Top

OOTD: Pastel kween

09.04.2019
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Julie Bjarnhoff, Rabens Saloner
Godmorgen ladies!
Jeg er på vej dødtidligt af sted og ind mod byen. Jeg skal nemlig være moderator til et event med H&M for pressen i forbindelse med deres Conscious Exclusive, som lander i butikkerne om to dage, altså den 11. april. Og det er vilde typer, der er inviterede. Folk interesseret i bæredygtighed, mode, forskning på områderne osv. Det er journalister fra Børsen, Berlingske og andre medier og typer med et brændende hjerte for bæredygtighed som Signe Wenneberg.
Snakken kommer til at tage udgangspunkt i deres årlige sustainability rapport, der netop er landet (I kan se den HER, er I interesserede i den slags). Om paradokset i at leve af mange årlige kollektioner og tilbud og kundeklub med rabatter og dét at ville være en bæredygtig virksomhed, blandt andet. Jeg har skrevet skarpe spørgsmål og håber også, at publikum byder ind, så vi kan have en god og åben snak. Og så er jeg sgu da lidt nervøs, når det er kloge hoveder, der sidder på stolene derinde.
Så ønsk mig held og lykke, vil I ikke?

enkelte reklamelinks: suit STINE GOYA sneakers GANNI (gamle) sokker SNEAKY FOX jakke & OTHER STORIES perletaske & OTHER STORIES (udsolgt, men lignende her eller herplasticskuldertaske RABENS SALONER fotos JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Julie Bjarnhoff, Rabens Saloner
I dag har jeg et ‘no brainer’-outfit til jer. Det er den slags outfit, man ikke behøver at lægge alt for mange tanker i, fordi det matcher. Min store kærlighed. Jeg har virkelig vist mange af den slags outfits gennem tiden. Jakkesæt, nederdel/bluse-sæt. Se bare det her gamle safari-sæt, som jeg i øvrigt stadig har og bruger om sommeren. Eller det her reelt fine blomstrede sæt – det er alligevel noget tid siden den bare mave, hva’? Haha! Eller det her pyjamas-agtige sæt (og de der dødflotte løbeben, seriøst!). Eller det her frugtsæt, som jeg faktisk også stadig har og bruger (selv om jeg først sent fattede, at det var frugt og ikke bare space-print). Det er også bare lidt tid siden jeg var så modig at have en åben jakke og kun bh under, men der var vi også i varmen i ørkenen. Det sæt har jeg også stadig – og bruger det jævnligt om sommeren! Eller det her lyserøde, som også er i skabet – jeg har i øvrigt fortrudt tusinde gange siden, at jeg returnerede den taske og søgt den med lys og lygte.
Okay, okay, jeg stopper mig selv. You get the Picture! Sæt er guld (okay, det her var måske mit ultimative sæt, men desværre kun til låns, selv om mavsen elskede det!). Men når nu jeg sidder og kigger outfits i arkiverne, så er der faktisk ret mange af dem, der stadig hænger der (måske derfor mit skab er aaaaalt for småt, hehe..).
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Julie Bjarnhoff, Rabens Saloner
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Julie Bjarnhoff, Rabens Saloner
^^^Endnu et forsøg på at gå som en fashion girl, men det ser sgu bare ikke heeelt ægte ud
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Julie Bjarnhoff, Rabens Saloner
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Julie Bjarnhoff, Rabens Saloner
Udover at være nemme at trække i, fordi man ikke behøver at gøre sig de store overvejelser om det nu passer sammen, så føler jeg mig også bare dødsmart i dem altså. Og det her outfit er ingen undtagelse.
Ternene i jakken, der spiller så fint op ad ternene i suitet, som jeg slet ikke synes, bliver for meget, velsagtens fordi de kører i samme blide toner. Og så den sjove taske til. Et plastik-“net”, som jeg egentlig bare har lagt en mindre taske i. Der er noget lidt fint ved at kunne skimte den igennem plasticen.
Og så mine gode gamle Dum&Dummere-sko – og jeg som frygtede, jeg ville blive træt af dem. Never!
Ud af døren med mig og ønsk mig pøj pøj som tovholder! Og rigtig god dag og pøj pøj med jeres dagsprojekter. Være sig store som små!
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Julie Bjarnhoff, Rabens Saloner
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Julie Bjarnhoff, Rabens Saloner
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Julie Bjarnhoff, Rabens Saloner

5 kommentarer

 1. Sophie siger:

  Pøj pøj. Det klarer du så fint. Du er sej! 🎉🎉🎉🙌

 2. Lykke siger:

  Du ser fin ud!
  Må jeg spørge om farve/mærke på læbestiften?
  God dag!

  1. Charlie siger:

   Det vil jeg også mægtigt gerne vide! 🙂

 3. karin jensen siger:

  Kan se at i har sat jeres lejlighed til salg hvor skal i flytte hen. Så spændende

 4. Caroline siger:

  Så sejt! #girlboss <3 Jeg har netop i går afleveret en eksamen i faget Responsible Management med H&M og deres 2018 sustainability report som fokus, så sjovt at dette event lige lander i dag!

Send en besked