Top

OOTD: Tartan, sequin, dots

14.01.2015
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd outfit of the day, nordic blogger rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd outfit of the day, nordic blogger rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd outfit of the day, nordic blogger

Boots – Alexander Wang // Stockings – H&M // Skirt – Asos // Turtleneck –  By Malene Birger // Leather jacket – Zara // Coat – COS

I søndags var jeg sådan lidt skæv i hovedet, da jeg vågnede. Kender I det? Når man føler sig lidt ved siden af sig selv og lidt kikset? Mit hår er lidt træls for tiden – måske det er blevet for kort denne gang, I don’t know. Jeg går ikke med makeup i hverdagene, for jeg vil hellere sove længe. Det hele bliver lidt manglende “umage”. Og så føler jeg mig ikke rigtig damet, lækker eller sammenhængende (hvis dårlig hårdag og manglende makeup er det værste, så går det nok meget godt, men altså…). Den der følelse af at have en mandedag. Det har jeg nogen gange. Hvor jeg synes, jeg ligner en mand. Og hårene på armene springer i øjnene. Osv. osv. Der er nok i vejen!

Derfor besluttede jeg mig for at gøre lidt ekstra ud af mig selv søndag, som vi tog ud og spiste morgenmad. Min yndlingssøndagstradition. Jeg lagde lidt makeup (eller sminke, som min kæreste kalder det – så oldschool, det er herligt), og så satsede jeg på glimmer og feminine folder. Det gør altså glad. Dén rullekrave er nok det bedste køb fra 2014. I al fald på top tre. Takket være en god venindes kæreste, der havde en god forbindelse, kunne jeg købe den med 50 %. Jeg skylder ham en stor drink og et kram, for hver gang jeg har blusen på bliver jeg lidt gladere. Og der går ikke én dag, den er på, hvor jeg ikke får et ord med på vejen. Det er en glædesspreder. Jeg må tage den på hver dag!

Så jeg følte mig på toppen og blæst helt igennem af stormen (I kan se fremklip HER – hvordan min handsker blæste væk og jeg måtte løbe efter med måsen i vejret som en anden klodshans – tilbage til at føle sig knapt så yndig). Jeg skulle tage at gøre lidt mere ud af mig selv i hverdagen også, stå op bare fem minutter tidligere. Og så huske den der læbestift.

Det bliver en laaaang dag; pas godt på jer selv!

rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd outfit of the day, nordic blogger

From a very stormy day, Sunday. After feeling a bit too worn out, tired and not too feminine I decided to go all in on full skirts and sequins. It worked! I should really remember to go that extra mile during the weekdays – put on that lipstick and go for those sequins. Even though it is all about exterior, and might sound a bit shallow, it really does have an impact on the interior. Just to feel more on top and more feminine!rockpaperdresses, cathrine nissen, ootd outfit of the day, nordic blogger

5 kommentarer

 1. Lene siger:

  Lækkert og livsbekræftende outfit

 2. Sophie siger:

  Pift pift.. Hvor ser du godt ud 🙂

 3. Camilla siger:

  Haha. Kender godt de dage, hvor jeg bare tænker “folk tror du er en mand”. Men pyt, hvis det er det værste problem, så klarer vi nok skærene 😀
  Lige et spørgsmål, der ikke relaterer sig super meget til dit indlæg, men spørger alligevel. Hvor har du den fine snor til Frida fra? Min Arnold vuf mangler nemlig sådan en, der lige er en tand længere end dem jeg kan finde i div dyrebutikker? 😀 Han trækker lidt for meget til de korte, haha.

 4. Josefine siger:

  Sikke et lækkert outfit!
  Frida er en ret lækker accessory til alt 😉
  KH
  Josefine

 5. Lisbeth siger:

  Mmmh, der er altså bare også et eller andet lækkert over, at have både ynglingsvinterjakken OG ynglingslæderjakken på på samme tid! Gjorde det så meget sidste vinter, og ville så gerne gøre det igen. Har dog (STADIG) ikke fået renset min vinterjakke, så holder mig stadig kørende på kun læderjakke. Det begynder at blive koldt!
  Hverdage ER bare belastende, hvis man ikke selv gør en aktiv indsats for at ændre på det. I januar måned har jeg nærmest kun været ude af lejligheden for at handle – ikke ligefrem det man gider tage make-up på for.. Men så snart eksaminerne er ovre, så giver jeg den fuld gas igen! Der skal luksus til, for at gøre hverdagen sjov. På med den læbestift haha (:

Send en besked