Top

OOTD: Sunbeams to this Monday

23.10.2017
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, H&M My jacket my day
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, H&M My jacket my day
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, H&M My jacket my day
Godmorgen venner,
Det er jo mandag, så jeg tænkte, jeg godt lige kunne smyge de her billeder ind, som Julie og jeg skød til en lille kampagne for H&M, som jeg lavede i fredags på insta. Det var med fokus på jakken, men jeg kunne ret godt lide outfittet i sin helhed. Skoene, som stadig er en favorit – de er lige frem behagelige. Selected laver generelt virkelig gode sko – der er ligesom en lille pude under svangen, så man går stabilt. Den gule taske, jakken dertil. Og så lige bladene i samme nuancer.
Vil I høre en smule insidersnyd? Vi rykkede selv bladene, haha! Jeg spottede en stor bunke, og det gik jo ikke, at jeg fik sorte hænder til billederne, sagde Julie, så hun sprang frem og tilbage med hænderne fulde af blade for at lægge dem på trappen der, så vi kunne få de fine billeder i kassen. Snyyyd! Men det så så fint ud.
Jeg prøver at komme rimelig fra start på denne uge – vi endte faktisk med at arbejde hele weekenden, set bort fra ganske små breaks. Denne her uge vil jeg gerne endnu bedre fra start, og så overvejer vi at leje et sommerhus fra fredag til søndag den kommende weekend. Vi har ingen planer, andet end en familiemiddag søndag. Måske det ville være godt at komme væk? Jeg tænker at kigge på Airbnb lidt senere i dag og se, om jeg kan finde noget i Nordsjælland, så vi kan nå det indenfor en time på fredag. Sig til, hvis I har gode bud på sommerhusbyer, jeg skal lure på.
Ses senere <3

reklamelinks: shoes SELECTED // trousers + jacket H&M TREND // coat H&M // bag MULBERRY

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, H&M My jacket my day
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, H&M My jacket my day
They fit right in on a Monday these yellowish mustardy pictures I shot with Julie last week, they were shot for a small campaign for H&M on insta last Friday. They made me smile with their sunbeam vibe, so had to share them here as well.
And some insider’s information – the leaves were a trick to match the outfit, haha! Julie and I are geeks regarding details like this. There weren’t a single leaf on the steps, so we found a pile and threw them casually on the steps – and it worked. It looks better!
I ended up working the whole weekend so I’m trying to get this week started by getting a lot of work done. I am aiming for renting a summerhouse this coming weekend, we have no plans so maybe renting a summerhouse Friday to Sunday is just what we need? Some time off the city, fresh air, Frida loose on the beach? 
See you later!
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, H&M My jacket my day
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, H&M My jacket my day
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, H&M My jacket my day

32 kommentarer

 1. Charlotte siger:

  Fint. Se evt. på Møn, der er virkelig, virkelig smukt og Stege (storbyen) har mange hyggelige steder.

  1. Cathrine siger:

   Der er så dejligt på Møn, men det er en lidt for lang tur fredag efter arbejde. Men der er dejligt og jeg lurede også lige.
   KH

 2. Tina KH siger:

  Meget smukt outfit, det kan jeg rigtig godt lide:-)
  Det ser ud til at være noget mere kvalitet end H&M plejer.
  Smukke fotos af dig:-)

  1. Cathrine siger:

   Tak Tina, jeg blev egentlig også ret glad for sammensætningen, alt det gule 💛 KH

 3. Katrine siger:

  Utrolig flot frakke! Men der er ikke et link til den, har du sådan et? 🙂 Min kæreste og jeg var i sommerhus i Vig i weekenden. Et lille break kan varmt anbefales! God tur, hvis I kommer afsted.

  1. Cathrine siger:

   Jeg kan ikke se den online, men jeg fandt den også på Amagertorv på førstesalen ved rulletrappen ud mod vinduet! KH

 4. Amalie siger:

  Hey Cathrine!
  Først og fremmest – dejlig blog, du har dig. Jeg læser den fast, og derfor bliver jeg også nød til at komme med et lille ønske.. Jeg håber, du synes, det er dejligt med konstruktiv feedback på siden her .. for .. altså den der feature, som ruller mod venstre hver anden sekund, den forstyrrer mig, når jeg læser (emoji med hænderne over øjnene). Jeg ved det, jeg er sart, men den driller en, når man læser.. og det er jo ærgerligt, nu når du skriver så godt.. Så intet ondt til dig – men bare et lille ønske om at få den til at stå stille? 😀
  Rigtig god dag jo!
  Keep going!
  Visuelt knus!

  1. Jeg er meget enig Amalie.

   1. Anne siger:

    Også enig her!!

    1. Cathrine siger:

     Jeg har fået den sat ned i tempo et par gange, men det kan godt være, den må lade livet? KH

     1. Susanne siger:

      Jeg stemmer for at den må lade livet. Den er superstressende, når man nu ellers sidder og slapper af med dine fine tekster 😘

     2. Ane siger:

      Jeg er heller ikke vild med den :/

   2. Katrine siger:

    Jeg har også skrevet det for et par uger siden og er enig 🙂

   3. Ina siger:

    Jeg har tænkt det samme. Jeg kan bedst lide når alt står stille og man evt. selv kan scrolle. Men ellers er den nye side virkelig fin og overskuelig! 👏🏼🎈

 5. Line siger:

  Den smukke snoede ring du har ved siden af din forlovelsesring (tror jeg!). Hvad er det for en ring? Den er SÅ fin!

  1. Cathrine siger:

   Det er min vielsesring <3 Jeg elsker den også! KH

   1. Line siger:

    Den er virkelig smuk! Jeg troede din vielsesring sad på den anden hånd, der sidder en der ligner en “typisk vielsesring” 🙂
    Men du har så ikke navn eller dato i? Det kan vel ikke være der, eller er der noget bagpå jeg ikke har luret 🙂

    1. Cathrine siger:

     Jo jeg har det hele – dato og initialer. Det er faktisk kun i Danmark, vi har den sidden på højre hånd. Jeg kan godt lide at passe på den og slide den og forlovelsesringen mindst muligt. Nu jeg er højrehåndet giver det god mening med venstre. KH

 6. Mette siger:

  Sikke et fint sæt tøj – og hvor ser du altså bare monsterfin ud på disse billeder! Snyd med blade, eller ej 😉

  1. Cathrine siger:

   Haha, lidt snyd tager vi vel ikke skade af 😂 Og tak Mette! KH

 7. Mia siger:

  Føler den smukke taske burde få et seperart indlæg og en ordentlig introduktion! Wauw den er flot! Og du er flot 😉

  1. Cathrine siger:

   Den var desværre kun til låns af en veninde 😭 Men den er på toppen af min ønskeliste! KH

 8. Lisbeth siger:

  Haha, jeg har tydeligvis selv arbejdet for meget med efterårsblade på det seneste, for jeg sad lige og tænkte, at der garanteret var snyd med i spillet! Men det ser meget smukt og naturligt ud – og du ser hammer, hammer godt ud 😘
  Knus

  1. Cathrine siger:

   If it works, it works 😂 Og tak Lisbeth! KH

 9. Maria siger:

  Hej Cathrine, kan det passe, at du i den tid på talentholdet var med til at lave Mads og Monopolet? Hvordan var det?
  Jeg lytter til det program fast hver lørdag, og kom forleden til at tænke på, at hvis du ikke er den første blogger (for er overbevist om, at de på før eller senere må prøve at have en blogger med!), der er med i panelet, så vil jeg synes, at det er jordens største skandale 😉 Er overbevist om, at du om nogen ville gøre det kanon!

  1. Cathrine siger:

   Haha, du er sød! Og ja det burde de da have. Mads sagde i sommer til mig – “du skal da med om et par år”. Du må skrive et lytterbrev 😂 Men jo, godt husket, jeg startede på Mads & Monopolet i et lille halvt år, såvidt jeg husker det. Det var sjovt, men jeg var skiderad, for Mads er en kæmpe autoritet, og jeg var lidt fan, haha! KH

 10. Julie siger:

  Mine forældre har sommerhus i Vejby Strand (mellem Rågeleje og Tisvildeleje) og det er simpelthen det fineste område med heatherhill og flot udsigt over stranden fra klipperne. Bare et lille tip herfra 🙂

 11. Eva siger:

  Gilleleje, Rågeleje, Udsholt. Mine forældre har sommerhus deroppe og det er simpelthen det mest fantastiske, fine og idylliske sted 😊

 12. sandie siger:

  VI har sommerhus i Vejby Strand og der er så dejligt. Og stille. og smukt.

 13. Ida siger:

  Sommerhus området i Kikhavn / Hundested er hammer flot, gåtur langs kysten med sten og fine bugter. Dejlig frisk fisk hos Halsnæs Bryghus – nå ja og så kan man jo gå forbi vaffelhjørnet, hvis de da holder vinter åbent 😏 Mine forældre købte en grund deroppe for nogle år siden, med et nedbrændt hus. Nu er de ved at bygge det flotteste sommerhus helt med egne hænder! Knus <3

 14. Julie Monberg siger:

  Jeg er helt skudt i den taske! Hvor er den smuk. Det er frakken i øvrigt også. Og skoene. Og farven generelt! Jeg er solgt!

 15. Mia siger:

  Hej søde Cathrine. Jeg leder simpelthen så meget efter den her jakke, så hvis du godt kunne tænke dig at sælge din, vil jeg meget gerne købe den 🙂
  Mvh Mia

Send en besked