Top

OOTD: Spring has arrived

08.03.2015
Skabt af Cathrine

ootd, dagens, rockpaperdresses, cathrine nissen, stine goya sequin skirt, gucci soho disco
ootd, dagens, rockpaperdresses, cathrine nissen, stine goya sequin skirt, gucci soho discoSneakers – Mary Katrantzou for Adidas // Skirt – Stine Goya // Knit – Soulland // Bag – Gucci // Bracelet – Me+Audrey

Jeg forstår mig virkelig på ordet forårskåd – jeg har det, som en flok kø, der er blevet sat på græs. Mest optursagtigt er det:

1) At jeg kan pakke mine planter ud af deres vinterhi (på indersiden er jeg 63 år og på efterløn)

2) At der snart kommer asparges og jordbær – gode jordbær, der smager af noget

3) At jeg kan bruge solbriller uden at se dum ud, også når jeg går til bageren om formiddagen

4) At de japanske kirsebærtræer snart blomstrer – i år vil jeg gerne købe mig et og have det i krukke – nogen der ved, om man kan sådan en ven i krukker?

5) At feriepenge er lige om hjørnet

6) At jeg nu kan sætte gang i planlægning af kommende fødselsdag, 26 år – meget flottere alder end 25 år. Jeg kan bedst lide at være et lige tal

7) At jeg kan smide de hudfarvede strømpebukser

8) At der findes en facebookgruppe, der har til formål at elske foråret – og der er mere end 23.000 medlemmer?!

– hvad er der ellers? Hvad er det mest optursagtige ved foråret for jer?

Jeg tror aldrig, jeg har mødt nogen, der ikke kunne lide foråret. Det er måske den mest likeable sæson overhovedet. Sæsonen hvor man virkelig forstår at sætte pris på forandringen, på solen – når vi når sommeren er vi så forvente. Jeg er vild med det.

Jeg vil hoppe op på min cykel, og så vil jeg krydse alle broerne til Østerbro – her skal jeg prøve reformertræning som næstsidste led af VitaminWells bootcamp. I eftermiddag må vi i Søndermarken med Frida – måske jeg ser nogen af jer der?

Senere får I en update på min komplimentsfredag :S

NYD denne vidunderlige søndag!

ootd, dagens, rockpaperdresses, cathrine nissen, stine goya sequin skirt, gucci soho disco
ootd, dagens, rockpaperdresses, cathrine nissen, stine goya sequin skirt, gucci soho disco
ootd, dagens, rockpaperdresses, cathrine nissen, stine goya sequin skirt, gucci soho disco

ootd, dagens, rockpaperdresses, cathrine nissen, stine goya sequin skirt, gucci soho disco
ootd, dagens, rockpaperdresses, cathrine nissen, stine goya sequin skirt, gucci soho disco

17 kommentarer

 1. Anne siger:

  Jeg er ret enig i dine opture – og kan tilføje en: at vågne kl. 07:15 på en søndag og høre fuglesang udenfor det åbentstående vindue. OG himlen er lysende blå, når man står op og titter ud gennem gardinet.
  Aah, forår!
  Hilsen en forårselsker, som dog plejer at sige at efterår slår alle de andre årstider 🙂

 2. Louise siger:

  Årh hvor er du FIN og forårsagtig! Tak for inspo til at få taget min fine Goya paillet-sag ud af skabet allerede nu. Er vild med stylingen!!
  Nyd den solrige forårssøndag.
  Hej fra Paris // Louise

 3. Mette WK siger:

  Jamen, man kan da KUN elske foråret!! Og det sjove er, at hvert år er det et lige så stort mirakel som året før, at naturen rent faktisk vågner op igen. Fantastisk 🙂
  Jeg oplever det også med min hest. Hvert år, så er der én dag, hvor han ligesom vågner op til dåd. Så er der galop og tølt for fuld skrald gennem skoven, krydret med masser af bukkespring. Det var i onsdags – resten af året er han verdens roligste dreng 😉

 4. Forårshaderen siger:

  Må jeg præsentere mig…. Forårshaderen.
  Så længe jeg kan huske, har jeg altid HADET forår og været fuldstændig uforstående over alle jer forårstosser

 5. Helle siger:

  Fint skirt:) Er det et ny-indkøb?

 6. Sikke en dejlig måde at starte søndagen på! Jeg har ellers netop lige læst Acies offline-indlæg, men jeg måtte altså lige kigge forbi Rockeren før jeg hopper ud i solskinsvejret, haha. Og det var godt tænkt af mig, før her er jo fyldt med humørbomber, godt humør og glade smil 😀 TAK!

 7. Caroline siger:

  Du er sød og fin, som altid 🙂
  Angående det japanske kirsebærtræ, så ved jeg faktisk ikke om man kan have et helt træ indendørs – men man kan “plante” dets grene i vand 🙂 Det har jeg i stuen, i en kæmpe gulvvase, og jeg knuselsker det. Det skriger af forår 🙂

 8. Elsker også, at foråret er kommet. I Aalborg har de lovet 12 grader idag, så jeg har inviteret mig selv på kaffe i mine forældres fine drivhus – så har jeg lovet at tage kage med. Det er da en værdig måde, at hilse foråret på vej, er det ikke? 😀
  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

 9. Sara siger:

  Jeg tror sagtens man kan have sådan et kirsebærtræ i en potte. 🙂

 10. Lisbeth siger:

  Jaaa, forår! Du har så evigt ret. Sjældent har Odense været så smuk, som den er i dag. Eller jo, det har den sikkert, men det er bare så længe siden, så det virker helt unikt.
  Det mest optursagtige ved foråret er det helt naturlige energikick, som helt uundgåeligt overtager din krop. Det er den skønhed naturen igen får og det løfte om lysere tider. Rent lavpraktisk er det også bare muligheden for at tage hjemmefra med kun én jakke i stedet for tre, og stilletter på fødderne i stedet for i muleposen.
  FORÅR ER FANTASTISK! Glædelig søndag, Cathrine (:
  http://www.moonlitmadness.dk

 11. Marianne siger:

  Jeg tilføjer lige:
  – Væk med hue og vanter! Livet bliver direkte lettere, når man ikke altid skal pakkes helt ind.
  – Solskin UDEN dertilhørende pollen. Sommeren er ikke lutter lagkage her på matriklen. Overvejer hvert år at pille mine øjne ud for at stoppe den FORFÆRDELIGE kløe! Men om foråret er der ingen problemer (hvis man husker sine øjendråber)
  – Jeg har også fødselsdag. 23! Og jeg kan bedst lige de ulige – føler mig lidt mere ung og på kanten, når det er ulige. haha! Det siger alt om, hvor meget “på kanten” jeg er til daglig.
  – Læsning på altanen. Det er utroligt så meget mere spændende al form for studielæsning bliver af at blive slugt i solskin 🙂
  Ha en skøn søndag! Her står den på gedigne tømmermænd efter 13timers gensynsfest med gymnasievenner. Lad os bare sige, at jeg opbrugte dagens ration af energi i nat (:

 12. Line siger:

  Fint indlæg med rigtig rar forårsstemning 🙂
  Man kan godt have kirsebærtræ i krukke. Der er nogle, der er lavet til det. De bliver bare ikke så høje og fyldige som et, der står i jorden. Og så skal man være grundig med at vande det – sagde damen på planteskolen til mig. Jeg gav min mand et i morgengave ved vores bryllup, så jeg er spændt på, om det blomstrer i år.
  /Line

 13. Line siger:

  Jeg cyklede i dag, med åben jakke og solen lige i smasken, i Plantorama og købte nye planter og påskeliljer (den ultimative forårsblomst for mig) – det er altså lige til at blive glad af! Selvom jeg elsker efterår og dets farver, så er der altså noget helt særligt over foråret.

 14. Stephanie Heimann siger:

  Det bedste ved foråret er at cykle igennem København, hvor forårskåde cyklister har smidt vanter og huer, løftet ansigtet mod solen og smiler over hele hovedet. At trille over Dronning Louises Bro, hvor nogen spontan DJ’er og Torvehallerne hvor folk driver cava bare fordi og alle de andre fineste steder i København, hvor folk myldrer ud og suger solstråler til sig.
  Og så er jeg vild med det pallietskørt, så fint og forårsagtigt.

 15. Josefine siger:

  9) Penge tilbage i skat for første gang nogensinde!
  10) Lange gåture uden jakke uden at fryse
  11) Åbne og lette sko (Jeg ved godt at du har været modig længe, men jeg er meget kuldeskær og MEGET glad for fodtøj)
  SKØN nederdel (og jakken til)!

 16. Wonder woman siger:

  Sikke et dejligt friskt indlæg. Tak!
  Forår er for mig et tegn på, at sommeren snart kommer.
  Det glæder du dig vel også til?
  Jeg må erklære mig enig i, at lyset er det bedste ved foråret – godt humør og positive tanker.
  Jeg håber også du har haft en skøn søndag.

 17. Nå, jeg er så showstopperen, der hader foråret. Især med alle de forventninger, der hører med. SÅ skal der løbes, plantes, gåes hånd i hånd overalt og så er man helt lowlife-taber, hvis man ikke flipper ud over nogle af delene.
  Har mega-birkeallergi, så det er sikkert også derfor jeg er så sur på foråret 🙂
  Glæder mig til at høre om din kompliment-status. Jeg er lige blevet droppet af en mand, fordi jeg gav for mange komplimenter??!!
  WTF?!
  Så er man nemlig for kæresteagtigt (til trods for at jeg havde sagt, at det skulle vi bestemt ikke være..)

Send en besked