Top

OOTD: Plisseer, flettaske og en lille mis

11.04.2016
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, cathrine nissen, sivtaske, Zara plisseret nederdel
rockpaperdresses, cathrine nissen, sivtaske, Zara plisseret nederdel
rockpaperdresses, cathrine nissen, sivtaske, Zara plisseret nederdel
rockpaperdresses, cathrine nissen, sivtaske, Zara plisseret nederdel
rockpaperdresses, cathrine nissen, sivtaske, Zara plisseret nederdel

Godmorgen <3

I dag er første morgen i 2016, hvor jeg er kommet på arbejde fuldstændig gennemsvedig. Og det er en god ting. For en gangs skyld! Det betyder, at jeg skal skifte selv min tyndeste uldfrakke, som jeg har haft på de sidste uger, til en forårsjakke. Hurra! Man må vende svedsneglen til en god ting, og det er forår, kære venner! FORÅR! Resten kan tages med papirsserviet, it’s alle good.

Et lille outfit fra i går med en lille ny nederdel – og sådan set også taske. Jeg har haft et godt øje til sådan en sivtaske i et stykke tid, men dem jeg har set på diverse blogs koster en brækket arm – 1500 kroner og opefter. Det er en taske. Af tørret græs! OG den har sin plads i sandet på stranden – om jeg gider give så mange penge for den. H&M er altid leveringsdygtige på trends og tendenser, så jeg slap under 200 kroner, og den er altså lidt fin.

At sidde på café i fuld mundering i går bar frugt. På vej hjem fik jeg min kæreste til at tage outfitbilleder, og se lige den lille kat! Den sad og jamrede sig i vinduet på en andensals lejlighed og kiggede med på igangværende fotoshoot. Den mindede mig om min barndomskat. Willie. En rød hunkat, vi troede var en hankat – deraf det maskuline “Willie”. Hende kan jeg godt savne. Sådan at komme hjem fra skole og se hende komme rendende ned ad stien ovre fra marken og slange sig op ad mine ben, mens jeg låser hoveddøren op. Jeg savner hende, indtil jeg også tænker på, hvor lumsk og arrig hun også var. Hun var ikke en kælekat. Hun var en vildkat, som man absolut ikke måtte nusse på andet end ryg og hoved, for så rev hun. Jeg kender faktisk ret mange, der ikke kan lide katte netop af samme grund – altså deres lumskhed (hvis det ord findes). Man kan ikke høre, når de kommer og de lynhurtigt væk. Og så har de lidt slangeagtige øjne. Altså det er ikke min beskrivelse men nærmere min kærestes. Han er ikke en kattemand. Der er det noget andet med Frida. Du kan altid høre, når hun er i nærheden takket være hendes besværede vejrtrækning – dårligt hjulpet på vej af hendes ekstatiske væsen. Men sød var den lille kat.

Må I få en vidunderlig dag! Solskin og 14 grader. Ahhh!

ReklamelinksSneakers – Nike // Skirt + shirt – Zara (sold out online) // Top + bag – H&M // Coat – Ganni (alternative ON SALE)
rockpaperdresses, cathrine nissen, sivtaske, Zara plisseret nederdelrockpaperdresses, cathrine nissen, sivtaske, Zara plisseret nederdel
rockpaperdresses, cathrine nissen, sivtaske, Zara plisseret nederdel

16 kommentarer

 1. Kathrine siger:

  Jeg elsker den plisserede nederdel! Og forår! 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Den er jeg også så glad for! GOD mandag <3 KH

 2. Perfekt timing med katten:) Får selv en lille lækker hankat i næste weekend, med det fineste slips, i pelsen , og strittende ører. Glæder mig!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Nuuurh! Hvilken farve? 😀 NUTTET <3 KH

 3. Victoria siger:

  Sikke en fin nederdel! Og hvor klæder det dig altså med lidt længde på håret – jeg er VILD med det ❤️

  1. Cathrine Nissen siger:

   Tænk, her går jeg og bander over det 😀 Jeg glæder mig ellers helt til at få det kort igen 🙂 KH

 4. Ej hvor må jeg rose dig for det her outfit! Du ser simpelthen så effortless beautiful ud – mere end du plejer, for normalt er du skam også en vinder 😉 Du rammer virkelig den der “I can’t help it, I’m just beautiful. Sorry”- vibe (som jeg lige har fundet på haha. Men ja – forårs friskt look med et modent men ungt twist. Once again, er jeg skide misundelig på dig og dit smukke væsen. Nyd din forårsdag!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Æij altså Laura! Du er fanme sød – det lyder som slogan fra en reklame 😀 Du er kær! TAK TAK <3 Hav en vidunderlig tirsdag! KH

 5. Lisbeth siger:

  Hvor er dit hår bare hamrende lækkert på de her billeder! Yderst misundelsesværdigt, når jeg selv sidder her med såkaldt-kort-hår-der-skulle-have-været-klippet-for-mindst-en-måned-siden, haha 😀
  Kiggede btw selv på den der blondetop den anden dag. Lod den hænge, men begynder at fornemme, at det var en grum fejltagelse!
  // http://www.moonlitmadness.dk
  p.s. vores hankat hed i øvrigt Rødhætte, da jeg var barn 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er fanme et sejt antiheltenavn for en hankat 😀 Er man ikke selv altid lidt sur på sit hår? Jeg glæder mig så meget til efter brylluppet, så skal jeg være kortere igen 🙂 TAK dog for de søde ord! KH

 6. Sarah M siger:

  Hej.
  Jeg kan simpelthen ikke få dit link til den “alternative” frakke til Ganni frakken til at virke…-der sker ikke noget, når jeg trykker på det. Vil du prøve at poste det igen eller fortælle, hvad du linker til? 🙂
  Mange tak.
  Mvh. Sarah

  1. Cathrine Nissen siger:

   Du kan altid højreklikke på et link og så trykke “åben i ny fane” 🙂 http://rstyle.me/n/bm9f9r6jie KH

 7. louise siger:

  dit hår er SÅ lækkert her Cathrine 🙂 KH

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er bare nyvasket, haha! Det burde jeg gøre noget oftere 😀 TAK! KH

 8. Mia siger:

  Hej søde Catherine.
  Vil gerne høre om nederdelen er ny og evt stadigt i butikkerne?
  Derudover føler jeg ikke helt at jeg kan skrive en kommentar uden at fortælle dig at du virkelig er en kæmpe inspiration for mig. Din livsglæde, din ærlighed, din sødme og selvfølgelig dit smukke tøj! Ih altså, det smitter igennem din blog 😀
  Lille starstruck kommentar, men du fortjener også at få smidt noget ros din vej!
  Knus Mia

  1. Cathrine Nissen siger:

   SØDE MIA 😀 Det gav mig lige et kæmpe smil på læben og et lille diskret fnis – tak for dine ord <3 Jeg har købt nederdelen online i sidste uge, så den kan meget vel være i butikkerne endnu – jeg har dog ikke kigget. Men den er fra lige nu, så det er kun hvis den er udsolgt, den mangler derude 🙂 GOD dag til dig! Kram

Send en besked