona Vibe, Cathrine Widnok Wichmand, Granola Værnedamsvej

translation below by Camilla

Godmorgen venner,
Har I sovet godt? Jeg havde den vildeste drøm – jeg har altid de vildeste drømme (måske nogen af jer husker alien-babyerne?), og i nat har jeg været på ferie, blandt andet en tur til Paris. Praktisk, ikke? Hvis ikke man har tid/råd til en rejse, dream away. Jeg kunne have fortsat drømmene, var det ikke fordi klokken havde sneget sig til 7.30, og jeg virkelig skulle ud af fjerene.
Men sikke en oplevelse – jeg kan godt tænke, at det egentlig er skørt, man ikke er helt udmattet, når man vågner. Jeg mener, hovedet har jo kørt på allerhøjeste niveau hele natten. You’d need a nap to recover from your nap, kunne jeg tænke mig, hehe…
That aside, Alona og jeg mødtes forleden til en lille snak og billeder. Jeg følte mig nærmest helt klædt ud, fordi jeg havde taget så mange lag og detaljer på.
Da jeg så det hele sat sammen, fik jeg viben af old English. Jeg tænkte på både Mulberry og Burberry. Burberry, med den beige frakke og ternene på blazeren  – klare Burberry-signaturer, og så mit gamle arvestykke, Mulberry-tasken (som skal have sig en ny strop – mon man kan købe sig til den slags i Mulberry-butikken?), som i øvrigt også har ternet for. Og så de grove Dr. Martens-lignende støvler, som jo egentlig kommer fra Tyskland, men som især British Punk har ikoniseret. British, through and through.
Okay, så mange tanker var der ikke i det, da jeg grabbede delene i skabet, haha! Men retrospektivt synes jeg, det hele giver SÅ god mening, haha! Måske er det kun mig, der ser det, klæd-ud-tøjets højere mening og hyldest.
Må I få en dejlig dag – vi ses senere <3

Pssst…. Har I set jeg udlodder to tasker på insta? Til én heldig vinder og dennes veninde/mor/søster/ven – vinderen findes først søndag, så I kan sagtens nå at være med.

reklamelinks: boots ERDEM X H&M (similar) skirt + blouse ARKET blazer SELECTED coat H&M STUDIO (similar) belt YSL (similar) photos ALONA VIBE

rockpaperdresses, Alona Vibe, Cathrine Widnok Wichmand, Granola Værnedamsvejrockpaperdresses, Alona Vibe, Cathrine Widnok Wichmand, Granola Værnedamsvej
Good morning friends,
Did you sleep well? I had the wildest dreams – I’ve always had the wildest dreams (some of you may remember the alien babies?), and last night I went on holiday – to Paris, among other places. Pretty neat, eh? If you don’t have the time/finances to travel, just dream away. Too bad I had to get up at 7:30 – I’d happily have stayed in that dream. 
What an experience. When you think about it, it’s not really that strange that you can feel completely exhausted when you wake up. I mean, your mind has been racing all night. You’d need a nap to recover from your nap, I feel, haha…. That aside, Alona and I met for a chat and a small photoshoot the other day. I almost felt dressed up with the amount of layers and details I was wearing. 
Pieced together, the outfit has a clear Old English vibe to it. I was thinking of Mulberry and Burberry. The beige coat and checked blazer – Burberry signatures. My vintage Mulberry bag (which needs a new strap – I wonder if you can buy that sort of thing at the Mulberry store?), which also has checked lining. And then the chunky Dr. Martens-like boots, an icon of British punk even if they’re from Germany. British through and through. Okay, I didn’t put that much thought into it when I grabbed the individual parts in my wardrobe, haha. But retrospectively, it makes SO much sense, haha! Am I the only one seeing it, the deeper meaning and celebration in costumes? 
Have a lovely day – I will see you later <3

Pssst… Have you seen the bag competition on Instagram? Two bags for one lucky winner and her/his friend/mum/sister – the winner will be identified on Sunday, so there’s plenty of time to join

rockpaperdresses, Alona Vibe, Cathrine Widnok Wichmand, Granola Værnedamsvej
rockpaperdresses, Alona Vibe, Cathrine Widnok Wichmand, Granola Værnedamsvej
rockpaperdresses, Alona Vibe, Cathrine Widnok Wichmand, Granola Værnedamsvej

16 kommentarer

 1. F siger:

  Jeg mener ikke at man kan købe en ekstra strop, men du kan vist sende tasken til rep. I den forbindelse vil der måske være mulighed for at få fikset stroppen. Dog afhænger det af taskens alder, altså om de stadig har de materialer på lager. Det er egenbetaling og tager vist nogle uger. Men resultatet skulle være godt!

  1. Cathrine siger:

   Godt at høre – stroppen er næsten gået fra flere steder, så jeg tænker, at det er det, der skal til. En helt ny strop, men jeg tænker at prøve og gå forbi med den 😀 KH C

  1. Cathrine siger:

   Carrie (eller i virkeligheden) SJP er 160 cm <3 Men jeg kan godt forestille mig, at det kræver lidt noget andet. Måske sørge for at markere taljen fx? Så det ikke ligner, du drukner men får figuren frem?
   Og den er allerede købt i sidste uge ;P KH

 2. Trine siger:

  WAUW hvor ser du super flot ud altså, det er det fineste og pæneste sæt det der! Og så den nederdel og støvlerne til 😀

  1. Cathrine siger:

   Taaaaak Trine, det er jeg glad for, du synes <3 KH

 3. Tina KH siger:

  Glædelig 7.december,
  Du er så flot i det outfit, det klæder dig virkeligt:-)

  1. Cathrine siger:

   Glædelig weekend Tina <3 og tusinde tak! KH

 4. Louise siger:

  Jeg er næsten ligeså stor fan af Frida, som af dig.. Hun gør det dælme godt på billeder den lille firbenede ven og elsker seriøst når der lægges ting op af #rockpaperfrida. Jep, jeg er crazy dog lady 😂 Men altså de billeder, hvor kærligheden er helt tydelig mellem jer, er jo fantastiske 😍

  1. Cathrine siger:

   Ahmen hun er totalt model på de der billeder – hun er så fin <3 Min yndlingsven <3 KH

 5. Helene Jørgensen siger:

  Mulberry er rigtige gode til at fikse gamle taske, min mor har næsten den sammen taske som du har på og har fået den reperaret en gang. Reperations servicen er bedst i England og de sender ofrer gerne tasken til dig når den er færdig. De kan også fikse den hvis du aflevere den i København, men vi var ret skuffede over måde det forgik på i forhold til når den blev afleveret i London.

  1. Cathrine siger:

   Ej hvor godt, jamen så må jeg til UK 😀 TAK for det gode tip Helene, virkelig! Det er så synd og skam, den bare får lov at ligge hjemme. KH

 6. Christine siger:

  Jeg fik en fin krokodilleskindstaske af min oldemor for nogle år siden. Den havde en grim og slidt, alt for kort hank som hurtigt “knækkede” af.
  Jeg købte en lang metalkæde på e-bay til at sætte på i stedet for. Den var mega billig (kvaliteten er desværre også derefter) men det er der ikke nogen, der kan se, når musikken spiller, og jeg har fået så mange komplimenter for den.

  1. Cathrine siger:

   Det var også en fin idé, hvis det andet ikke lader give sig! Tak for tippet C <3 KH

 7. Marlene siger:

  Frida gør det så godt <3
  Tak for dejlige indlæg man kan ty til på en lidt øm og grå torsdag eftermiddag.

  1. Cathrine siger:

   Jeg håber, den blev lysere og finere, din torsdag, eller at weekenden er det <3 KH

Send en besked