Top

OOTD: Rainy Weather

01.09.2014
Skabt af Cathrine

dagens010914_1dagens010914_2
Boots – Le Chameau // Skirt – H&M // Sweatshirt – Liberty X Nørgaard // Rain coat – Asos // Bag – Gucci Soho Disco

Godmorgen lads and ladies,

For et par uger siden blev jeg spurgt, om jeg ikke ville vise, hvordan man kan style regntøj. Jeg må ærligt indrømme, at jeg mest af alt er praktisk anlagt, når det regner. Jeg har sådan et godt gammeldags regnsæt, jeg fik af min mor, da jeg flyttede ind til byen. Overtræksbuks. Gul regnjakke med reflekser. Hvis jeg er på Fridatur eller skal være ude længe, så tyer jeg til det. Men det sker selvfølgelig også, at jeg skal til noget smart; en venindes fødselsdag eller en kollega-kom-sammen, og så vil jeg gerne være en tand mindre praktisk. Og til dét købte jeg den der pink gennemsigtige regnjakke til en slik hos Asos – de har nu fået den tilbage. Den får altså virkelig mange komplimenter for some reason. Måske bare fordi den er lidt anderledes? Da jeg var til event med Diesel på en stripklub, oh yes, der fortalte  dørmanden mig, at han syntes, den var ret sexet. Så lod jeg den lige hænge i skabet nogle dage, haha!

Men her, med gummirøjsere fra Le Chameau og pink regnjakke! Og så har jeg samlet lidt regngadgets til jer!

NU tager jeg på kursus, det bliver en laaaaang dag. Første efterårsdag! So far er den da smuk med sol på himlen, god dag!

Contains adlinks!

dagens010914_3
what to wear when raining, regntøj, gummistøvler

1 Monki blomstret regnjakke // 2 Asos blå og prikket // 3 Asos foret regnjakke // 4 Selected grøn regnjakke // 5 Asos  sporty regnjakke // 6 Asos gul gennemsigtig // 7 Rains gul regnjakke // 8 Asos pink gennemsigtig // 9 Rains unisex regnjakke 

 

what to wear when raining, regntøj, gummistøvler1 Hunter røjsere // 2 Le Chameau gummirøjsere // 3 Hunter røjsere // 4 Paraply // 5 Paraply // 6 Paraply

 

11 kommentarer

 1. Du formår da at lave regnvejr om til fest, skønt outfit.
  Du har bare en helt fantastisk stil og selvom den ligger langt væk fra min, bliver jeg altid inspireret.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hvor er du bare hammer sød <3<3<3 masser af den slags i din retning! Kram

 2. Johanne siger:

  Hej Smukke Katrine
  Jeg er ny i det der med at købe tøj online… uh!
  og især når det gælder at vælge de rigtige størrelser. Har du et par tips ?
  måske du kan stykke en size guide sammen, der er til at forstå, for os der mest bare bruger til h&m størrelser som rettesnor..
  tak for inspiration <3

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åh det er så hamrende svært med størrelser Johanne, så det vil jeg nødigt bevæge mig ud i at rådgive. Alle mærker er forskellige og ligeså er vi. Jeg ville være bange for, at I kommer efter mig, hvis jeg noterer forkert og I så får købt forkert.
   Asos har en size converter, så du kan se, hvad din størrelse svarer til. Jeg er en 8’er i det meste Asos-tøj, altså deres eget mærke. Det svarer til en 36, undtagen strik og sweats som jeg godt kan lide til den oversizede side – så tager jeg en 10’er. Topshop er jeg næsten altid en 10’er 🙂 KH

   1. Johanne siger:

    Hej! kan godt se det var lidt en svær opgave.. Især når alle mærkerne er så forskellige i størrelserne, men tak alligevel -kaster mig ud i det!

 3. Anna siger:

  Pæn regnjakke! Lige et lille tip om at man kan købe en, som ligner enormt meget på ebay, hvis man søger lidt – en del billigere 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Smaaaart! KH

 4. Simone siger:

  Det ser søreme fint ud 🙂 Hvordan er gummistøvlerne i størrelsen?

  1. Cathrine Nissen siger:

   De er HELT almindelige, jeg har en 38, som jeg plejer i gummirøjsere, for så er der plads til en god varm sok til vinter 🙂 KH

 5. chilie siger:

  Hvor ser du fin ud i din regnjakke 🙂 tror jeg må ind og lure.. Men men men jeg skriver egentlig fordi jeg søger efter den gucci taske, i den farve med lys og lygte! Men den er seriøst umulig at finde, så jeg ville egentlig høre om du ved et sted? ville ikke have noget imod at købe den brugt 🙂 På forhånd tak og tak for din lækre blog, du inspirer mig altid også på en regnvejrs dag 😀

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hvor er du kær! TAK Chillie 🙂 Jeg har købt den på Guccis webshop for et par år siden – jeg ville prøve dér igen, nu sommerens farver kommer, eller Mytheresa ELLER på Trendsales 🙂 Rigtig god jagt! KH

Send en besked