Top

OOTD: Pink on pink on pink på en onsdag

06.09.2018
Skabt af Cathrine — Annonce

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Gold collection, Pink onsdag
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Gold collection, Pink onsdag

I SAMARBEJDE MED SELECTED

Jeg nåede at skifte tøj tre gange i går. Det startede køligt, blev så lunere og til sidst svedende. Men hvor jeg ELSKER denne tid. Uld og bare ben. Seriøst. Endnu mere at jeg stadig kan gå i kjoler uden risiko for underlivsbetændelse (nårh nej, men altså – i overført betydning; det er stadig lunt), for jeg har ikke rigtig nogen bukser, jeg kan passe, hehe… Længe leve denne sommer. Ja, det var uden tvivl sejt i en måneds tid, men efterveerne nu med de stadig lune dage, selv om vi taler efterår – det er da en gave.
Outfittet var lyserødt på lyserødt på lyserødt. Har det nogensinde været så lyserødt før i bloggens historie? Jeg mindes det ikke. Frakken, strikken og kjolen er fra Selected Femmes ti-års-jubilæums-kollektion. De har taget nogle af deres mest solgte items og lige pudset dem af i opgraderede versioner, og især den frakke der – dødsmuk og meget blød.

reklamelinks: coat SELECTED dress SELECTED knit SELECTED bag MARNI sneakers NIKE (old, similar)

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Gold collection, Pink onsdag
Det er ikke fordi, bloggen bugner af outfits fra den seneste tid. Julie og jeg har været skiftevis på ferie, begge været travle, og så skal jeg da ærligt indrømme, at det ikke er hver dag, jeg føler mig lige i stødet. Det kræver det lidt, når man skal spankulere rundt som en kælekat foran en glaslinse.
En ven udbrød forleden “GUD hvor kan jeg godt se det i ansigtet på dig, at du sådan har lagt dig ud”. Well Gee, thank you! Haha! Ja jeg har lidt ekstra over det hele, men altså, så meget synes jeg ikke, det sidder i face. Og hvis det så gør, hvad kan man gøre ved det? Ikke fordi vedkommende opfordrede mig til at gøre noget ved det, men det er sådan en, jeg ikke helt ved, hvordan jeg skal komme tilbage på.
Jeg skal ærligt indrømme, jeg stadig har det lidt skørt med de åndssvagt mange kommentarer man får omkring sin krop, når man er gravid. At mit hylster er noget andre tager stilling til. Mest de der “gud, du er stor” eller “skal du ikke snart føde?!”. Dem ved jeg stadig ikke helt, hvordan jeg skal svare på. Og åå en og samme dag kan jeg sagtens også få serveret “åh, du er jo så lille”. Det siger noget om, hvor lidt man skal give for den slags, ikke? Pyt skidt!
Det sværeste var faktisk mine bryster, at folk tjekkede dem så meget ud, især i starten. Det er vildt grænseoverskridende – til de af jer, der fra naturens hånd er storbarmede, jeg forestiller mig, at I hører en masse, både godt og skidt, og hatten af for jer. Det er overvældende med folks opmærksomhed. Jeg kommer i tanke om mit skriv om mine bryster, et gaaammelt indlæg. De skal godt nok udsættes for meget gennem livet, de vidunderlige størrelser (ligegyldigt hvilken i øvrigt).
Men summa summarum; flere outfits på bloggen igen, yes?
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Gold collection, Pink onsdag
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Gold collection, Pink onsdag
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Gold collection, Pink onsdag
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Gold collection, Pink onsdag
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Gold collection, Pink onsdag
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Gold collection, Pink onsdag
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Gold collection, Pink onsdagrockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme, Gold collection, Pink onsdag
 

32 kommentarer

 1. Signe Op. siger:

  Jeg synes, du ser aldeles vidunderlig ud! Eller; det er ikke bare noget, jeg synes, for det GØR du!
  Og altså – jeg tror nærmest ikke, der findes andre i denne verden, der ser så skøn ud i lyserødt som dig. Du kan virkelig bære det. Well, let`s be honest; du kan jo altså bære det meste på en ret fantastisk måde (damn it! 😂)

  1. Cathrine siger:

   Haha, du er søøøød Signe, jeg suuuuger komplimenter til mig i de her dage som en tør svamp, hah! Og så tænker jeg den lyserødes genialitet ud fra, at den netop passer alle <3 Den er genial! Kram

 2. Julie siger:

  Jeg synes du er flottere end nogensinde. Gravide kvinder er SÅ smukke. ALLE!!!!

  1. Cathrine siger:

   Taaak Julie, og det er de nemlig, alle, absolut smukke! KH

 3. Sara siger:

  Det kan da godt være at du har lagt dig ud alle steder inkl. i face, men du er simpelthen så smuk og strålende anyway. 💕💕💕

  1. Cathrine siger:

   Der skal ikke herske tvivl om, at jeg har lagt mig lidt ud alle steder, haha! Taaak Sara <3 KH

 4. Sascha siger:

  Du stråler! – og er fuldstændig fantastisk smuk, både nu som ret-meget-gravid og ellers 😊

  1. Cathrine siger:

   Altsååå, jeg tager et mentalt screendump af det her kommentarfelt og gemmer i mig de næste uger <3 TAK Sascha! KH

 5. Mathilde siger:

  Åh ja, jeg kan nikke så genkendende til følelsen af at ens krop pludselig er “allemandseje” når man er gravid – forstået sådan at det er helt normalt at alle spørger ind til bryster, kommenterer på væske i fødderne (skønt at blive mindet om at man hat det haha) og vil se om man har strækmærker… derudover blødte jeg lidt omkring uge 26, heldigvis ufarligt, men pludselig var det også normalt at f.eks. Min svigerfamilie spurgte og generelt snakkede meget om det fordi min kæreste havde fortalt det til min svigermor. Selvfølgelig normalt når det nu engang også er hans barn, men det var stadig mærkeligt for mig at noget så privat omkring MIN krop pludselig var noget vi alle skulle snakke om.

  1. Cathrine siger:

   Ej det er også grænseoverskridende, det havde jeg også syntes var lidt voldsomt, at alle ved præcis status på kroppen. Især når det kommer bag på en på den måde, og bliver omtalt omkring. Generelt følelsen af at blive talt “omkring” – ikke særlig rar.
   På mange måder føler jeg, at alle de der graviditets-sideeffects som noget, der er uafhængigt af min egen krop, hvorfor jeg ikke er så generet af at tale højt om det. Det føles ikke som mig, hehe… Det er næsten som om noget fremmed har overtaget krop og funktioner (det har det jo næsten også :D), og det derfor ikke er min krop, der opfører sig sært, så jeg taler generelt højt om både, hvor meget jeg har åbnet mig og alt det der, haha! Adam og jeg er også kommet noget tættere, når man sådan skal vise trusser og spørge, om det ligner tegnblødning 😀 Shit! Jeg glæder mig til at min krop er min 😀 KH

 6. Sara siger:

  Der vil altid være kommentarer når man er gravid og folk kan være vildt grænseoverskridende i deres omgang med ens stakkels krop. Nu er jeg på den anden side – har en kæmpe ryk baby på fem måneder – og jeg får stadig masser af kommentarer på min krop.. er du ikke for tynd, hvorfor ser du,sådan ud osv.. Jeg tror bare man må affinde sig med det, og give det en skuldertrækning. Kroppen er monstersej lige meget hvad og vi udsætter den jo egentlig for så meget:)

  1. Cathrine siger:

   Ja den er så! Fuldstændig vanvittig sej. Jeg har både kæmpe respekt for min egen, min mors osv. Wauw altså! KH

 7. Anna siger:

  Du ser så skøn ud! 🙂
  Helt ærlig, jeg er ikke selv ret langt henne, men jeg er allerede ved at blive mega irriteret over de kommentarer, og synes virkelig folk burde holde dem for sig selv.
  Sidst jeg blev virkelig træt i hovedet, var da der var en der ud af det blå hev op i min bluse med kommentaren “nåeh, kan man begynde at se noget?” Well… Det tror jeg ikke, men hvad med at du fortsætter med at klæde mig af og ser for dig selv?

  1. Cathrine siger:

   Ej okay, det var da også langt, langt over grænsen, nærmest forulempende. Det er jeg ked af at høre, jeg håber, at det var første og sidste gang, du skulle opleve sådan noget! KH

 8. Caroline siger:

  Virkelig smuk frakke! Mht. det med kroppen: Jeg endte med at græde ud ved min gravidyogalærers skulder en eftermiddag, fordi flere havde spurgt mig, “om der nu kun var én baby derinde?” – og det var altså før uge 30, tror jeg… Hvad dælen skal man svare til det? “Jah, øh… Tak fordi du siger, jeg er stor?!” Folk kan godt blive lidt nervøse ved at se en stor mave, har jeg fundet ud af. Specielt mænd. Til gengæld sad jeg på en cafe i går, hvor to kvinder ved siden af mig udbrød “Neeej, hvor er din mave flot! Wauw!” (jeg er i uge 40 nu ;-)). Det gjorde mig virkelig glad 🙂 Når det er sådanne kommentarer, gør det ikke noget 😉 De to kvinder var nok i slut-40’erne eller start-50’erne, så mon ikke de selv havde børn og kan huske, hvad man gerne vil høre?

  1. Cathrine siger:

   Ja er den ikke? SÅ dødfin!
   Ahh, folk bliver måske lidt overrumplede af al den kvindelighed? Mave, bryster osv,? Spændende tanke. Jeg er selv blevet meget bevidst om, hvad der er fedt at høre, og jeg er helt med på roserne <3 Man behøver absolut ikke levere andet, og alle jokes omkring ens krop, med mindre de kommer fra en selv - vi behøver dem ikke 🙂 KH

 9. Mette siger:

  Du ser hamrende godt ud! PUNKTUM 💪🏻❤️🦄😘
  (Ps jeg blev såret over de kommentarer under min graviditet – særligt den svigermor kom med allerede da vi breakede baby-nyheden – i UGE 12 😳 – så sender de største kramme med kærlighed og styrke! ❤️)

  1. Cathrine siger:

   Ejjj okay! Svigermor! For pokker. Det er ligesom, når folk siger “ej jeg VIDSTE det bare”. Gu’ gjorde du ej. Bare fordi jeg er i den fødedygtige alder. Lad os nu bare lige vende os til alting et skridt ad gangen i stedet for at tage noget fra os eller kaste noget efter os, vi ikke har bedt om 🙂 KH

 10. Rikke Grosby Hallqvist siger:

  Du ser fuldstændig fantastisk ud! Hvornår lærer alle bare at sige det eller holde deres mund? Ingen gider have kommentarer som “du ser stor ud!” Eller “du ser træt ud!”
  Men ærligt, så ser du bare fantastisk ud. Punktum!

  1. Cathrine siger:

   Nej – aldrig! Hverken gravide eller ikke-gravide. Altsååå! KH

 11. Kathrine siger:

  Jeg har snart termin med nummer 3 og har naturligt ikke haft så meget tid til at fordybe mig i maven som med nummer 1 og 2. Hvilket er helt okay med mig. Men min svigermor.. puh.. hun er alt for meget. Kysser min mave, snakker med den osv. Jeg. Kan. Ikke. Have. Det. Jeg er et meget privat menneske og får det nærmest fysisk dårligt, men kan heller ikke få mig selv til at sige fra.. 🙁

  1. Cathrine siger:

   Uhh, det er også lidt overvældende… Det kan jeg godt forstå. Du kan ikke få din kæreste til at sige lidt fra? Du har måske også rigeligt at tænke på, så måske han kan tage over og sætte lidt grænser? KH

 12. M siger:

  Stor, lille eller midt i mellem: Du ser skøn og glad ud 😊
  Jeg har nogle gange tænkt, at det virkelig må have sine fordele med små bryster (slå-om-kjoler fx – når de var overalt i blogland vidner det om, at blogland er præget af petite kvinder. Og ikke er ondt ord om der i øvrigt. I gør det skide godt!). Det må være skægt at prøve at have en betydeligt anden barn og opleve det lidt fra ‘den anden side’. For selvom det kan være overvældende med opmærksomheden på ens bryster, så er jeg glad for mine. Jeg er ikke petite (eller tyk for den sags skyld). Jeg er bare sådan en almindelig str. L – og til det passer et par store bryster meget godt. Havde jeg haft små bryster, tror jeg, jeg ville have været endnu mere ked af min maves omfang på den ikke-gravide måde.. Lige nu passer størrelserne lidt sammen 😉

  1. Cathrine siger:

   Jeg havde selv en betydeligt større barm (60E) før jeg begyndte at træne, men man glemmer hurtigt.
   Det må være så dejligt med harmoni over kroppen! Det kan jeg godt forstå, så udligner alt sig selv og passer bare sammen, så er der ikke noget, der stikker ud. Som et par graviditetsbryster måske gør på en endnu spinkel krop 😅 KH

 13. Thia siger:

  Du er simpelthen så smuk!
  Jeg blev hvalrosstor pga vand i kroppen i min anden graviditet. Og alle kommenterede det! Men jeg valgte selv at møde det med glæde og stolthed, da det slet ikke var givet, at jeg ville gå tiden ud. Jeg sagde til spejlet: “Tak ansigt (og fødder og hænder og numse og lår) fordi I tilsidesætter andre behov og laver en baby. Vi ses på den anden side.”
  For hvor er det altså vildt, at hele kroppen er i gang med at lave sit eget lille menneske! Respekt for hele kvindekroppen!

  1. Cathrine siger:

   Hvor er det bare fine tanker, Thai <3 Tak for dem. Jeg er også selv helt ligeglad med min størrelse - alt er midlertidigt. Men jeg bliver også træt af at komme på vittige comebacks, når folk leverer halve jokes på min krops bekostning. Men pyt, da! Kæmpe respekt for kvindekroppen for alt det, den står igennem. KH

 14. C siger:

  Du rammer virkelig plet med “til de af jer, der fra naturens hånd er storbarmede, jeg forestiller mig, at I hører en masse, både godt og skidt, og hatten af for jer” – hvad jeg ikke har lagt øre til gennem tidens løb omkring mit forparti – og primært fra kvinder, Der eksempelvis pludselig udbryder “gud hvor har du store bryster” eller lignende. Der er ikke noget mere ubehageligt end folks kommentarer omkrings ens krop. og af samme årsag har jeg i flere år undladt at tage stramt tøj på af frygt for folks kommentarer.
  Jeg begyndte dog at sige fra ved at sige “det bliver jeg faktisk rigtig ked af at du siger”. Det blev de fleste enormt overraskede over og svarede typisk at det bestemt var et kompliment. Det er meget muligt. Men man ved aldrig hvordan folk har det med deres krop – og jeg finder det ubegageligt at være genstand for opmærksomhed jeg ikke beder om. Du har virkelig ret – uanset om det er ment som et kompliment, skal man generelt afholde sig fra at kommentere på størrelsen af folks kropsdele – uanset om den del er stor eller lille.

  1. Cathrine siger:

   Det er altså virkelig overvældende, det kan jeg så godt forstå.
   Jeg havde også en fyldig barm, før jeg begyndte at træne – det hørte jeg meget for, da jeg var yngre, i mine teenageår. Og jeg husker det som så grænseoverskridende, for hvad kan man gøre? At blive kommenteret på – ikke for sin person men alt det, vi bare kommer med og er. Jeg husker at føle mig udstillet. Jeg håber, at du kommer tilbage i lige præcis det tøj, du holder mest af, stramt eller ej.
   Det er helt sikkert vejen frem at sige fra, som du gør. For folk er sjældent klar over, hvad de egentlig siger eller giver videre med deres ord. Kram til dig og tak fordi du deler.

 15. Maj siger:

  Jeg synes du er ualmindelig smuk gravid, og folk skal altså stoppe med at se graviditet som et Green card til at kommentere på andres kroppe (har selv været igennem møllen for et et år siden, sjovt som tilfældige bekendte mener at ha lov at udtale sig om ens ansigt, hofter og bryster pludseligt!). I en helt anden boldgade… Vil du ikke lave en guide til puder og pæne dekorative betræk? Synes altid du finder sådan nogle unikke pæne puder til dit hjem, der liger giver et løft til rummet 🙂

  1. Cathrine siger:

   Hm, jo jeg skal se, hvad jeg kan finde ud af! Jeg er selv ret glad for Stilleben, hvis du går og leder nu og her 😀
   Og tak altså <3 Pyt med de andre! KH

 16. Sara siger:

  Jeg har faktisk også tænkt et stykke tid at din graviditet var tydelig i dit ansigt. Dog ikke på den der “du har taget på”-måde (hvilket jeg ellers tænker ville være helt normalt), men mere fordi du ser så ægte glad ud ❤️ Dit smil er kæmpe stort og varmt. Man taler om at smile med øjnene, men du gør det med hele dit ansigt og det klæder dig så godt ❤️

  1. Cathrine siger:

   Hvor er du sød Sara, tusinde tusinde tak for så varme og kærlige ord. Dem gemmer jeg, og så håber jeg, at smilet og varmen bliver siddende på den anden side <3 KH

Send en besked