Top

OOTD: Pink på pink hos Blomsterskuret

24.08.2017
Skabt af Cathrine

Godmorgen ladies,
Jeg var ramt af et kæmpe internetglitch i går. Til trods for at bo i det mest centrale Frederiksberg, så kører vi stadig ikke på bredbåndsinternet men på telefonstik. Det er ret sindssygt. Vi har så træls internet – og hvis vi skal have bredbånd, så skal vi selv betale for at få gravet det ud og ned i vejen. Og det er dyrt, I can tell you (har I nogle gode, solide internetudbyder-erfaringer? Nogen der kan grave og den slags? Random forespørgsel, men jeg er virkelig træt af det).
Det er virkelig, virkelig træls. Især som i går hvor jeg har planlagt en time eller to nøje hjemme til at skrive, og så dur det ikke, og jeg har ikke nok tid til at gå ud på en café. Derfor nåede jeg heller ikke mit aftenindlæg – til gengæld bryggede jeg på det i Word, så det forhåbentligt kan komme ud senere i dag. Sjovt, at dengang jeg var barn, så kunne jeg troligt og roligt sidde og vente på at linjen blev fri, og min søster hang røret på, så jeg kunne bruge linjen til nettet, for så at skulle vente og vente og vente på at en sidde blev loadet, haha. Billederne, der var en krig om at komme frem. Kan I huske det? Denne her lyd – det er jo helt nostalgisk. I dag skal det bare gå hurtigt, hurtigt og jeg bliver utålmodig…
I stedet for at mugge over ringe forbindelse gik jeg ud og mødtes med Julie, som efterhånden er blevet et af de mennesker, jeg bruger mest tid med i hverdagene, og vi hygger os. Vi havde en hel del billeder at skyde også til nogle kommende, sjove kampagner, men først og fremmest mødtes vi om pink onsdag. Og da jeg alligevel skulle købe blomster, besluttede vi os for at kombinere de to, og det kom der nogle lidt fine billeder ud af.
Blomsterskuret var dem, der lavede min brudebuket, min blomsterkrans og Fridas blomsterhalsbånd. Det var ret sjovt at høre fra dem, at siden august sidste år, så er det væltet ind med bestillinger på hundehalsbånd – det havde de ellers ikke prøvet før. Haha! The power of ROCKPAPERFRIDA – og jer <3 Jeg kan også kun anbefale dem til bryllupsblomster – nu bandt jeg selv alle til receptionen, men de andre tre ting spillede så smukt. Jeg var meget, meget glad for deres arbejde. De kan anbefales – både til en onsdagsbuket og til brudebuketten – og -kransen, til brud som hund.

reklamelinks: bluse MADS NØRGAARD + AIDSFONDET // nederdel RESUMÉ // sandaler & OTHER STORIES // taske H&M (gammel, men lignende) // solbriller ACE & TATE // pink perlekæde JULIE NIELSDOTTER // billede JULIE BJARNHOFF

30 kommentarer

 1. Nikoline siger:

  Hvad med mobilt bredbånd? Det kræver kun et strømstik 🙂 Det virker helt perfekt for mig – bor også selv på Frederiksberg.

  1. Cathrine siger:

   Hvem har du? Har prøvet Telia og det dur ikke. Den er ikke steady nok. Det er rimelig træls. Vi bor lidt i et hul hvad angår 3/4G. KH

 2. A siger:

  Der er ikke noget værre end langsomt internet 😂 I min gamle lejlighed som jeg kun lige er flyttet fra havde vi også internet gennem telefonstikket, gennem YouSee. Det fungerede altså rigtig godt!
  Forstår ikke helt hvad du mener at det ikke er bredbånd, men gennem telefonstikket – jeg troede at man kunne vælge bredbånd enten gennem telefonstik, antennestik/datastik eller fiber. Så hedder det ikke bredbånd selvom i har det gennem telefonstikket?

  1. Cathrine siger:

   Altså, vi har nede i kælderen på huset foran os sat oldschool internet op – mener det er med kobberkabler. Jeg er ikke helt stærk i det. Men det er internet på den gammeldags måde og så er vi altså lige fem om at dele 😅 KH

 3. Sille Schneider siger:

  Vi bor selv på Frederiksberg, og havde før internet igennem telefonstik. Vi ringede for at sige vores internet op hos Yousee pga det var så dårligt, hvortil han siger vi bare kunne få det i vores coax kabel. Det gav os pludselig omkring 100 mbt, og en meget stabil forbindelse. Så hvis i har sådan et stik i væggen et sted, så ring til udbyder, de kan se om i kan få det igennem der 🙂

  1. Cathrine siger:

   Coax-kabel? Det er nyt for mig 😆 Jeg må simpelthen prøve at ringe til Telia engang til, selv om de har sagt den eneste mulighed for bedre internet er at få gravet kabler ud. Men altså. Det kan jo udfordres! KH

 4. Haha, ja nu tldags bliver man komplet forvirret, når internet er nede eller hvis der pludselig ikke er signaldækning – især på motorvejen, hvor Spotify pludselig glipper og lyden er væk 😀
  Skønne billeder i øvrigt – blomster gør bare glad 🙂
  – A

  1. Cathrine siger:

   Ja der er altså sket noget de sidste ti år – tålmodigheden ligger på et meget lille sted 😆 KH

 5. Caroline siger:

  Jeg er så typen, der fik mit bredbåndsstik fjernet, da jeg renoverede min lejlighed. Det kunne jeg da ikke se, hvad jeg skulle bruge til…. SÅ dumt!
  MEN jeg har fået mobilt bredbånd via Yousee. Det er med SIM-kort ligesom i telefonen, men i en fast router, der ligner sådan en til bredbånd. Det fungerer strålende og koster mig 150 kr om måneden. Måske det kunne være løsningen for jer?
  PS. Hvor ser du fin ud! Og de solbriller – må eje!

  1. Cathrine siger:

   Åh nej 😆 SÅ er det godt man kan få internet på så mange måder. Jeg havde faktisk også sådan en 4G-dimmer fra Telia, men det duede slet ikke. 3G/4G-wise er vi også lidt i et hul. Men stationen signalet kommer fra skulle være tættere på med TDC end Telia, så måske jeg skulle prøve det? Man bliver jo helt lammet 😅 KH

   1. Amalie siger:

    Med en 4G router fra Huawei og opkobling via TDC burde I nemt kunne få hurtigt og stærkt internet 😉

 6. DorteS siger:

  Har du tjekket Hiper? De var væsentlig billigere for os end TDC.

  1. Cathrine siger:

   Nej men jeg har fået den tippet et par gange, jeg må vist kigge nærmere på det! KH

 7. Marianne siger:

  Vi har bredbånd, men til trods for, at vi kun udfolder os på ca 80kvm, har jeg ikke net på KONTORET (routeren står ved fjernsynet i stuen), fordi vores vægge er ren beton. Det er et freaking helvede! Har skiftevis være tosset på vores udbyder og min kæreste (alle ved det er mandens skyld 🙈), indtil jeg fik nok og fiksede mig seriøst mange gigabite data på telefonen. Nu trækker jeg netforbindelse via den. Det er IKKE optimalt, men til gengæld har vi parkeringsplads (hvor man ikke skal parallelparkere #goals) lige foran hoveddøren. Can’t win ‘en all 😅 Og så har jeg vist ikke flere ting at proppe i parantes 😝

  1. Cathrine siger:

   Æij men det er jo udueligt! Vi skriver 2017 altsååå. Til gengæld er parkeringsplads minus parallel en seriøs gode, haha… Minus buler og det hele. Så må man tage det andet med. KH (ps: parantes-skriverier 💜)

 8. Betina siger:

  Du ser simpelthen så fin ud på de her billeder – håret, læberne, smilet og alt det pink!

  1. Cathrine siger:

   Du er sød Betina, taaak! KH

 9. Malene Arper siger:

  Okay! Guide til hvordan du laver dit fine hår asap! <3

  1. Cathrine siger:

   Hehe, måske en instastory? KH

 10. julie siger:

  Blomsterskuret <3 De bandt også min brudebuket, og jeg ville ønske den kunne holde sig frisk forevigt så jeg kunne have den stående altid. SÅ smuk!

 11. Britt siger:

  Hvor er din fine læbestift fra?

  1. Cathrine siger:

   Det er Flame Pop fra Clinique. Det er en lipgloss! KH

 12. Camilla siger:

  Hvad Søren – er der ikke fibernet på Frederiksberg?

  1. Cathrine siger:

   Vi skal selv betale for at få gravet det ud til husene, og det kan være rigtig dyrt! Sådan er det på vores vej i hvert fald. KH

 13. Amanda siger:

  Det sjove er, at der faktisk skal komme gratis wifi udendørs på hele Frederiksberg lige om lidt?! 😝
  Som en del af deres smart City strategi..

  1. Cathrine siger:

   Say whaaaat?! Så jeg behøver slet ikke kablerne?? Men kan det også du indenfor?? KH

 14. Ih, hvor ser du exceptionelt dejlig ud i dette outfit! Tænker at blomster bestemt gør glad, og gør godt for én på alle måder.
  Og hvor er det vildt, at RockPaperFrida alligevel når ud til så mange mennesker. Du er lige før, at du burde få kommision 😉

  1. Cathrine siger:

   Præciiis, haha, det siger jeg til dem næste gang 😜✌🏾 God weekend 💘 KH

 15. Line Thimsen siger:

  Den trøje er simpelthen fantastisk 🙂 <3 Hvordan er Mads Nørgaard i størrelsen? <3 Tak for en lækker blog

  1. Cathrine siger:

   Helt almindelig synes jeg 😄 KH

Send en besked