Top

OOTD: Strik, spencer, styr på 'ed

05.02.2017
Skabt af Cathrine

Jeg gjorde noget klogt i går; ingenting.

Jeg skulle have været til fødselsdag, men i en blanding af ualmindelig træthed og ikke rigtig at orke at fortælle og snakke mere om den nuværende situation, ja, så blev jeg hjemme. Og det gav elleve timers søvn, non stop. Kors, hvor lækkert! Altså, havde vi børn, hvad katten havde jeg så gjort? Hvordan kommer man oven på underskud? For den søvn har reddet dagen og humøret. Jeg vågnede i morges klokken ti, helt tilfreds. Jeg tog noget pænt tøj på, selv om søndag som oftest er joggingbuks vejr, lagde rigtig makeup. Så gik jeg til bageren og hentede kanelsnurre, spiste en god morgenmad. Hørte Mads&Monopolet podcast. Fik gjort hele hytten rent, vasket tøj, og så satte jeg mig til at arbejde lidt på en af mine idéer. Gode ting på gode ting. Rengøringen måske mest da den var overstået, hehe…

Udover søvn som medicin mod det meste, også mod sådan en gang rod i kulissen, så hjælper struktur. I hvert fald mig. Når det hele føles som om det ramler sammen, alt er oppe i luften, spredt ud over det hele, så har jeg brug for struktur. Lister, systemer, planer. Så jeg har brugt de sidste dage på at lave et par lister, oprettet nye mappe i google drive med mine idéer og tanker, forsøgt at sætte orden i dem. Og jeg synes næsten, det er spændende at være mig lige nu, haha! Næsten! Sådan borderline spændende/for spændende, hah! Men gode ting kommer af den der zone. Det tror jeg.

Min ene liste i dag var hjemme-to-do-listen! Altså, alle lister er velkomne, hvis det kan give mig følelsen af kontrol, ikke? Derfor punkter som rengøring, vaske tøj, lufte Frida, blogindlæg. Ting, der er nemme at krydse af, og får mig lidt nærmere “styr på ‘ed”-følelsen. Det kommer der. Styr på ‘ed

Boots – R. M. Williams // Dress + knit + Jacket – H&M  // Beenie – Soulland

11 kommentarer

 1. Stine siger:

  Søvn kan redde meget og lyder til du havde en dejlig dagen derpå.
  Og når man har børn, så går man i seng med dem kl 20-21. Det sker jeg falder i søvn før min datter på 2,5 år. Altså ikke hver dag vel, men i de der underskudsperioder. Så kan man få 10 timer på den konto og mere hvis man er heldig.

  1. Cathrine siger:

   Åh jeg ville heller ikke holde til at putte mine unger uden at falde i søvn 😀 Det må være så svært at lade være. KH

 2. Lisbeth siger:

  Haha, jeg er vild med Fridas attitude her. “Se nu lige her, hvordan det skal gøres, mor. Jeg fikser lige din sko for dig i det mindste.” Gotta love ’em dogs 😉
  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Cathrine siger:

   Haha, gotta love em <3 Små putter! KH

 3. Caroline siger:

  Kæmpe virtuel krammer – du skal nok klare den, Rocker 🙂
  Men jeg må også indskyde, at jeg er SÅ ked af, at jeg ikke skal høre dig i radioen hver dag. Jeg var altså VILD med jeres program! 🙁

  1. Cathrine siger:

   Åh du er sød Caroline, jeg er sgu også mega ked af det! KH

 4. Line siger:

  Svaret er: det gør man ikke! Altså vender underskud til overskud via søvn, når man har børn. Jeg har ikke sovet i 2 år🙈 Men man vænner sig til det og får en hel ny træthedsskala! Anyways, jeg er virkelig imponeret over dit drive, som for alvor kommer til udtryk, når tingene bliver svære. Du skal nok finde en håndfuld hylder at lægge din hat på, no doubt!

  1. Cathrine siger:

   Haha, den skala har jeg hørt om, den nye træthedsskala!
   Jeg håber, at du kommer til at sove på eller andet tidspunkt – gerne i den nærmeste fremtid 😀
   Og tak for de søde ord, jeg håber at kunne holde drivet op 🙂 Hep min vej! KH

 5. Asta siger:

  Hej, jeg opdagede din blog i går, og jeg glæder mig meget til at følge med fremover – du virker til at have en god evne til at reflektere over tingene. Lige nu ville jeg egentlig bare skrive, at jeg virkelig synes du ligner Keira Knightley i Love Actually på det billede der (kompliment, hvis du skulle være i tvivl) 🙂

  1. Cathrine siger:

   Sikke et kompliment Asta, tusinde tak og velkommen til! KH

 6. Anne siger:

  Tak for din farverige blog! Nu skal jeg til at gå mere i farvet tøj og starter med den blå strik du har på 😀 Hvilken størrelse er din og i hvilken H&M har du købt den?

Send en besked