Top

OOTD: Suiting up 80s style

13.11.2017
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

translation below

Godmorgen venner <3
Jeg er vågnet med et kæmpe grin, fordi Adam sagde den sjoveste og søde spøgelseslyd i søvne. Jeg flækkede fuldstændig af grin – jeg kan simpelthen ikke huske, hvornår jeg har grint sådan, og jeg tænker, det er den perfekte måde at starte en mandag, en hel ny uge på. Det må være et tegn – et rigtig godt tegn, at starte ugen grinende.
I lørdags efter at have tænkt, tænkt, tænkt så det bragede, så har jeg skrevet frem og tilbage med et yoga-sted i Indien, som lyder så dejligt. OG. Jeg har købt to flybilletter til New York. Det har været en rigtig svær weekend, og jeg har været langt fra mig selv og ked af det det meste af tiden. Nu har jeg noget at se frem til, et break fra det hele.
Adam er ikke sikker på, han kan få fri – der var lige et glitch på kommunikationen på sms. Men jeg tager i hvert fald af sted. Første gang i fem år! Vi har ikke været i New York, siden vi var der to gange i 2012. Jeg tænker, at New York sagtens kan være en by, man er i solo. Så kan jeg gøre lige det, der passer mig, og det må jeg se som noget positivt. Det er det da! SÅ, hvis I har nogle gode fifs, især på madfronten, er jeg nok lidt outdated (selv om Five Leaves også fandtes dengang) og tager gladeligt imod. Jeg rejser om små fire uger!
Til jer har jeg et lille office bossy 80’er-outfit – der er kæmpe skulderpuder i den trenchcoat (og et to die for for) og det ternede sæt; fuldstændig ligeså 80’er. Jeg får nogle klare Dollars vibes!
Vi ses senere til hverdagsglimt <3 Håber også I får gang i latterkrampen fra morgenstunden af. Det kan kun blive en god uge så!

reklamelink: bag MULBERRY // skirt + jacket + trenchcoat H&M TREND // blouse GINA TRICOT (similar) // trousers BAUM UND PFERDGARTEN // sneakers NIKE AIR MAX 97 (similar) // photos JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff
I woke up in a huge grin after hearing Adam making a small nightmare sound – it was so funny and woke him up too. The best way to start a new week right? With a huge laugh.
It’s been a tough weekend and I’ve been more upset and exhausted than usual, so I ended up emailing with a yoga retreat in India AND – I booked two tickets for NYC leaving in less than four weeks. There was a small glitch in the communication, texting with Adam, so he might not be able to go with me, but I figured NYC is not the worst city to rediscover on your own. I haven’t been since 2012, so I’d think there’s loads to taste and try. But I’m rooting for Adam and hoping he gets off work. But let’s see. If you have some must-eats that we (or maybe just I) should go for – do share! I can’t wait!
So for you a little 80s inspired business outfit. Broad shoulders with huge shoulder pads, a fitted suit – like I was taken right out of an episode of Dollars, almost Wall st. like (though I’m not sure they’d approve the glitter pants. 
Have a great Monday!
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

35 kommentarer

 1. Trine siger:

  Du kan sagtens køre det dejligste solo show i NY! Med den by føler du dig aldrig alene – og stadig får du lov til at opleve alting bare med dig selv, så mange indtryk der skal suges ind!
  Jeg har lige kørt solo show i 1/2 i NY, godt nok hvor jeg arbejdede der men den by gav en empowering følelse når man af og til havde den på egen hånd. You go gyyyyrl!

  1. Cathrine siger:

   Det var også det, jeg tænkte! Min egen tid, egne oplevelser – det tænker jeg man sagtens kan! Goooodt med opbakning Trine, TAK! <3 GOD mandag. KH

 2. Luna siger:

  Jeg har lavet en guide til byen på http://www.nouw.com/koebenhavnsk – der burde være et par gode ting eller to 😉

  1. Cathrine siger:

   Jaaa, tak Luna! Godt arbejde! KH

 3. Mette Poulsen. siger:

  Garretts popcorn ved madison sqaure garden 🙏😍

  1. Cathrine siger:

   Det lyder for syyyygt for en popcorn elsker – hvis altså navnet holder, hvad det lover! KH

 4. Malene siger:

  Hvor lyder det skønt. Jeg tænker du også skal have gang i nogle manicure, pedicure, ansigtsbehandlinger når du nu er alene afsted, og der ikke er nogen der skal underholde sig selv imens 🙂
  Ellers lidt anbefalinger her:
  – Epistrophy (Little Italy): Mindre bistro, primært italiensk, hyggeligt og afslappet.
  – Rye (Williamsburg): Lækker bistro med knaldgode cocktails
  – Maison Premiere (Williamsburg): Østers og absint-cocktailsbar. Vildt sted.
  – Fat Cat (West Village): Jazzbar med fede jamsession, billige øl, bordfodbold, bordtennis og en masse andet. En blanding af jazzbar, studiebar og gå-i-byen-sted.
  – Donut Plant (Lower East): Gode donut
  – Dough (Brooklyn): Virkelig gode og store donut. De kan også fås fx i Whole Foods og til Smorgasburg (et madmarked som også er værd at besøge)

  1. Cathrine siger:

   Uhhh, har du mon nogen specifikke treatment-steder du kan anbefale eller er “den på hjørnet” altid god? Altså er de alle sammen gode? Det vil i hvert fald være sååå lækkert, nu det er til at betale derovre! TAK for gode tips <3 KH

 5. A siger:

  Kommer du til at fortælle, hvordan det gik med ÆU? Kan selvfølgelig godt forstå, hvis det er for privat. Jeg har i hvert fald hepper på dig ☺

  1. Cathrine siger:

   Jeg fik 14 æg ud og to, der kan kunne bruges – samme succesrate som sidst men noget nedslående med så lidt i banken. TAK <3 KH

 6. Camilla siger:

  Tag mig med til NY! Har ikke været der siden min mand og jeg blev gift dér i ’14. Jeg vil så gerne tilbage – min mand synes lidt, at nu har han oplevet det (tsk tsk….)
  Min mandag morgen startede super skønt – at der så er lidt vel rigeligt rod på arbejde med sygemeldinger osv. må man tage i stiv arm. I hvert fald tjekkede jeg lige herind i kaffepausen for en god morgenopdatering 🙂

  1. Cathrine siger:

   Haha, sådan er Adam også. Men han har også været der mange gange. Han er ikke så storby-ferie-agtig som jeg er 😂 Men så må du tage soloturen ligesom jeg måske gør, det føler jeg sagtens vi kan! KH

 7. Caroline siger:

  Så fedt med NYC. Er vi der mon på samme tid? Jeg synes det er godt, du gør noget for dig selv, og jeg tror at solo-rejse virkelig giver en oplevelse for livet. Min kæreste er fra Brooklyn, så jeg har brugt en masse tid som solo-turist i NYC.
  Du skal spise brunch på lyserøde, anti-insta (fordi du ikke må tage billeder) café “Cartage must be destroyed” i Bushwick. Her er så sejt, og jeg er sikker på, du vil elske det!
  Besøg det nye William Vale Hotel i Williamsburg for fantastisk udsigt på deres rooftop. Gratis indgang.
  Besøg selvfølgelig Beacon’s Closet men også L Train Vintage (jeg købte en pink cashmeresweater til 6 dollar. Og de har Levi’s jeans til 10 dollar), samt The Break, der har virkelig fin vintage. Ligger tæt på Beacon’s Closet i Williamsburg.
  Og så skal du prøve nogle crazy eats i NYC, som jeg har skrevet lidt om her. http://silverstories.dk/2017/08/06/the-craziest-things-you-have-to-eat-in-new-york-city/
  Jeg er sikker på, at dit kommentarfelt vil flyde over med fantastiske inputs, så jeg holder for nu og tjekker ind lidt senere og ser, om der er noget, jeg kan tilføje, som ikke er skrevet. <3

  1. Cathrine siger:

   Ejjj det lyder simpelthen så mega, mega, mega godt med alle dine tips, SÅ godt med insiderviden! TAK <3 Jeg er der fra den 7.-13.12, hvornår er du? KH

   1. Caroline siger:

    Jeg er der fra den 30. nov-10. dec, så hit me up, hvis du har brug for selskab til en kaffe 😉

 8. Nina Skov siger:

  Kys og kram til dig Cathrine <3
  Det skal nok blive dejligt med solo-tur til New York! Så kan du helt selv bestemt, hvad der skal på tapetet. Og så har du jo en masse virtuelle rejsekammerater 😉

  1. Cathrine siger:

   PRÆCIS <3 Så er I med på instastory! Nu må vi se, hvad Adam finder på. Jeg er i hvert fald meget fortrøstningsfuld for soloturen! KH

 9. Line siger:

  Jeg kan anbefale Yogo to the People, som har studier rundt om over hele Manhattan – og i Williamsburg, fx meget nær Five Leaves apropos. De har drop in, donation paid yoga timer med rimelig meget knald på og god stemning.

  1. Cathrine siger:

   Ej mega godt Line, det kunne jeg så godt tænke mig – FEDT med en aktiv anbefaling! KH

 10. Anna siger:

  Fantastisk indstilling til ugen og helt sikkert et godt tegn at vågne med et grin!
  Hvor længe skal du være afsted?? 😀

  1. Cathrine siger:

   Det var simpelthen såå dejligt, haha! Jeg er af sted fra den 7.-13. december Hurraaa! KH

 11. Laura siger:

  Jeg var med min kæreste i NY den første uge af oktober, så mine anbefalinger er dugfriske:
  – Ruby’s (en i SOHO og en i Murray Hill): australsk sted med virkelig lækker morgenmad. Vi spiste her to gange. Desuden har de en søstercafe ved navn Dudley’s som også skulle være god.
  -og som du nævner Five Leaves (Williamsburg/Greenpoint): også virkelig lækker morgenmad fx har de de lækreste ricottapandekager!
  – Los Mariscos (ligger i Chelsea Market): så lækkert mexicansk seafood og tacos! Lige så lækkert som noget af det man får i Mexico. Virkelig! Bare prøv det.
  – La Superios (Williamsburg): også lækkert mexi. Mega god guac.
  – Leavin Bakery (upper west): de vildeste cookies jeg længe har smagt, så lækre og lidt for meget. Lidt træls beliggenhed, men er man i Central park er det kun en lille afstikker og så kan man jo tage dem med tilbage til parken og nyde dem der.
  – Van Leeuwen Artisan Ice Cream (flere placeringer): virkelig lækker is. Ville så gerne have smagt deres sorte sesam med brownie, men den var udsolgt begge gange vi var der.
  – Pies ‘n’ Thighs (Williamsburg): tærter og fried chicken. hyggeligt sted med godeklassiske amerikanske tærter. Vi fik kun eftermiddagskage, men deres kylling skulle også være god! Og jeg har mange flere, men det her var de virkelig gode synes jeg.
  Til gengæld var vi på de hypede instagram steder Jacks’ Wife Freda og The Butcher’s Daughter, hvilke begge skuffede gevaldigt især sidstnævnte. Jeg ved ikke om succesen er steget dem til hovedet eller hvad, men jeg deres mad lever slet ikke op til hypen og prisen.
  Jeg synes en solotur til NY lyder genial – det gad jeg godt og jeg overvejede det også da min kæreste ikke var sikker på at han kunne tage fri. Og nu har du fået mig til at Google yoga retreats på livet løs. Jeg drømmer lidt om at komme til Bali så måske jeg kunne kombinere de to 🙂

  1. Cathrine siger:

   WAUW WAUW WUAUW! Tak for det kæmpe arbejde, Laura, de bliver plottet ind med det samme, ej det gør mig så glad altså, tak!
   Og tak for head’s up omkring de to sidste – sådan oplever jeg det også tit herhjemme, så jeg forestiller mig at blive skuffet som dig. Så dejligt at få dem af listen, så jeg kan bruge tiden på de gode ting, som der jo bare er så meget af i NYC. KH

 12. Hvor er du herre heldig at du skal til NYC!
  Jeg har lige været der, og lavet en mega-guide til byen.
  Tjek den ud hvis du har lyst! Der har jeg samlet alle mine favorit steder ☺️
  http://johanneschack.dk/stor-guide-new-york/
  Kh Johanne

  1. Cathrine siger:

   FEDT Johanne, TAK! Jeg kigger! KH

 13. Charlotte H siger:

  Fedt.
  Jeg tager 5 dage solo i NYC til maj🙋🇺🇸. Min første gang i The Big Apple, så en Nyc solo guide vil være much appreciated

  1. Cathrine siger:

   Sååå sejt! Og mega fedt tidspunkt at være der Charlotte. Alle steder er jo nærmest toppen i maj, årets bedste måned 😛 KH

 14. Tine siger:

  Så fedt! Glæder mig til at følge dig på turen – så må du lige køre en Miriam og smide en masse små instastories op, så vi kan følges med dig visuelt 😀
  Ooooog hvis du skulle blive game på SUP og yoga på Sri Lanka eller Marokko i slut januar, skal du stadig bare råbe op – du har en åben rejseinvitation 🙂

  1. Cathrine siger:

   Haha, det gør jeg, hvis jeg kommer af sted alene (og måske også alligevel 😂) Tak min ven <3 KH

 15. Maria siger:

  Tag forbi Holey Cream. Der kan du lave din egen donut, dvs. bestemme pynt og hvad der skal i. Virkelig lækkert!😋

  1. Cathrine siger:

   Whaaaat, lyder syyyygt 😍 KH

 16. Line Jørgensen siger:

  Hej Cathrine 🙂
  Du kan sagtens tage til New York alene! Jeg bor i Brooklyn, og kan anbefale nogle lidt anderledes lækre madsteder, end dem de typiske turister får kendskab til!
  På Manhattan:
  Cafe China – En skøn asiatisk restautant med en michelinstjerne, super gode priser!
  Beauty and Essex – en sjov oplevelse, da fasaden er en pantelåner butik, med kæmpe restaurant skjult bagved 🙂
  Hotpot – Altid en fornøjelse når det er koldt!
  Brooklyn:
  Win Son I Williamsburg – Min yndlings restaurant 🙂
  Chillos – De bedte tacos
  Drinks: på Westlight eller Wythe Hotel er et must! Udsigten over manhattan er fantastisk.
  Og så synes jeg du skal tage ind og se en film i Williamsburg’s lille biograf “Nitehawk”
  De viser lidt anderledes film i små intime sale, hvor du også had bord og kan bestille mad under filmen! Jeg kan anbefale filmen “The Florida Project” som lige er started der, og nok også går om 4 uger!
  Skriv endelig hvis du ender her selv 🙂 Så er vi en gruppe søde danske piger der bor her, der nok skal tage dig med ud til mad og drinks hvis du bliver ensom!
  Knus Line

  1. Cathrine siger:

   Ejjj hvor er du heldig at bo der, i byernes by 😍 TAK for insidertips, de kommer alle på mit kort – og så bimmer jeg dig lige, hvis jeg savner selskab! Tak, Line! Knus lige tilbage

 17. Sidsel siger:

  ajj jeg vil også til NY, det er virkelig et dejligt sted!
  min største anbefaling er klart Barn Joo, en meget hip koreansk restaurant som ikke er super dyr. Da jeg var der i 2015 havde vi gang i noget kendis/hipsterspotting derinde, mon det stadig er sådan?

  1. Cathrine siger:

   Åhhh, mega lækkert! Den kommer på listen Sidsel, tusinde mange tak for tip! KH

Send en besked