Top

OOTD: Swans, sequins and crocodiles

22.09.2014
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Camilla pihl, camilla pih for bianco, won hundred cecilie lassen, frederiksberg, ootd, scandinavian blogger, rockpaperdressesCamilla pihl, camilla pih for bianco, won hundred cecilie lassen, frederiksberg, ootd, scandinavian blogger, rockpaperdressesCamilla pihl, camilla pih for bianco, won hundred cecilie lassen, frederiksberg, ootd, scandinavian blogger, rockpaperdresses

Can contain adlinks: Boots – Camilla Pihl for Bianco // Trousers – & Other Stories // Knit – Cecilie Lassen for Won Hundred // Turtleneck – By Malene Birger 

Fy for sørensen, det er blevet koldt! Fra Paris’ 30 grader og sved på overlæben til 12 grader og gåsehud i København. En mellemting ville være perfekt. Nuvel. Vi har haft en vidunderlig sommer og sensommer, jeg vil på ingen måde beklage mig. NU kan jeg nemlig hive støvler og strikke frem fra gemmerne, og jeg har så meget at glæde mig til. Jeg har købt to nye striktrøjer til sæsonen, som lå i den gode og lidt dyrere ende; nemlig min svanestrik og min leostrik. Lige på strik- og uldfronten er min erfaring at kvalitet og pris desværre hænger sammen. Og så har jeg også fået mig ét par nye støvler; et par krokoprægede læderstøvler fra Camilla Pihls kollektion for Bianco. Jeg holder af hendes blog, den er så skandinavisk simpel, chic er vist det rigtige ord, og så gør hendes små fine glimt humøret godt. Nyheden om hendes kollektion var derfor god for mig!

Alle støvlerne er ret simple i designet, men i god kvalitet. Det er kun lædervarer, men priserne er stadig fine. Bøverne på mine fødder står fx i 1.299 kr. Jeg kan også ret godt lide bikerstøvlen og den langskaftede af slagsen. Jeg har egentlig ikke været på langskaftede støvler i flere sæsoner, men de kloge siger, at de ikke kan blive lange nok denne sæson, så jeg tænker, jeg måske skal udvide horisonten og prøve det af? Det er trods alt bare beklædning, og det skal være sjovt!

Svaner, leoparder og krokodiller – dyr gør sig åbenbart glimrende i kulden, haha! Det er egentlig lidt hyggeligt, sådan at have dem at varme sig på.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Bianco

Camilla pihl, camilla pih for bianco, won hundred cecilie lassen, frederiksberg, ootd, scandinavian blogger, rockpaperdressesCamilla pihl, camilla pih for bianco, won hundred cecilie lassen, frederiksberg, ootd, scandinavian blogger, rockpaperdressesCamilla pihl, camilla pih for bianco, won hundred cecilie lassen, frederiksberg, ootd, scandinavian blogger, rockpaperdresses

English Recap:

Autumn is here in Copenhagen. It’s cold, rainy and windy – Denmark as we know it. I don’t know any other people in the world other from Danes that spend so much time talking about the weather. Seriously! Right after “Hi, how are you doing?” comes “wow, it’s certainly getting cold, huh?”, haha! We always have something to talk about, something in common – rain, sun, how cold, humid or hot it is. 

I have already invested in two beautiful knits; my swan knit and my leo knit. And news on my feet are the Camilla Pihl for Bianco-croc-boots. She just did a small collection for the Danish brand. I already love her blog, it’s very scandi chic, and Bianco is too very well represented in my shoe collection so it was a loud SQUEEK! when I read the news about the collection. As with Bianco shoes the prices are low compared to the used materials; genuine leather!

Check it out HERE.
Camilla pihl, camilla pih for bianco, won hundred cecilie lassen, frederiksberg, ootd, scandinavian blogger, rockpaperdressesCamilla pihl, camilla pih for bianco, won hundred cecilie lassen, frederiksberg, ootd, scandinavian blogger, rockpaperdresses

9 kommentarer

 1. Helga siger:

  Hej. Jeg har fornylig fundet din blog, og er ret vild med den. Jeg vil rigtig gerne følge dig på blog loving, hvilket jeg gør lige i øjeblikket. Jeg er bare så træt af at det ikke dr hele indlægget der kommer der ind, så bliver jeg irriteret, og får aldrig læst det hele.. Vil du ikke overveje at gøre noget ved det? Jeg vil så gerne være fast læser

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hej Helga, TAK fordi du har lyst til at følge mig. Det er en stor glæde, kan du tro! Jeg har sendt en liste af sted til vores tekniker i dag med fejl på bloggen – Bloglovin-fejlene er også med. Så håber jeg det bliver rettet snarest muligt 🙂 KH C

   1. Helga siger:

    Tak tak tak! Jeg glæder mig

 2. Charlie siger:

  Hvor er støvlerne og bukserne virkelig gode til dig Cathrine! 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   TAK TAK TAK søde Charlie <3 jeg er også bare glad for dem begge, kan du tro!

 3. Amy Dyrholm siger:

  Det hele sidder bare perfekt! Den strik er virkelig pæn! Tak for en skøn blog 😀

 4. Anne Cathrine siger:

  Hvor er det et fedt look Cathrine. Jeg er vild med de pailletter der! Så lækker en detalje 🙂

 5. Anne Line siger:

  Du er simpelthen bare så mega lækker altså! 🙂
  Og Frida er også lækker! Mine forældres lille vest göta spids, som hedder Basse og er lidt over et år, har det vildeste crush på hende!- Hver gang jeg viser et billede til ham af hende, er han helt væk 🙂 Høhø, ej Frida er bare så sød altså.
  Ha en dejlig dag!

Send en besked