Top

OOTD: På Frederiksberg Allé

26.04.2015
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, cathrine nissen, Frederiksberg allé, universite bag small ysl, munthe lædershorts, maje fringe leather jacket
rockpaperdresses, cathrine nissen, Frederiksberg allé, universite bag small ysl, munthe lædershorts, maje fringe leather jacket

Godmorgen til en lidt kedelig søndag på vejrfronten!

Selv om det regner (derfor kameraet havde svært ved at fokusere), det er gråt og egentlig lidt koldt, så holder det mig ikke fra bare ben! Det er trods alt snart første maj. Så holder jeg mig bare det mere indenfor. I går var jeg til konfirmation hos den første af mine små kusiner. Hun så så fin ud, åleslank på den måde man nærmest  kun kan være i teenageårene, stram kjole, lange blondeærmer. Piiift! Og så syntes jeg pludselig, tiden var gået enormt hurtigt.

For elleve år siden inviterede vi på italienskinspireret frokost på Fredensborg Golfklub, og jeg havde Stella Nova-sølvstrik-cardigan på med trompetærmer og bindebånd i taljen. Jeg havde corsage på i thaisilke, jeg havde syet små perler på i hånden (hvad blev der egentlig af corsagen? Den indgik engang i de fleste festlige indslag. I taft, i silke, sågar i denim (kommer den tilbage på modescenen? (alt gør, hvis vi venter længe nok, men jeg har ikke rigtig noget behov for at vente på den, ærligt talt))). Og så havde jeg små sølvsandaler fra Billi Bi på med bindebånd om anklen. Piiiift! På gavebordet var der primært smykker, penge og Royal Copenhagen – set bort fra sidstnævnte, så tror jeg faktisk ikke så forfærdeligt meget har ændret sig.

Fortiden tager hurtigt afstand, men når man så glæder sig til noget, så går tiden mega langsomt. Hur? Jeg forstår det ikke. Jeg synes fx, der er enormt lang tid til min fødselsdag. Til vi tager til USA. Til min søster nedkommer. Til min gode veninde gifter sig næste år. Det er da lidt skørt, at hjernen kan spille en sådan nogle pus og lade en tro, at tiden går sløvt eller hurtigt. For børn går den altid langsomt; “hvornår er vi der?”, “hvor mange gange skal jeg sove, før jeg har fødselsdag?”. For voksne synes jeg generelt, tiden går for hurtigt, jeg når kun halvdelen af det planlagte. Undtagen når den barnlige glæde rammer os voksne; når vi glæder os. Det må være dén, der tager farten af tiden.

Jeg vil lade jer nyde søndagen uden min tidsfilosofi. Jeg skal på overnatning på Gilleleje Badehotel, og det er slet ikke så ringe endda! GOD søndag!

Adlinks: Heels – Jimmy Choo // Shorts – Munthe // Top – Cos // Jacket  – Maje // Bag – YSL // Ring – Jennifer Meyer
rockpaperdresses, cathrine nissen, Frederiksberg allé, universite bag small ysl, munthe lædershorts, maje fringe leather jacket
rockpaperdresses, cathrine nissen, Frederiksberg allé, universite bag small ysl, munthe lædershorts, maje fringe leather jacket
rockpaperdresses, cathrine nissen, Frederiksberg allé, universite bag small ysl, munthe lædershorts, maje fringe leather jacket
rockpaperdresses, cathrine nissen, Frederiksberg allé, universite bag small ysl, munthe lædershorts, maje fringe leather jacket
rockpaperdresses, cathrine nissen, Frederiksberg allé, universite bag small ysl, munthe lædershorts, maje fringe leather jacket

18 kommentarer

 1. Mathilde siger:

  Smukke, smukke sko! Og ham i baggrunden på sidste billede, har da også bare ben. Så ingen problemer der 🙂 God søndag til dig!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Så så jeg i det mindste ikke gal ud på gaden 😀 KH

 2. J. siger:

  Hej Cathrine, hvornår får vi mon sidste del af spørgerunden til Adam? 😀 God søndag!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er lidt sjovt du spørger – han har “deadline” på at skrive dem i dag 😀 Vi får se, hvornår det er klart! KH

 3. Laura siger:

  Årh, hvor ser du fin og klassisk ud! Jeg ville aldrig selv hoppe i bare ben før midt på sommeren, haha. Sidder endda i uldsweater under tæppet i sofaen lige nu 😉 Jeg er vidst også mere en almindeligt kuldeskær. I øvrigt sjovt med konfirmationsminderne. Min søster skrev i fredags, at det var 10 år siden hun blev konfirmeret. Der følte jeg virkelig at hun var gammel – indtil det gik op for mig, at det så betød, at den 16. maj er det 12 år siden jeg selv blev konfirmeret. Så var det mig der følte mig gammel 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   Haha, så får man lige sat sin alder i relief 😀 Jeg er også super kuldskær og elsker vand på 45 grader til badet osv. Men det er som om, jeg er blevet lidt mere viking på det seneste. Min veninde forklarede at træning sætter gang i cirkulationen, og det skulle have gjort forskellen. I don’t know. Jeg fortsætter med bare ben og varme bade 😀 KH

 4. Marie siger:

  Det er simpelthen de smukkeste sko, jeg nogensinde har set. Punktum.
  God søndag.
  //Marie

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ohhh yes, I think so too 😀 KH

 5. Maja KDJ siger:

  Det er da nogle vanvittigt smukke sko, du har skaffet dig! *kæmpe hjerter i øjnene*

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hahaha, I know, bedste udsalgskøb længe, de gør også mig sååååå glad 😀 KH

 6. Anne siger:

  Ha ha, godt gået med at holde styr på parenteserne! Det er generelt for længe siden, jeg har lavet så mange på én gang. Det må være et mål for den kommende tid 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   Haha – lav nogle flere, Anne, det er ren hjernegymnastik 😀 KH

 7. Shirley Wood siger:

  Tak for at dele disse smukke billeder til at hjælpe mig til at tilbringe denne kedelige søndag

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åhhh du er kær Shirley – jeg håber dagen blev lidt lysere og mindre kedelig 🙂 KH

 8. Pernille siger:

  Jamen altså, må man være så fræk og spørge efter opskriften på sådan nogle pæne, brune stænger? Jeg dør lidt af misundelse.
  Findes den perfekte selvbruner virkelig?, for jeg har ikke kørekort til det stads. Jeg ender altid med mærker midt på låret eller ned langs skinnebenet!
  Eller er det bare svineheld og må jeg så sande at brune ben på en forårsdag bare ikke lige var tilregnet mig?
  PS. Hvor er det bare nogle fabelagtige stiletter 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det må være den grå himmel og manglende sollys for de er så blege som de kan være, haha! Men jeg kender faktisk til en rimelig nice benolie jeg selv har brugt – jeg læste den anbefalet mange steder, og da jeg arbejdede i Stories solgte vi den (desværre ikke længere), den er HER, og den er altså toppen! – og tak, jeg elsker også de stiletter 😀 KH

 9. Caroline siger:

  Sjovt, at Pernille Teisbæk rocker corsage netop som du har skrevet indlægget 😀 Så det ER åbenbart tilbage – suk!

  1. Cathrine Nissen siger:

   IT’S BAAAACK – mon jeg skal i kælderen efter min sag i thaisilke?? 😛 KH

Send en besked