Top

OOTD: Reflection dress på et sydfransk slot

13.06.2017
Skabt af Cathrine

Stine Goya Reflection dress, rockpaperdresses, Cathrine Widunok wichmand

Stine Goya Reflection dress, rockpaperdresses, Cathrine Widunok wichmand

Godmorgen solstråler,

jeg har sovet som en drøm på mit blomster-prinsesse-værelse under min dobbeltdyne med min egen hovedpude hjemmefra – jeg er den type. Magelig og gammel og stivnakket, hah!

Det har været en stor oplevelse at være på det her lille slot. I går fik vi en meget lækker middag, og jeg følte mig overmæt og udspilet, da jeg trillede op ad marmortrappen. Der var lokale vine på bordet, fire retter inkl. den vildeste ostevogn jeg nogensinde har set (nogen har måske set den på insta). Det var så sygt lækkert, og jeg tænker stadig, jeg har verdens bedste job, selv om det var en lang dag, og jeg er vågnet træt.

Nu vil jeg komme op og ud af fjerene, ud i bad og så følge duften af croissanter og kaffe nedenunder. Klokken 09.15 skal vi ud på en tre timers køretur fra Castres til Avene. En fuld dag med et møde med 4-årige Elias, der for anden gang er i behandling på hydroterapicenter for sin atopiske eksem.

Hav en dejlig dag!

REKLAMELINKS: dress STINE GOYA (udsolgt, men i kort version her eller jumpsuit) // shoes DECADENT

Stine Goya Reflection dress, rockpaperdresses, Cathrine Widunok wichmand

7 kommentarer

 1. Lisbeth siger:

  Du gør nu altså også slottet ret godt ære i det look der. Du kunne helt bestemt godt gå for kongelig, hvis du lige vrikkende lidt med håndleddet til nogle forbipasserende 😉
  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Cathrine siger:

   Haha, den tager jeg med; bonjour, bonjour! Man er vel fra Fredensborg 👸🏼 KH

 2. Maia siger:

  Kan du ikke godt PLEASE sælge mig alt dit Stine Goya? #misundelseerengrimting

 3. Anne-Sophie siger:

  Åh ja! Take me back. Det var altså helt enestående et sted. Og hyggeligt at møde dig. 🙂

 4. CK siger:

  Den her kjole må være blandt mine favoritter til dig – den klæder dig bare SÅ ualmindeligt godt ! Som er den skåret og lavet liiige til Cathrine 🙂

  1. Cathrine siger:

   Nååårh hvor er du sød, CK <3 TAK! Den er jeg også så glad for. Sjovt som gul ikke har været favoritten længe, men i år når den ligesom nye højder for mig 🙂 TAK for de søde ord. KH

 5. Olivia siger:

  Kære Cathrine. TUSIND tak for en fantastisk blog først og fremmest – den er en kæmpe inspiration for mig 🙂 Hvis du i et svagt øjeblik nogensinde overvejer at sælge denne kjole, så står jeg klar som arvtageren!
  Rigtig god dag
  /Olivia

Send en besked